krickelin krickelin

5,803 posts   71,661 followers   962 followings

Kristin lagerqvist  Blogger, freelancer - photo, lifestyle, social media - founder & owner of @fglstore - Sweden, Varberg contact: kristin@krickelins.se

🌱Denna fiolfikus har vi haft sedan vi flyttade in i huset. För att det skulle komma upp i höjd och ta för sig som ett ordentligt träd ställde vi den på ett bord i en stor kruka. Lite smart att bygga så med nivåer tänker jag 🤔 Har fått tips av @themalinpersson att putsa bladen med bananskal för att få dem glänsande fina. Har ni, bästa Instagram-kompisar, något mer tips? Kram o fin helg 👋🏼

Är inne i ett flow av bokläsning - love it! Får min hjärna att stanna upp och vila en stund. I min iver så råkade jag klicka hem två (!) av @rebeckomberga bok ”Jag som var så rolig att dricka vin med” Vill du ha den ena? den är grym! Ge mig ett boktips nedan så väljer jag någon av er och skickar 💋 👋🏼 @katarinawennstam böcker är för övrigt så galet bra!!!! Mer lästips på bloggen.

Älskar dig Disco Kaj ♥️

40 år ~ nu har jag varit det i två veckor. Känner mig både tacksam och tillfreds för det mesta. En känsla av att det blir vad det blir och oftast att jag duger så himla bra på mitt sätt eftersom jag gör det bästa utifrån min egna förmåga. Mer kan man ju inte göra. Den bästa insikten jag fått är att sluta jämföra mig själv med andra. ♥️ Kolla vilken fina grejer jag fick av mina tjejer på min dag förresten ( mer på bloggen)

Växtvärk ~ Palettblad kan verkligen växa sig enorma med rätt förutsättningar. @themalinpersson har haft ett helt fönster fullt av vackra plantor & @aprillaprilljohanna myntade #palettbladunite Har inte en enda bloggkompis som inte har en stickling med ursprung från @aprillaprilljohanna moderplanta ♥️ så fint! Så här ser min stora ut just nu. Swipa för att se hur den såg it i december.

Inspirerande och betalt samarbete med @arla_ko - Att frukosten är min härligaste stund på dagen är ingen hemlighet. Och att ost är bland det godaste jag vet! Jag har dukat upp med mina naturligt goda favoriter här hemma tillsammans med Arla, färsk mjölk och krämig yoghurt, och samtidigt lärt mig att den röda kon på paketet betyder att det är 100% färsk svensk mjölk. Det finns 2600 Arlabönder runt om i Sverige. Visste du att sju av tio svenskar har en Arlagård som närmaste mjölkgård?
Korna bidrar till den biologiska mångfalden när de betar och bönderna håller landskapen öppna och landsbygden levande. Dessutom skapas tusentals jobbtillfällen ute i landet.
På bloggen finner du fler bilder och tips på hur jag fixar varm choklad.
#arlako #svenskmjölk

Jag gjorde om mitt arbetsrum till en kreativt hörn i hemmet. Så kul för alla i familjen. Satte upp stora målade spånskivor på väggarna så man kan gå loss ordentligt med färg. Nu är det bara drejskiva och ugn som saknas... Några tips på vart jag kan få tag på detta?

Boris - familjens bebis ♥️

Har så många böcker att sätta näsan i men kan inte sluta tänka på ”Nora eller Brinn Oslo brinn” ~ Klickar hem nu direkt! Någon som läst? Vilken är din favoritbok just nu?

Lite reklam för vårt FGL 👋🏼 Den vackraste klänning vi någonsin haft lanserades idag. Så glad och stolt över den här 💋 ~ omlott, för alla kroppar och med vackert fall. Fin året om tänker jag. Finns i begränsad upplaga hos @fglstore . #peonydress Kram och fin kväll.

Så många runt mig som pratar om att sakta ner på tempot, vara mer hemma och skrota med oplanerade dagar, ligga länge i badkaret eller sjunka ner med en riktigt tjock bok. Jobba mindre. Leva mer. Älskar denna inställning och öppnar en varm famn för allt ovan. ♥️ fin fredag. Lägger mig i badet nu...

I stolt samarbete med @borastapeter har jag tapetserat med Rosewood Night här hemma. Blev en ordentlig förändring i vårt bokrum - tänk vad mönster och kulörer kan göra för intrycket. Den nyfikna kan se hela resultatet på bloggen. 👀Nu till något riktigt skoj - jag har fixat så en av er kan få tapetrullar till ett helt rum i ert egna hem. Allt Du behöver göra är:
1. Följ @borastapeter 2. Välj ut en tapet du gillar och skriv en kommentar här under med en motivering till varför du vill tapetsera om där hemma.

Lycka till! Vinnaren utses av en jury & meddelas via dm den 28 februari.
#oriantaldreams #rosewoodnight #borastapeter

Most Popular Instagram Hashtags