[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

konglebysigrun konglebysigrun

199 posts   1733 followers   208 followings

Sigrun  Strikkedesigner & hageentusiast🌱🍃🌿! Hjertevotten, "Konglevottprosjektet" & "Hjertekolleksjonen". Samarbeider med Sandnes garn. Oppskrifter & info se:

http://KongleBySigrun.no/

I morgen drar jeg til Arendal for å snakke om strikkeglede, strikkebalanse og for å strikkeinspirere.😊
#strikkeglede #strikkebalanse #strikkeinspirasjon #konglevotter #konglestrikk

Idag er jeg både glad og stolt😊! Sandnes Garn gir ut Bjørn- og Sigrunvotten og idag har oppskriftene kommet ut til noen av butikkene.
Jeg er veldig spent på om dere vil være med meg å strikke "Lette fletter" i år. Vottene ser kanskje avanserte ut, men de er enkel og kjekke å strikke. Ifjor var kjedestingene på Hjertevotten utfordringen. Iår er det "Lette fletter" 😄. Lurer du på hvordan du strikke flettene, så ligger hjelpevideoen "Lette fletter" på nettsiden min under Sigruns strikkeskole😉.

|B J Ø R N V O T T E N|

Tusen takk for den hyggelige responsen igår! Ønsker dere alle ei flott strikkehelg😀.

Da lanserer vi Hjertegenseren!

Tusen takk til de flotte gensermodellene💛!
Oppskriften finner du på KongleDesign.no

... og Hjerteluen og Hjertepannebåndet. Tusen takk til den flotte luemodellen💛. Oppskriften finner du på KongleDesign.no

|H J E R T E L U E N|
Lanseres også imorgen. Luen strikkes i merinoull så den ikke skal klø. Pannebånd følger også med i oppskriften😊. #hjerteluen #hjertepannebånd

|H J E R T E G E N S E R E N|
Lansering imorgen i nettbutikken: KongleDesign.no
En genser med flere alternativer og muligheter. Myk og varm, strikkes på pinne 5. Med raglafelling😊.
#strikkegenser #frahjertetilhjerte #lettefletter

F I L M T E AS E R
Klippet over er kun en teaser📽😉 til hjelpevideoen "Lette fletter" som jeg har lagt ut på siden min. En hjelpevideo med tekst og forklaringer som viser trinn for trinn hvordan jeg strikker fletter uten hjelpepinne. Dette er flettene jeg bruker i hjertekolleksjonen og på flere av konglevottene.

Da håper jeg at alle får lyst til å være med meg å strikke "lette fletter" ... som er som navnet tilsier - lette å strikke. Følg linken i bioen om du vil se videoen📽😀.
#lettefletter

Jeg har fått hjelp til å lage logo, så fremover blir det nye fremsider på oppskriftene. Innholdet er det samme😉. Tusen takk @charlottedreamcatcher👏🏻😄.

Om ei uke lanseres oppskriften til #hjerteluen og #hjertegenseren på nettbutikken min www.kongledesign.no . Gleder meg😀!
#lettefletter #hjerteluen

Åh, så koselig det er å få ta bilder av en herlig 4-åring. Idag har vi vært i #Djupadalen og spist formiddagsmat, lekt og tatt bilder av #hjerteluen.
#utpåtur #ut #merinoull #strikktilbarn #lettefletter

Most Popular Instagram Hashtags