[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

knm_harald_haarfagre knm_harald_haarfagre

51 posts   941 followers   12 followings

KNM Harald Haarfagre 

Den gamle sjefsboligen på KNM HH har fått nytt liv! I et samarbeidsprosjekt mellom organisasjonene NVIO, SIOPS, NROF og Lotteforeningen har de gjennom dugnadsarbeid fått lokalet i bruk igjen. Innflyttingen fant sted Lørdag 14 oktober. Lokalet kommer til å bli brukt som et treffsted og til fremtidige møter. I tillegg har organisasjonene fått plass til egne kontorer.

Ny 3000m rekord ved KNM Harald Haarfagre!! Rekrutt Joakim Sødal, som vi ser ledende fra start på bildet, slo i dag løyperekorden på 3000 meter ved KNM HH.
Den forrige rekorden var på 08:45 minutter, en tid Suldal tangerte da han kom i mål på 08:43.
Jubelen var stor blant tilskuerne som hadde møtt opp etter tjeneste for å se løpet.
For å få toppkarakter på 3000m må en løpe under 12 minutter, noe denne spreke rekrutten ikke hadde noe problem med å oppnå. Sødal har drevet med friidrett og sier selv at han har løpt en del 3 000 meter tidligere.
Vi gratulerer rekrutt Sødal med ny rekord!

Her er noen bilder fra 1709 skolens Krigens krav.

I går fikk noen av rekruttene prøve seg i gassboden. Slik gikk det ➡️

Mixed rooms

Forrige uke var det flyttesjau for avdelingssoldatene ved KNM Harald Haarfagre. For første gang ved avdelingen flyttet nå kvinner og menn inn på samme rom. Målet er å skape bedre samhold, oppnå mindre trakassering og mindre seksuell spenning mellom kjønnene.
Erfaringene så langt har vært utelukkende positive!
#knmhh #knmharaldhaarfagre #forsvaret #sjøforsvaret #luftforsvaret

I dag arrangerte idretten på KNM HH infantetiløp. Infanteriløpet gikk ut på at deltakerene måtte løpe en 8-12 km lang løype i varierende terreng. I tillegg var det passert ut ulike poster deltakerene måtte løse. Postene testet deltakerene i helt grunnleggende militære ferdigheter som: meldingstjeneste, avstandsbedømmelse, orientering, måloppdagelse og håndgranatkasting.

Første skoleoppstilling 1709

Mandag 2. oktober holdt Sjef KNM HH troskapsformaningen for rekruttene. Samtidig mottok sersjant Rita Solheim en krest fra Sjef ASU fordi hun nå går over i det sivile liv. Vi ønsker Rita Solheim masse lykke til videre!

Stafett for livet

23-24 september deltok KNM Harald Haarfagre på arrangementet Stafett for livet. Stafett for livet ble arrangert av Kreftforeningen, der hensikten var å vise støtte til alle de som blir berørt av kreft. Stafetten varte i 24-timer. KNM HH stilte med et blandet lag bestående at av offiserer, spesialister og vernepliktige. Totalt besto laget av 24 deltagere, der hver av deltagerene løp i en time.

Velkommen til KNM HH

Kun en liten uke etter 1707 forlot leiren, er allerede nye rekrutter på plass. I strålende solskinn ankommer det nye rekrutter og det går ikke lang tid før de er igang med første leksjon.
Verdt å merke seg at på denne skolen er at hele 49% av luftforsvarets rekrutter er jenter. Dette er rekordhøyt da normalen ligger på 30-35%. #knmhh #knmharaldhaarfagre #forsvaret #rekrutter #luftforsvaret #sjøforsvaret #ettknmhh

Sjef Sjøforsvaret besøkte KNM Harald Haarfagre.
Mandag 18. September startet sjef Sjøforsvaret, kontreadmiral Nils Andreas Stensønes en rundtur for å besøke sine avdelinger. Stensønes startet med å besøke KNM HH, og her fikk han en orientering om hvordan avdelingen løser sitt oppdrag. Etter ulike briefer og møte med ulike seksjoner gikk turen ut til Ulsnes der kontreadmiralen en omvisning på Ulsnes maritime treningssenter.
#kmmhh #knmharaldhaarfagre #forsvaret #sjøforsvaret #ettknmhh

Avslutning rekruttskole 1707

Torsdag forrige uke var det oppstilling og avslutning for rekruttene fra skole 1707. I dag møter de aller fleste opp på nytt tjenestested, og vi ønsker dem lykke til videre.
På KNM Harald Haarfagre er det nå rolig i leiren i en uke før nye rekrutter er på plass fra neste mandag av.
Foto: André Meling

#knmhh #knmharaldhaarfagre #forsvaret #sjøforsvaret #luftforsvaret #rekruttskole #ettknmhh

Eksplosivrydding på Hjerkinn
Denne uken har 133 befal og menig personell deltatt på eksplosivrydding på Hjerkinn.
De er delt opp i 4 eksplosivryddegrupper og rydder hvert sitt området på et skytefelt på 165 kvadratkilometer
Det er lange dager, da soldatene drar ut 0730 hver morgen til skytefeltet og går manngard frem til 1800 på ettermiddagen.

Du kan lese mer om prosjektet på denne siden:
https://www.forsvarsbygg.no/hjerkinn
#knmhh #knmharaldhaarfagre #ettknmhh #rekruttskole #forsvaret

Most Popular Instagram Hashtags