[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

komikerfrue komikerfrue

1856 posts   207712 followers   809 followings

komikerfrue  Marna Haugen Burøe (NO) 👉 Komikerfrue, Negledame og smykkedesigner 💎 Snapchat: Komikerfrue 👻

https://maybeauty.no/facemaskmarna

Double trouble 😎😎

🌸🦄🦄🦄🌸

Fikk en dickpic 🍆💦

Woke up like this 😌 Neida, bloggen er oppdatert med hvorfor jeg er sint, og sorgfull og hva jeg ikke tåler å bli spøkt med.

For å holde kviser og urenheter borte må jeg rense og stelle huden jevnlig og med The Incredible Face Mask er det i tillegg kjempegøy!
Jeg elsker effektive hudpleieprodukter, og denne overrasket meg veldig første gangen jeg brukte den for den er overraskende effektiv.
Masken renser huden ved å trekke til seg talg, den fjerner bokstavelig talt hudormer og forebygger acne. Faktisk så tar den med seg en del ansiktshår også så ikke glem å smøre overleppa, skader ikke å få unna to behandlinger i ett jafs 😉
NB, unngå bryn og for Guds skyld ikke ta den på skjegget til mannen din med mindre han har vært ulydig.
La masken tørke godt i 30-45 min og riv den av! Det setter i gang blodsirkulasjonen og huden får masse glød og stimuli.
Evt rester fjernes med en klut og etterpå er huden superglatt og fresh. Ta en titt inni masken etterpå og se all dritten som kom ut, ugh..!
Masken gir resultat etter første bruk, inneholder kun naturlige ingredienser og ingen av May Beautys produkter er testet på dyr.
Jeg har fått lov å gi en rabatt på 30% for en begrenset periode, bruk koden FACEMASKMARNA eller kjøp på https://maybeauty.no/facemaskmarna (link i bio) 😘😘😘 #annonse #maybeauty #hudpleie

Nå gleder vi oss til sommerferie! Ikke at det blir så mye feriereise, men et eventyr med flytting til nytt 🏡 -Rene safarien det! @orjanburoe #casaburøe

Det er både slitsomt og gøy med oppussing! Heldigvis har vi fått fantastisk veiledning hos @rightpricetiles som kan alle de små greiene som vi ellers ikke hadde tenkt på en gang. -Som impregnering av fugemasse slik at den bevarer fargen, greit å vite!
Fine fliser har de også 👌 #annone #rightpricetiles etiles #flis #gulv #altmantrengerpåsammeplass

Worst combo..? Bloggen er oppdatert 😎
#sponsagreier

Dette er hva kaller en #sukcess @hun_cess 😅🎉

Takk for kjempefin sommerfest @elinamoren 🎉🤗💃Bloggen er oppdatert #sommerfest2017 #standupnorge

Varmt i Ski i dag 😅

Gratulerer med dagen Island! 🇮🇸 @cintamani_norge feirer og gir 20% rabatt på hele sortimentet med rabattkoden komikerfrue 🇮🇸 Til hamingju með afmæli Island! #annonse #islandske #kvalitetsklær #værekspertene

Most Popular Instagram Hashtags