kraakthelder kraakthelder

130 posts   581 followers   432 followings

Kraakthelder  Check onze promo video op YouTube:

http://youtu.be/sYraAEO5pWg

Bandvergadering bij de familie Chaos in Geesteren! Volgend jaar beloofd een nog gekker jaar te worden dan dit jaar๐Ÿ™Œ๐Ÿป!

Wat een heerlijk weekend! Vrijdag Nijbroek en gisteren een heerlijk feest gebouwd in Heino tijdens de Pompdagen!

Rock & roll is way of life! Slapen ook... Onze mini Pattu bereid zich geestelijk voor op weer een ruige avond! Vanavond gaan we los op de Pompdagen in Heino!

We waren vandaag weer in Friesland! En dan gaan bij ons alle remmen los๐Ÿ™Œ๐Ÿป! #doeibasgitaar

Amper hersteld van ons optreden in Vaassen, zijn we alweer op pad! Vandaag gaan we een vreselijk groot feest bouwen in Grou, tijdens skutjesilen! Aanvang: 16.45!

Dat zijn nog eens donderdagen! Volle bak in Meppel tijdens de @meppeldag! Morgen zijn we te vinden in Vaassen, wie zien we daar?!

Jullie weten al dat we van Friesland houden! Vanavond heeft onze grootste fan uit Friesland een Kraakthelder tattoo gezet! VET๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ‘Š๐Ÿป!!

Zeeland, wat een klasse feest was dat gisteren! Prachtig om te zien dat er zoveel bekenden waren, terwijl wij 286 km van huis waren๐Ÿ™Œ๐Ÿป!

286 kilometer en bijna 3u rijden voordat we op locatie zijn! Maar oohh wat zal het weer een vreselijk feest worden in het Aagtekerke (Zeeland)!

KLABENG! Dinsdagavond spelen in Makkum... Dan weet je dat het een feest wordt in Friesland! Ongekend, wat een heerlijke avond! Zaterdag trappen we de bus aan voor een rit van 285 km naar het meest verre plaatsje in Zeeland. Ook in Aagtekerke gaat het weer een gekkenhuis worden!

Ff de bus af laten koelen op de snelweg๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿš’๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ!

Gisteren een heerlijke avond gehad op het feest van Jan en Gerda๐Ÿ’‘! Vanavond gaan we richting onze favoriete provincie! Friesland, tot straks!

Most Popular Instagram Hashtags