knm_harald_haarfagre knm_harald_haarfagre

89 posts   2,090 followers   13 followings

KNM Harald Haarfagre 

17 mai-feiring i Madlaleiren 🇳🇴 I år blir det for 60. gang arrangert 17. mai-feiring i Madlaleiren. Se vedlagte bilder og program 🇳🇴 #knmhh

Fra ATV ved KNM Harald Haarfagre til ny stilling som Landstillitsvalgt
Lina Marie Eidem er som eneste representant fra Sjøforsvaret valgt inn som en av 5 landstillitsvalgte. Hun tiltrer som visekonstabel og starter jobben som tillitsvalgt for alt menig personell 1juli.

Foto: Mona Schanche
#knmhh #forsvaret

Spreke kollegaer!
Med et av Norges største lag, deltok i dag ansatte ved KNM Harald Haarfagre på det verdensomspennende løpet Wings for Life.
63 stykker deltok og denne gjengen løp i strålende solskinn rundt og rundt Mosvannet i Stavanger, helt til de ble tatt igjen av den "virtuelle" bilen som jagde dem.
#knmhh #ettknmhh #forsvaret #wingsforlife #wingsforlifeworldrun @wingsforlife #stavanger

P80 brukerkurs

I forrige uke holdt fagseksjonen ved KNM HH, P80 brukerkurs for konstabler og enkelte befal ved avdelingen. Den første dagen av kurset besto av teori og drill, før tre fulle dager på skytebanen. For å bestå kurset må man klare tre ulike skytetester. Testene setter krav til gode skyteferdigheter.
Kurset ble avsluttet med puss og vedlikehold av våpenet.

1 mai på Preikestolen
Det er en tradisjon at rekruttene ved KNM HH får tilbud om å gå den flotte turen opp til Preikestolen. Det er også en tradisjon å synge nasjonalsangen på platået.

Sanitet med Helge Ingstad

Mandag og tirsdag forrige uke holdt fagseksjonen utdanning i form av casetrening med personell fra KNM Helge Ingstad. Casetreningen hadde fokus på prinsippet Care Under Fire.

Lederskapssymposium ved KNM Harald Haarfagre

Det ble i forrige uke avholdt Lederskapssymposium ved KNM Harald Haarfagre. Temaet var "Lederskap i operasjoner". Deltagerene fikk mange spennende og lærerike foredrag fra inviterte foredragsholdere.
I forbindelse med symposiet ble det også gjenomført en messemiddag for å feire Marinens fødselsdag. Her dukket til og med Tordenskjold opp for å gi deltagerene let lite innblikk i hans elleville liv.

Foto: Mona Schanche

Innrykk 1804

Denne uken har om lag 800 rekrutter ankommet KNM HH for å starte sin førstegangstjeneste i Luft- og Sjøforsvaret. Innrykket gjøres troppsvis slik at rekruttene rekker å bli litt kjent før rekruttutdanningen starter for alvor etter fullført innrykk. Vi ønsker alle de nye rekruttene lykke til!

Markering av 9. april
I dag ble 9. april markert på Ulsnes. Flere avdelinger var samlet for å markere dagen. De minnes blant annet KNM Æger som ble et av Norges første tap under angrepet mot nasjonen.
8 menn ble drept i dette angrepet, som fant sted like utenfor Ulsnes og Hundvåg.

Foto: Wilhelm Jääskeläinen

#knmhh #hv08 #nvio #9april

Påskestemning

Det nærmer seg påskeferie for de aller fleste, og på KNM HH går vi inn i en rolig og fin uke. Vi lader opp til aktiviteter som innrykk av nye rekrutter, Soldataksjonen 2018 samt vårt aller første lederskapssymposium som alt finner sted like etter ferien. Vi ønsker alle en riktig fin påske 🐣
Foto: Mona U. Schanche @moona.photography
#forsvaret #knmhh #ettknmhh

Hærens grenaderopptak

Brigade Nord skal på vegne av Hæren gjennomføre grenaderopptak i perioden mars til og med mai 2018. Grenaderopptaket gjennomføres i 3 Faser; Fase 1 søknadsporosessen, Fase 2 fysiske tester og Fase 3 mestringsøvelse. I forbindelse med Fase 2 ble kandidater fra vestlandsområde kalt inn til å gjennomføre de fysike testene på KNM HH. 118 kandidater møtte opp til opptak i dag tidlig. Daltakere startet med styrketestene: medisinballstøt, lengdehopp og hang-ups. Videre løp de to runder rundt leir, tilsammen 3 000 meter. Etter fullført 3 000 meter blir kandidatene transportert til en svømmehall for å gjennomføre 200 meter svømmetest. Vi ønsker alle kandidatene lykke til med opptaket!

339 Skvadronen på treningstur

Fredag besøkte 339 skv. Madlaleiren og KNM HH. Helikopteret av typen Bell 412 som til daglig hører til på Rygge var ute på et rent treningsoppdrag, da de anmodet om landingstillatelse i leiren.
Vakt og sikringssoldater sperret av landingsområdet og gjorde enkle tiltak slik at det hele ble et hyggelig besøk.

Most Popular Instagram Hashtags