kuihraya2018_jemah kuihraya2018_jemah

20 posts   1,515 followers   7,150 followings

Variasi Kuih raya 2018  Open order pada bila bila masa walau dimana anda berada. Jom try🥞kuih raya glamorous🍪popia nestum the best seller 🍩COD Area Sepang dan Nilai🚗posta

Last call untuk order kuih PROMO Harini. Untuk warga kuantan dan nilai sahaja. ☆ BELI 10 BALANG FREE 1 BALANG (bole campur)
☆ BELI 4 BALANG RM 100(Sevalang ada 50-55 biji)
Murah murah je ni uolls
CEPAT ORDER HARINI. NAK CLOSE ORDER DAH...
😱😱🔥🔥🔥🔥

Jom try kuih ni... tak lekang ditelan zaman

Kat mana lagi kan nak cari kuih raya sedap kalau bukan kat sini😊

Masih belum ada kuih raya untuk raya tahun ni???🤔 ■nak buat tak sempat, banyak kje rumah dan banyak persiapan nak buat.😯
■nak fokus solat terawih.
■tak nak dapur bersepah macam tongkang pecah😫
■teringin sangat nak makan kuih yang sedap♨🔥fresh dari oven bake.
Tunggu apa lagi. Tahun ni kalau nak kurangkan kepenatan JOM ORDER KUIH RAYA dengan kita😍
kuih raya yang sedap sedap dan padu untuk dicuba. Jgn lepaskan peluang untuk PROMO KUIH RAYA ni sebab last nak CLOSE ORDER dah pada 3 July (Ahad) ni...click wasap.my/60132306881/nakkuihraya. Sekarang juga!!! 👉lepas lepas ni tak payah susah susah dah nk buat kuih. 👉bole jamu kepada tetamu
👉order awal takpe. Bole standby raya dan open house nanti
👉Jimat masa dan tenaga.

Tempahan kuih dibuka sekarang😊😊Limited edition***
🔥HOT SELLING ITEM
#kuihraya #rayasakan #syukurselalu #raya #cookies #hantukuih

Kuih siput the legend. Kuih siput kuih tradisional kita. Jom martabatkan kuih siput. OPEN ORDER NOW UNTUK RAYA TAHUN NI 2018

Popia simpu kasih sayang. Jom order harini!!!!

Dessert lover😍😍😍

Jom order tart cheese yang sedap meleleh

Boskut cendawan lagilag sedap😍😍😍😍😍

Dap erm mama carey ni

Masih belum ada kuih raya untuk raya tahun ni???🤔 ■nak buat tak sempat, banyak kje rumah dan banyak persiapan nak buat.😯
■nak fokus solat terawih.
■tak nak dapur bersepah macam tongkang pecah😫
■teringin sangat nak makan kuih yang sedap♨🔥fresh dari oven bake.
Tunggu apa lagi. Tahun ni kalau nak kurangkan kepenatan JOM ORDER KUIH RAYA dengan kita😍
kuih raya yang sedap sedap dan padu untuk dicuba. Jgn lepaskan peluang untuk PROMO KUIH RAYA ni sebab last nak CLOSE ORDER dah pada 3 July (Ahad) ni...click wasap.my/60132306881/nakkuihraya. Sekarang juga!!! 👉lepas lepas ni tak payah susah susah dah nk buat kuih. 👉bole jamu kepada tetamu
👉order awal takpe. Bole standby raya dan open house nanti
👉Jimat masa dan tenaga.

Tempahan kuih dibuka sekarang😊😊Limited edition***
🔥HOT SELLING ITEM
#kuihraya #rayasakan #syukurselalu #raya #cookies #hantukuih

Dap erm dap erm. Jom order kuih raya

Most Popular Instagram Hashtags