[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

koohna koohna

75 posts   379 followers   371 followings

Fotografsko Kulinarični Studio  Shop.casaetrend.it

http://www.koohna.si/

Podlaga iz serije zarjavelih podlag, na njej je dovolj strukture, da zaživijo majhni produkti ali koščki hrane, ki si zaslužijo poudarek. Dovolj velika, da nanjo postavite velike izdelke in cel pogrinjek in ravno prav značilna, da služi kot zanimivo ozadje.

Ko narava naredi svoje na železu, železo zarjavi. Podlaga, ki imitira rjo, je uporaben in unikaten dodatek, ki poudari vsakršno hrano in izdelke. Unikatna podlaga z močno strukturo in poudarki rje je nepogrešljiva pri fotografiranju, enkrat kot oster del fotografije, drugič kot neoster del, ki v ozadju poustvarja želeno razpoloženje.

Že čutiš božično razpoloženje v zraku? S pogledom na fotografijo si lahko pričaraš spomine na leta, ko smo praznike preživljali v objemu starih peči in s toplim čajem z vonjem po cimetu. Vse to omogoča rustikalno temnobakrena podlaga v kombinaciji s stiliranjem božičnih okraskov.🎄🎄

Večfunkcionalna podlaga, na kateri je združenih več barv, ki poustvarjajo rjo, črno kuhinjo in naravne jesenske barve. Podlaga je odlična za fotografiranje manjših predmetov, saj z njeno funkcionalnostjo lahko dosežemo učinek razlčnih podlag, stiliranja ali ozadij. Prav tako podlago lahko obračamo, da uporabljamo svetlejši del podlage spodaj ali pa jo obrnemo in uporabljamo svetlejši del zgoraj. Pridih jeseni pa se čuti tudi, ko podlago uporabljamo kot ozadje.

Strukturirana podlaga nas spominja na zarjavel star pekač, na katerem se poznajo vse sledi časa. Naravni odtenki bodo oživili vsakršno hrano in ji dodali tisti občutek, da je pravkar prišla iz babičine kuhinje. Podlaga odlično deluje kot ozadje in pomaga ustvariti razpoloženje rustikalne kuhinje. #surfacespatterns

Črna strukturirana podlaga je ena tistih klasičnih podlag, ki bi ji lahko rekli tudi mala črna oblekca. Vse ji pristoji in vse zgodbe so z njo boljše, popolnejše. Nanjo lahko postavite jedi, produkte ali jo umaknete v ozadje, kjer bo s svojo prefinjenostjo poudarila glavnega igralca. Velikost: 50x70cm. Na voljo. #uniquesurfaces

Ta podlaga je nastajala kar nekaj časa. Včasih se mi ideje uresničijo takoj, včasih pa me rezultat nekoliko preseneti in si moram vzeti čas za premislek. Tako je nastajala ta podlaga z zelenimi odsevi, ki spominjajo na zeleno bakreno patino. Podlago Green Rust smo uporabili v kombinaciji z bučo in s tem pričarali pravo jesensko razpoloženje, ki napoveduje čas druženj ob kuhanem vinu, svetlikajoče se očke malčkov v pričakovanju daril in spokojnost, ki v tem času zajame naš planet.

Razpoloženje na fotografiji je tisto, kar pritegne; tisto, kar želimo ustvariti: vzbuditi kakršne koli občutke. V tem primeru hočemo ponazoriti milino, nežnost, zdravje. Lahko bi izbrali bolj kontrastno podlago, vendar bi se izgubil gladek občutek pijače. Za kontraste lahko poskrbimo z majhnimi dodatki. Vodilo pri našem izbiranju podlag je torej – občutek, ki ga želimo spodbuditi pri gledalcu.

Fotografija sladilednih lučk @la.popsi mi pričara spomine na letošnje res vroče poletje in na užitke ob fotografiranju s podlago Pink. Pri tem snemanju sem se res počutila svobodno in si dovolila, da podlago uporabim, kakor me je volja. Prav zaradi tega je rezultat ena meni najljubših fotografij: izredno dinamična je in privlačna, a kljub toplim barvam ohladi. @nezareisnerphoto styling @idiyas.eu vse podlage so na voljo v spletni trgovini ali v studio. Pridite na obisk.

Umirjeno siva barva je klasika, ki nikoli ne razočara.
Uporabna je v vseh sezonah in se ne krega z drugimi barvami. Vsestranska podlaga Grey Straw ima bolj razgiban spraskan videz, ki nekoliko spominja na cink ali beton.
Vabljeni na obisk v Koohno, kjer lahko stestirate podlage, si jih sposodite ali kupite. 📷@Nezareisnerphoto

Podlaga je hrbtenica vaše fotografije.
Je tisto, kar določi rdečo nit zgodbe, kakršno želite sporočiti.
Sveže pečen kruh, fige in gorgonzola so kontrastni okusi, ki ustvarjajo čudovito skladnost.
Vloga podlage black concrete je, da ta kontrast med seboj poveže, je skupni imenovalec,
poudari posamezno lastnost predmetov na fotografiji in jih hkrati drži v toplem objemu.
Podlage so na voljo v spletni trgovini ter pri nas v studiju.
Pišite nam in nas obiščite, tako boste lažje izbrali pravo podlago za vas.

Vonj ima izredno moč.
Ko zavohamo sveže pečen česnov kruh, si v mislih takoj pričaramo tudi njegovo podobo. Vidimo, kako hrustljava je skorja, da je sredica mehka kakor oblaček in kako se maslo, pomešano s česnom, topi na njej.
Sočni češnjevi paradižniki pa nam ponudijo tisti kontrast, ki ustvarja ravnovesje in omogoči božanski okus v ustih.
Podlaga poveže vse našteto v mamljivo celoto. Vse podlage so na voljo v trgovini ali v studiu Koohna, kjer jih lahko stestirate, pogledate in kupite.

Most Popular Instagram Hashtags