[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kneedraggers_bikewash kneedraggers_bikewash

1890 posts   1512 followers   3614 followings

By KetambikerzMotorsport  Partner with De’Garage πŸ”ΈBike spa & detailing πŸ”ΈFeed The Need - Charity donation & ride

http://kneedraggersbikewash.wasap.my/

Panel reblack on y15zr.

Xkan hilang selagi tidak dicuci dengan sabun.

Apply utk jage panel plastik hitam dkt jentera anda supaya xkusam dan dan jadi warna kelabu2 asap pak abu.. Boleh jugak guna utk restore panel hitam y dah kusam.

Beli moto mahal dah, jom spend duit utk penjagaan, esok nak jual balik at least ade harga lagi.. xde la kene nego sampai hantuk dinding.. call/wassap: 0104010992 (epul)

Siap dah detailing ducati berkati2 nih.. Body wash
Chain Degrease
Reblack panel
Leather care
Headlamp Polish
Chain Lube

Merelap merelit, balik dr ride nak buat servis polish pulak.. Thank u brader!

Thank you brader dtg cuci moto ambil pakej wax dan manifold polish.

Smart dah moto ni bekilau mcm M Daud Kilau! hehe..

Thank you owner Aprillia Caponord 1200. Membership number KBM 119 dah lengkapkan pakej penjagaan motosikal istimewa drpd kami.
Ambil pakej Polish/pescao motosikal di tempat kami padan bulan Oktober 2016 dan maintain buat Ambil pakej wax/pawi setiap kali cuci.

Sekarang da dpt claim pakej polish/pescao percuma daripada kami. Siap add on manifold polish daripada kami jugak.

Thank u bro! 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨 KNEE DRAGGERS BIKE WASH @De Garage Kajang.

ALAMAT
28-1, Jalan TTDI Grove 1/2,
Taman TTDI Grove,
43000, Kajang,
Selangor.

WAKTU OPERASI
De Garage:
ISNIN-AHAD; 11pg-12 tngh mlm

Knee Draggers Bike Wash:
ISNIN-JUMAAT; 3ptg - 12 tngh mlm
SABTU-AHAD; 12 noon - 12midnight

CALL/wassap: 0104010992 (epul)

#Bikespa
#bikeservice
#bikerepair
#bikecustom
#biketour
#minorityethnic
#ketambikerzmotorsport
#degaragekajang
#kneedraggersbikewash

Detailing job done on Honda Ex5.. Owner request buangkn minyak dkt bahagian bawah enjin dan sprocket... Cuci2 sekali dah jadi mcm baru la pulak.. Sprocket depan pn kene cuci, kdg2 xprasan ade lambakan pasir dan minyak dlm tu, sbb tu kdg2 rantai pn cpt rosak.

Terima kasih mempercayai Knee Draggers Bike Wash at De Garage Kajang. 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨 Knee Draggers Bike Wash @De Garage Kajang.

ALAMAT
28-1, Jalan TTDI Grove 1/2,
Taman TTDI Grove,
43000, Kajang,
Selangor.

WAKTU OPERASI
De Garage:
ISNIN-AHAD; 11pg-12 tngh mlm

Knee Draggers Bike Wash:
ISNIN-JUMAAT; 3ptg - 12 tngh mlm
SABTU-AHAD; 12 noon - 12midnight

#Bikespa
#bikeservice
#bikerepair
#bikecustom
#biketour
#minorityethnic
#ketambikerzmotorsport
#degaragekajang
#kneedraggersbikewash

Thank you owner sebab bersusah payah dtg drpd kuchai lama utk cuci jentera dkt kami. Our loyal customer dengan No membership KBM200++, sekarang membership kami da capai 750.

Kami mohon maaf kerana prestasi kami menurun semenjak 2-3 bulan ni. Dengan nafas baru di lokasi baru y lebih strategik, kami akan berusaha meningkatkn prestasi kami dan mengurangkan kontroversi.

WE R BACK!
#rideharder #bikewash #bikewashkajang #bikespa #bikedetailing #kneedraggersbikewash #degarage #minorityethnic #ketambikerz

We Are Open!! 12noon - 12 midnight

Knee Draggers Bike Wash @De Garage Kajang.

ALAMAT
28-1, Jalan TTDI Grove 1/2,
Taman TTDI Grove,
43000, Kajang,
Selangor.

WAKTU OPERASI
De Garage:
ISNIN-AHAD; 11pg-12 tngh mlm

Knee Draggers Bike Wash:
ISNIN-JUMAAT; 3ptg - 12 tngh mlm
SABTU-AHAD; 12 noon - 12midnight

#Bikespa
#bikeservice
#bikerepair
#bikecustom
#biketour
#minorityethnic
#ketambikerzmotorsport
#degaragekajang
#kneedraggersbikewash

We Are Open!! Hari ni open dr jam 3 ptg sampai 12 malam!

See yaa!! Maaf pada yang datang semalam siang tp xdpt cuci. Ade hal sikit.

Harley Davidson Royster Detailing Done.

Body wash
Muffler metal polish
Engine cover reblack
Headlamp polish
Seat Polish

Thank you,

Please come again!

Komen sikit dekat bawah statement ni.. ade setuju ke x?

Maaf semua.
Hari ni open lambat sikit. Ade kerja sikit.
Blh dtg Kol 6 ptg kite henjut sampai 12 tengah malam hari ni.

Ok setel job full package polish untuk Honda Goldwing:

Job done on Honda Goldwing:

Body Polish
Metal Polish
Windshield Polish
Headlamp Polish
Leather Care
Reblack Panel

Thank u for trusting Knee Draggers Bike Wash @De Garage Kajang for your bike detailing. Semoga berpuas hati

Kepada yang berminat untuk ambil Full Package mcm ni, blh roger2 kerana kami menyediakan servis pick up motosikal dr rumah dan juga servis polish di rumah tuan puan.
Servis glass coating juga disediakan.

#mercikhawaw #kasitapaw #rideharder #bikepolish #bikedetailing

🚨🚨KNEE DRAGGERS BIKE WASH
at De Garage Kajang🚨🚨 OUR SERVICE πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅
-Bike Wash
-Bike Detailing
-Cover Set Polish
-Metal Polish
-Dressing
-Body Wax
-Front Sprocket Degrease
-Manifold Polish
-Glass Coating
🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍 Basic Wash Price:

150 cc: RM10
200 cc above: RM20
1050 cc above: RM25

Our Address:

Jalan TTDI GROVE 1/2
Taman TTDI GROVE,
43000 Kajang,
Selangor.

Landmark:

Penjara Kajang
Mcdonald saujana utama
KFC Taman TTDI Grove

call/wassap: 0104010992 (epul)

Most Popular Instagram Hashtags