kongsicherita kongsicherita

639 posts   76401 followers   22 followings

OFFICIAL KONGSI CHERITA  πŸ‘ Info/Fakta Best πŸ’ Since 4 FEB 2017 🎊 CONTEST mula 100k followers 😻 Like Page FB : KONGSI CHERITA πŸ’‹ DM utk PROMO Paid Review

WOWWW! Lepas baca mereka yang join contest SETAKAT NI mmg terbaekkk ah korang! Hahahaha.. KREATIF sungguh!
Soo sesiapa yang belum join, still boleh join.. Yg dah join, tapi masih nak join pun no problem.
Tengok post min sebelum ini untuk tahu cara macam mana nak join yerrr.
Admin akan announce pemenang malam ni! 😊😊 #kongsicheritacontest

"Nak KURUS sebelum RAYA2017"

Pening pikir banyak produk KURUS dah cuba Tapi kesan So So jew pastu dah tak lama lagi nak sambut Hari Lebaran plak πŸ˜₯
.
Berat Badan dgn Bentuk Badan subhanaALLAH menjadi2 kembangnya...Seriuss down kan pikir
.
Ini dia produk makin Hotss di pasaran..PROVENCAPS
1-3Kg lost dalam masa 4 ke 7 hari pengambilan
Ajaib tak???
Sangat Ajaib jika Anda konsisten consume 30hari dengan hanya sebotol sahaja😊
.

Nak senang Turunkan Berat Badan tanpa pikir nak Diet atau nak makan apa hari2..jom gi usha feedback kat : @provencaps

atau wasap je
013.2695646
013.385.8682

yang wasap "saya sumpah" kurus sebelum raya paling & BEST ada special DISKAUN ok!

memang gigih la dia ni . ya ampun , kalo min tido pun x puas , dia blh2 mendaki uols ! dah nama minat ni, mmg takleh nak habaq apa uols πŸ˜‚
kalo korang, apa yg korang dapat buat sampai 6jam cenggini ?
#kongsicherita #kongsicerita #kitajuara #ceritakita #youcanduit #janganlebihlebih #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysiainstashop #bazarpaknil

mak aiii.. sayangi lah kertas2 uols.. lagi elok kalo xda exam2 ni, nnt fail aku buang jugak kertas tu πŸ˜‚πŸ˜‚ tudia perangai πŸ˜‚πŸ˜‚ #kongsicherita #kongsicerita #kitajuara #ceritakita #youcanduit #janganlebihlebih #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysiainstashop #bazarpaknil

lusa dah puasa kan uols, huhu. tak sabar nya min,
harini contest kamen rider sgt2 la awesome ! so min extend lagi sampai esok naa.. siapa2 nak join, boleh refer post min yg sebelum ni untuk tau cara2 nak join naa.. 😘

korang memang kreatif la uols πŸ˜‚πŸ‘ #kongsicherita #kongsicerita #kitajuara #ceritakita #youcanduit #janganlebihlebih #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysiainstashop #bazarpaknil

"Nak KURUS sebelum RAYA2017"

Pening pikir banyak produk KURUS dah cuba Tapi kesan So So jew pastu dah tak lama lagi nak sambut Hari Lebaran plak πŸ˜₯
.
Berat Badan dgn Bentuk Badan subhanaALLAH menjadi2 kembangnya...Seriuss down kan pikir
.
Ini dia produk makin Hotss di pasaran..PROVENCAPS
1-3Kg lost dalam masa 4 ke 7 hari pengambilan
Ajaib tak???
Sangat Ajaib jika Anda konsisten consume 30hari dengan hanya sebotol sahaja😊
.

Nak senang Turunkan Berat Badan tanpa pikir nak Diet atau nak makan apa hari2..jom gi usha feedback kat : @provencaps

atau wasap je
013.2695646
013.385.8682

yang wasap "saya sumpah" kurus sebelum raya paling & BEST ada special DISKAUN ok!

"Kau ni memang macam lembu" Panggg! haaaaa bagi lempang mat over sEDASSSSS ! πŸ”«πŸ”«Hahaha.. kalo iyer pun ade bff jangan la panggil depa lembu plak lepas ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Tag kawan2 thorbaekk korang biar depa taw sikit info ni.. #kongsicherita #kongsicerita #kitajuara #ceritakita #youcanduit #janganlebihlebih #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysiainstashop #bazarpaknil #terimakasih

Alhamdulillah Dah Viral pun ig @hafa.spec ni. Mana2 je ada ig dia ni. Sebab Spek dia jual memang Stylo dan Rare ! Kualiti Tiptop, Servis pun Laju Cepat !! Design semua Nice and Cun. Rugi Giler tak beli, plus lagi Raya pun dah nak dekat ni. Korang boleh pakai Berselfie Time Raya nanti. Gambar Lagi Lawa pakai spek. Yang penting Memang TRUSTED SELLER πŸ’― % !!
Cepat FOLLOW @hafa.spec sekarang !!
πŸ’― % RECOMMENDED βœ…

Untuk Lebih Pilihan Kacamata Follow @album_hafa.spec
@hafa.spec

Haaaa! CONTEST!!! TOPUP RM 30 hadiah untuk seorang FOLLOWER AWESOME bertuah!
Jom! Nak join mudah jerrr ... Cara- caranya ;

1. Korang download /screenshot pic atas.
2. Pastu, edit/tulis apa apa ayat kat gambar tu. (Nak tulis hal LAWAK ke, SEDIH ke, HAMBAR ke, FAKTA ke semua boleh ASAL KREATIF jerr )
3. Lepas tu, upload kat ig korang dan letak #kongsicheritacontest
4. Publickan IG korang supaya admin senang nak pilih.
CONTEST TAMAT BILA BILA MASA. 😊

satu batang dah cukup untuk setahun sekolah dgn syarat kau tak patah wahai pensil ku syg ! jenuh nak jaga ang ni, kalo jatuh, kalut aku p gosok2 dgn harapan yg didalam tak patah uols πŸ˜‚

#kongsicherita #kongsicerita #kitajuara #ceritakita #youcanduit #janganlebihlebih #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysiainstashop #bazarpaknil

"Nak KURUS sebelum RAYA2017"

Pening pikir banyak produk KURUS dah cuba Tapi kesan So So jew pastu dah tak lama lagi nak sambut Hari Lebaran plak πŸ˜₯
.
Berat Badan dgn Bentuk Badan subhanaALLAH menjadi2 kembangnya...Seriuss down kan pikir
.
Ini dia produk makin Hotss di pasaran..PROVENCAPS
1-3Kg lost dalam masa 4 ke 7 hari pengambilan
Ajaib tak???
Sangat Ajaib jika Anda konsisten consume 30hari dengan hanya sebotol sahaja😊
.

Nak senang Turunkan Berat Badan tanpa pikir nak Diet atau nak makan apa hari2..jom gi usha feedback kat : @provencaps

atau wasap je
013.2695646
013.385.8682

yang wasap "saya sumpah" kurus sebelum raya paling & BEST ada special DISKAUN ok!

ya ampunnn tu diaaa .. mmg sepantas cinta min thadap korg la ni. yitudia 😍😍 syukur kita di Malaysia ni selamat kann uolss πŸ˜‚

#kongsicherita #kongsicerita #kitajuara #ceritakita #youcanduit #janganlebihlebih #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysiainstashop #bazarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags