kongsicherita kongsicherita

1,598 posts   158,768 followers   46 followings

INFORMASI DAN FAKTA RINGKAS  πŸ’™ OFFICIAL KONGSI CHERITA πŸ’ Since 4 Feb 2017 😻 FB PAGE : Kongsi Cherita πŸ€— Youtube : Kongsi Cherita

Hai, korang, @aqilzulkiflee & brother dh try pakai satu set shampoo dari @jajjachinta_hq, best sgt2, baunya sgt wangi tau walaupun bahannya dri bahan organic.
.
Set shampoo ni bleh selesaikan masalah rambut dri akar hingga ke hujung rambut. Yg ade masalah rambut rosak sesuai pakai set shampoo ni, Dan ade lg set shampoo utk masalah rambut yg lain tau
.
Nk tahu lebih lanjut bleh contact sy +6010 2960 800 (Miss Ain) πŸ€—

best ke xbest kalau dkt Malaysia mcm nie?? πŸ˜…πŸ˜… ingin rambut cantik?
ad masalah rambut gugur??
ad masalah rambut rosak??
ad masalah kelumumur??
blh tgk IG @jajjachinta_hq pasti blh selesaikan masalah rambut awk..😍😍

STOP SCROLL!!
.
Kuman kulit kepala kelemumur tanpa
mengira umur dan jantina
.
Jangan ambil enteng kerana kuman kulit kepala kelemumur membunuh dalam diam
.
Jika tidak dirawat dari awal pasti lama kelamaan ia akan menjadi kronik..bermula dgn gatal kepala.gatal mata dan telinga..lama kelamaan kuman akan merebak ke anggota yg lain
.
saya mencari 30 ORANG YG SERIUS INGIN DIBANTU

Berminat?????? Tinggalkan NOMBOR HP !!
www.wasap.my/60102960800/setkelemumur :
:
:
@jajjachinta_hq
@jajjachinta_hq
@jajjachinta_hq

buat yg baik2, dtg yg baik2... 😍

Siapa nak join??? βœ‹πŸ»
.
JAJJACHINTA LUCKY DRAW
.
Dengan pembelian RM200 keatas diatas satu resit, anda berpeluang memenangi hadiah menarik berupa : .
🎁IPHONE X 256GB
🎁FULL SET SHAMPOO 2set
🎁HAIRDRYER 5pcs
.
Bermula 1 APR 2018 - 30 JUNE 2018
Pemenang akan diumumkan pada bulan awal bulan JULY dan hadiah akan di post direct kepada anda.
Nama anda akan dimasukkan dalam tabung cabutan πŸ‘πŸ»
@jajjachinta_hq :
@jajjachinta_hq :
Utk pertanyaan lanjut boleh contact sis Ain (010-2960800)

Thankyou kepada Supporters @kongsicherita !! Pemenang boleh claim ya!

Korang part contest mmg Meriah baq ang !
ada yg dh betul tp format x on, ada yg sipiiiiiii sgt. aduihhhh hahahaha . tq support ya !
@zul_yssn @sy.fi_

πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄ TAMAT πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄ BACA CAPTION

Kita buat contest kecil-kecilan lagi ya bosku ! .
.
.
JAWAB SOALAN DIBAWAH & BERPELUANG MEMENANGI 141 diamonds / Topup RM10 / Skin ML bawah 300diamond kepada DUA org pemenang

SOALAN : Apakah nombor 4 digit terakhir tersebut ?
.

Cara menang mudah saja :-
1. Follow ig @kongsicherita
2. Komen Jawapan korang dan pilih salah satu hadiah korang nak BOLEH TENGOK CONTOH DIBAWAH
3. Tag 3 org rakan anda . .
.
. .
.
☺️ contoh :1100, Topup @chikeb123457892 @matilanak198263016 @nakmenang572936910
.
.
πŸ‘πŸ» Pemenang pertama & kedua menjawab soalan dengan betul akan memenangi 141 diamonds / topup / skin ML bawah 300diamond dari @kongsicherita ❄️❄️❄️ PESERTA YANG TAK IKUT CARA JAWAB YG BETUL , AUTOMATIK PENYERTAAN ANDA DIBATALKAN πŸ‘πŸ» Pemenang akan diumumkan pada pukul 10 malam nanti ☺️ πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄ Clue akan dibagi sekiranya pemenang masih belum dijumpai ... RAJIN2 story kami πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄

Benda2 macam ni kau jangan tegur, tengok makcik rosmah dah keluar. Seram hawau! 😭😭 Dia dah take over @havengroup pastu buat SALE KEBAYA MERAH! πŸ‘˜Haritu admin baru je beli sneakers, backpack, clutch, dompet kat @havengroup .Time tu MURAH dah, tapi lepas tengok makcik kebaya merah ni admin dia nak jual lagi murah SERENDAH RM10! PERCAYALAH yang korang takkan menyesal beli dekat @havengroup ni πŸ’―πŸ˜˜

Most Popular Instagram Hashtags