knocknock.beauty knocknock.beauty

363 posts   453 followers   372 followings

  Assistant Medical Officer, KKM Lifestyle Beauty Consultant Mobile Home Facial Treatment Malaysia - Singapore #knocknockbeauty

iGSW Taman Molek JB hari ini 😘

Hebat org Johor ni.

Esok guyss 😘😘😘 Esok kita live okey πŸ’ͺ

Kerja kerja kerja
.
.
Kita memang perlu bekerja utk menampung perbelanjaan harian. Tp kerja yg kita buat tu berbaloi x dengan gaji yg kita dapat tu? Blm hujung bulan lagi tapi saving da semput sebab gaji ciput.
Sampai bila kita perlu ulang rutin yg sama setiap hari?
.
.
Gaji byk? X risau la kan. Yeke x risau? Bila gaji byk, kita pulak yg tiada masa utk enjoy our life, pergi kenduri, makan angin, shopping, paling penting quality time dgn family, nk balik kg jumpa mak ayah. Hm

Tapi dengan platform mobile home spa, flexible time dan income yg tinggi.
Nak AJ kirakan ke? Okey.
Rm98 seorang customer facial selama 75 minit.

rm98 x 3 org = rm294 (sehari)
Part time : rm294 x 8 hari = rm2352 (weekend)

Gaji partime lebih 2k, cuma kerja 8 hari je.
Beauty make money 😘

Sis x bekerja dan tunggu duit dari suami tu pun hujung bulan baru dapat, sometimes tekak nak makan itu ini, nak beli itu ini.. Semua tu kene fikir dulu dan kene tunggu approval dari encik suami. .
.
Tapi dengan biz mobile spa, even sis hanya buat part time pun..sis mampu dapat at least sehari 1 org customer - rm98 dalam masa 75 minit buat facial sahaja. Sis plan masa kerja, masa jalan, masa dengan suami.. Semuanya flexible.
Macam mana nak start? Datang ke preview biz di seluruh Malaysia. Team AJ akan guide.

Seronok dapat jadi model.
Our next event in Singapore will be on 17 October 2018 😍😍😍

Alhamdulillah, selesai beautyprenuer preview exclusive in Singapore today.

Thank you semua yg hadir 😘

Nak join our next preview in Singapore, click link di bio tu.

Alhamdulillah, selesai beautyprenuer preview exclusive in Singapore today.

Thank you semua yg hadir 😘

Nak join our next preview in Singapore, click link di bio tu.

96% org dewasa di Malaysia mempunyai masalah blackhead dan whitehead yg teruk. Kenapa? Bincangkan.. Hahahahahha

Korg nk x AJ buangkan blackhead/whitehead ni? Click link kat bio tu

Salam Jumaat, have a baraqah day.

Innalillahi wa inna ilaihi rajiun.. They are real heroes.

A gloomy day for Malaysia today. 6 fireman died yesterday during their rescue mission.
Condolences to the 6 heroes families members πŸ™πŸ˜’
Al fatihah

Thank you for having me.
Oh ye, servis ni bukan hanya sekadar facial cuci biasa tau, our service more to skin treatment. Combination of UPll skincare and Eternal Beauty machine will make ur skin glowing, firming and V shape ur jawline.
Nak booking? Pm AJ yea.

Tak nak facial kat rumah? Nak dtg center? No problem ☺

Nak facial, boleh click link di bio utk booking appointment

Most Popular Instagram Hashtags