krystel.my krystel.my

1059 posts   9128 followers   1985 followings

Raya Holiday !! πŸ’ƒ  Malaysia β€’ Singapore SSM- 002488826-V πŸ’― Organic SkinCare πŸ“¦ Mon-Wed-Friday 🚫 DM To Order, click link below ‡️

http://wasap.my/60183502978

[BLACKHEAD DTG LAGIIII !] - Dah ikhtiar mcm2 tpi blackhead tak hilang2 juga? jangan putus asa tau sebelum cuba set ni 😍 Apa yg best set ni? nak hilangkn blackhead tak perlu picit-picit & lekat tarik! jadi kulit korang takkan rasa sakit. 😊
β€”
Hanya perlu scrub je seminggu sekali utk buang kulit mati atas lapisan kulit tu supaya tak msuk liang roma & kasi sumbat itu liang heheh. β€”
Kalau banyakk bendasing atas kulit lepas tu sumbat masuk liang roma, tu la puncanya jdi blackhead & jerawat !! Mencegah lebih baik drpd merawat tau. Ingat tuu 😎 β€”
Utk order boleh direct whatsapp sisfa 018-350.2978

#testimonikrystel drpd MUA ❀ Banyak benefits Argan Oil Serum ni tau. Selain skincare, dpt guna utk makeup base. Jimat sgt πŸ‘

[ SET GLOWING LETOP KAWKAW ! ] β€” Amboi semuaaa. Semua pakat nak glowing bersinar-sinar ye 😍 Musim ni Set Glowing ni paling laku keras ! hehehe. Apa kelebihan set ni? -
-
βœ“ Set Glowing 2in1 yg boleh digunakan sebagai skincare/penjagaan kulit korang DAN juga sebagai base makeup korang yg nak nmpak Glowing2 😍 -
βœ“ Set ni akan buat kulit korang mantop tau. Kulit bebas minyak, Jerawat, Pori2 kecil, Parut pun hilang 😎 -
βœ“ Pendek kata peloles terus kulit korangggg πŸ˜‰-
βœ“ Yg suka makeup tu pula, gabungan Facial mist utk prep muka dan juga Argan Oil Serum mixed with foundation akan buat makeup korang tahan berJamJam ! -
βœ“ Paling best Argan Oil Serum ni sesuai utk semua jenis kulit jadi tak perlu pakai primer daaa πŸ‘- βœ“ Sambil pakai Argan Oil Serum utk makeup, sambil tu korang akn rawat kulit korang yg kusam / berparut.. -
βœ“ Bila remove makeup, mcm magic tgok parut pun hilang sekali 😜 hehehe
-
-
utk order terus whtsp sisfa -> 018-3502978

Pagi ❀ Post hanya dibuat pd hari isnin, rabu , jumaat ye. utk brg yg dh post semalam sisfa akn update no tracking di whatsapp memasing πŸ‘

[ PARUT HILANG ! ] - Senang hati kan kalau parut yg degil tu hilang 😍 lagi seronok bila guna Argan Oil Serum utk tujuan makeup, tp sekali parut pun pudar haha πŸ˜… makeup pun makin glowing, kulit makin sihat dan cantik πŸ’• hehe
β€”
saja sisfa belanja #testimonikrystel malam2 ni sbelum tidur. baru mmpi sisfa indah hehe. gudnite !

[ PUDARKAN PARUT SEGERA!] - Tahu tak korang serum ni selain digunakan utk melembabkan & tegangkan kulit korang, tapi mmpu juga pudarkan parut? haaaa. banyak kebaikannya kan? β€”
kandungan Vit E di dlm Serum ni mmpu utk memulihkan sel-sel lama yg dh rosak dan gantikan sel kulit baru. jadi, parut lama juga akan pudar dan digantikan dgn kulit yg baru 😍 β€”
Selain drpd muka, boleh juga guna dekat rambut, bibir, kuku dan badan ! mmg super jimat & berbaloi ! β€”
30ml hanya RM39 sahaja !
PROMOSI
BELI 3 BOTOL RM100 !

