kukuh_putrosribawono kukuh_putrosribawono

38 posts   385 followers   36 followings

Kukuh Dwi Purnomo  Pin : 54537000

PSR S-970, Kuate namung niki pak.

Hobi & bisnis.

Sorry iki hobby gua.

Keduwuren cahhh!!!

Aku pamit lilakno lungoku.

Aku budal sek

Sopo seng weroh iki enek ngendi???

Ketemu engkang ngagem kaos niki wonten pundi mawon ( khususe JABODETABEK ) di colek mawon lur. Matur suwon.

Most Popular Instagram Hashtags