komikpecahperut komikpecahperut

295 posts   21221 followers   10 followings

Komik Pecah Perut  Memaparkan komik lawak / hambar dan seangkatan dengannya.

#Repost @zenolnol with @repostapp
・・・
Biggest. Lie. Ever.
.
.
.
p/s : kpd sesiapa yg perasan/belum perasan/tak tahu, aku memang guna derp facial expressions dari komik @randowis

#Repost @nash_shahri with @repostapp
・・・
Idea klise: pos awal yeah

BTW kalau ada hantu pompuan datang dekat suruh dia pergi jauh sikit tak pun ajak member tak elok bedua-duaan

Turn on post notification agar tidak terlepas komik terkini

#komikklise #gengkomik #komikmalaysia #ajidankirin
Saper nak aji Dan kirin dalam version zine Tanya jer

#Repost @omma.amina.plus with @repostapp
・・・
Di sini Omma nak salahkan adik Omma @muhsinahmokhtar kerana menyebabkan Omma terjebak dengan aktiviti pelik ini #komikmalaysia #gengkomik

#Repost @xxizzuegdrgn (@get_repost)
・・・
Selamat pagi kelas😫😫😫 tak lupa juga happy birthday to me..officially 20 y/o
No more teen 😭😭😭 No more typo,,hahahaha

#komiksokmo #komikmalaysia #gengkomik #sekkomik #sekrohok #sekpayoh
.
.
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
.
Recommend page:
✔️ @koleksikomikmalaysia
✔️ @himpunanlawakrandom
✔️ @koleksiayatcinta15

Masih mencari iphone murah dan ready stock? Trusted seller jangan risau 😇 visit igshop ni
@prodigy_store
@prodigy_store
@prodigy_store

#Repost @ainthakim with @repostapp
・・・
Kalaulah aku boleh pilih seorang untuk kekal ada sampai bila-bila, aku akan pilih ibu
-
-
If I can choose someone to be immortal, it'll have to be my mum.
-
-
Sorryla buruk sikit. First time lukis properly guna tablet. Hehe
-
- (Follow for more upcoming Komik Ber-Muthu Tinggi. Share with your family and friends!) 👌
-
-
Tags: #gengkomik #komikmalaysia #komikpendek #komikkomikmalaysia #ainthakim #KomikBerMuthuTinggi #komikindo

#Repost @sonma.sketches (@get_repost)
・・・
Cerita open house. Collaboration with very talented @norazali1983 ! Hopefully dapat collab dgn kartunis2 lain.

Kolaborasi mengeratkan silaturahim!
#komikmalaysia #komik #malaysia #openhouse
.
.
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
.
Recommend page:
✔️ @koleksikomikmalaysia
✔️ @himpunanlawakrandom
✔️ @koleksiayatcinta15

#Repost @komikberasap (@get_repost)
・・・
Ingatlah!! Syaitan akan sentiasa hasut manusia ke arah yang bertentangan dengan suruhan allah.
Bersiap sedia lawan hasutan tersebut
.
#komik #lukisandakwah #gengkomik #galaxystudiocomic
.
.
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
.
Recommend page:
✔️ @koleksikomikmalaysia
✔️ @himpunanlawakrandom
✔️ @koleksiayatcinta15

#Repost @shah.rulez (@get_repost)
・・・
Korang mesti ada experience bila ada kawan blainan background, bangsa atau agama dtg beraya kat rumah, kan...mesti ada kenangan manis, berul tak? 😊😊. Mari la kongsi cerita korang pulak...
.
Featuring: Usagi-chan (sailormoon)
.
p/s: thanks @shiroi.shinigami sbb ajar aku bhs jepun. FYI, beliau adalah pelukis manga yg hebat. Korang boleh baca manga dia kat mangafox atau stalk ig dia @shiroi.shinigami .
.
Follow: @shah.rulez .
.
#komikdigital #digitalart #doodleart #komikm #komikmalaysia #koleksikomikmalaysia #gengkomik
.
.
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
.
Recommend page:
✔️ @koleksikomikmalaysia
✔️ @himpunanlawakrandom
✔️ @koleksiayatcinta15

#Repost @ainthakim (@get_repost)
・・・
Kepada yang otw balik kampung untuk beraya tu, hati-hati ye. Ingat orang tersayang.
-
Tapi kepada yang masih berkhidmat pada hari raya ni, you da real MVP. Jangan nangis-nangis. Pasti ahli keluarga yang menunggu di kampung halaman rindukan korang. -
(Sorry comic recycle. Aku kat kampung ni. Hoho)
-
(Follow for more upcoming Komik Ber-Muthu Tinggi. Share with your family and friends!) 👌
-
-
Tags: #gengkomik #komikmalaysia #komikpendek #komikkomikmalaysia #ainthakim #KomikBerMuthuTinggi #komikindo #raya #hariraya #aidilfitri
.
.
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
.
Recommend page:
✔️ @koleksikomikmalaysia
✔️ @himpunanlawakrandom
✔️ @koleksiayatcinta15

#Repost @zimi.rians (@get_repost)
・・・
Aku pernah tengok ikan lemas🐟
.
.
#komikmalaysia #gengkomik #komikdigital #digitalart #komik #comic #like4like #follow4follow
.
.
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
.
Recommend page:
✔️ @koleksikomikmalaysia
✔️ @himpunanlawakrandom
✔️ @koleksiayatcinta15

#Repost @nurizzatiazizi (@get_repost)
・・・
Bersederhana lah ketika berbuka jangan membazir. Dan jangan lupa bersedekah kpd yg memerlukan. Kalau ada nampak kawan2 yg selalu makan maggi je waktu berbuka selalu tak cukup duit, sekali sekala belikan lah makanan utk dia. InshaAllah bersedekah dlm bulan ramadhan ni besar pahala nya 😊💕. .
P/s : Haaa petang ni pergi bazaar ramadhan jgn beli banyak sangat, kang tak habis makan kang, kan dah bazir ☝baik bagi aku je yg makan hahaha
.
#KOMIKNIA
#koleksikomikmalaysia
#gengkomik
#mememalaysia
#lukisan_dakwah_islam.
.
.
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
.
Recommend page:
✔️ @koleksikomikmalaysia
✔️ @himpunanlawakrandom
✔️ @koleksiayatcinta15
✔️ @comicranger

Most Popular Instagram Hashtags