[ APA TU FACIAL MIST? ] β€” Ni soalan yg sisfa selalu terima drpd krystel fairies yg bru nk cuba produk Krystel.. β€”
Facial Mist ni sebenarnya toner. Set Facial Mist ni terdiri drpd 2 jenis toner (Acne toner & Hydrating Toner) drpd nama je mesti dah tahu fungsi stiap toner kan 😊 β€”
Kelainan toner Krystel Beauty Care semestinya sbb toner ni sejenis yg spray saja. Tak perlu gunakan kapas muka atau tak perlu tepuk2 gunakan tangan. tetapi, tak salah jika nk guna kapas atau tap2 guna tangan. itu mgikut keselesaan masing2 ❀ β€”
ye, set facial mist mmg sesuai utk semua jenis kulit dan semua peringkat umur. adik-adik sekolah pun boleh guna kalau nk kekal cantik dan kekalkn kebersihan kulit tanpa jerawat & kulit kusam πŸ’•

Good Morning ! Setelah lamaaaa sisfa cuti hari ni sisfa mula kerja smula 😁 hehe. Bagi yg whatsapp sisfa terus utk order atau pertanyaan sisfa akan balas secepatnya, tapi buat yg DM atau comment, mohon maaf kalau sisfa terlepas pandang ye πŸ˜… -
Whatsapp 018-3502978

[PROMOSI!] β€”Baca Sampai Habis !
β€”
βœ“ Argan Oil Serum 30ml
βœ“ 100% pure Argan Oil
βœ“ Tanpa kandungan tambahan
βœ“ Sesuai utk semua jenis kulit
βœ“ Sesuai utk wanita, lelaki, kanakΒ²
βœ“ Dijadikan sebagai pelembab atau serum utk Kulit muka, badan, rambut, Bibir. βœ“ Melembabkan kulit kering
βœ“ Rawatan bibir kering dan di pakai sebelum lipstick utk mengelakkan bibir menjadi hitam
βœ“ Dicampurkan bersama foundation utk impak glowing pd wajah. βœ“ Boleh mencegah Stretch Mark.
βœ“ Rawatan rambut yg baik utk rambut rosak, kering dan hujung bercabang. βœ“ Rawatan mata utk mengurangkan kedutan βœ“ Rawatan kuku utk kuku yg rosak
βœ“ Mengurangkan pecah-pecah di tumit kaki
βœ“ Meredakan jerawat ringan atau yg baru timbul
βœ“ Digunakan pagi-malam
βœ“ Sangat mudah digunakan dan tidak berminyak/cepat meresap.
βœ“ Harga: Beli 1 botol- RM 39.00, beli 3 botol - RM100.00 βœ“ Harga exc postage
βœ“ Utk Order whatsapp 018-350.2978

Haii kakak adik manis 😍😍 sisfa senang hatiiii sgt dapat banyak good feedback tau Argan Oil Serum ni ! Selain dapat merawat kulit, pudarkan parut, guna utk asas makeup/primer pun boleh. 😘 heheh. Semua whatsapp sisfa kata best sgt ! β€”β€”
Argan Oil Serum ni ada PROMOSI TAU !
beli 1 Rm39 (30ml)
beli 3 Rm100 (90ml)
Boleh la pakat-pakat dgn adik beradik/kawan-kawan nak beli sama-sama hehe. πŸ’• β€”β€”
nak order whatsapp sisfa terus ye 018-3502978. boleh klik dkt link bio ni je.

Hello Krystel Fairies πŸ’• Ada tak antara korang yg ada masalah nak tahankan makeup smpai ke petang? Kalau ada, meh tengok tutorial makeup ni !
β€”
Apa yg penting utk jadikan makeup lebih tahan lama adalah base/asas makeup tu sndiri. β€”
Produk asas yg digunakan : βœ“ Hydrating Mist sebagai setting spray atau penyegar kulit. Yg ini perlu di spray sebelum mulakan makeup dan selepas makeup ye 😘
βœ“ Argan Oil Serum sebagai primer. Kenapa pilih argan oil serum sbagai primer? kerana Argan Oil Serum sesuai utk korang yg mmpunyai kulit kering/berminyak/keduanya skali ! Dan juga selain dpt jadikan makeup tahan lebih lama, korang juga dpt kebaikan vitE di dlm Argan Oil Serum tu yg mampu menganjalkn kulit 😍 β€”β€”
Jom dapatkan set Pelembab/Set Glowing pd harga PROMOSI HARI INI ! ❀ 018-3502978

[ @frha_krystel ] β€” Beauty consultant/agen Klang! Dapatkan full set Krystel dengan harga PROMOSI dan COD di kawasan anda !

Most Popular Instagram Hashtags