[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

klaudiawakkary klaudiawakkary

1767 posts   7586 followers   962 followings

Klaudia Koya Wakkary  💁Living a fabulous life with style & grace. 👻 Snapchat: koyawakkary 🎊#MaranathaWorship #GPdIMaranathaMedan

http://instagram.com/mars_maranatha

Great people. Great cause. Great food. Great times 😊 So here’s a throwback post of GRATITUDE WORSHIP NIGHT last October 26th with special guests @sidmohede @jpccworship at #gpdimaranathamedan, and it’s for one great cause and that is to sponsor children in Papua through @wahanavisi_id. So proud yet inspired to see what these people are doing for this generation and for Indonesia. Bless your heart guys 🙏 ❤️
Special shoutout to all @mars_maranatha crew and the whole volunteers of @gpdimaranathamedan you guys were amazing 😱 Terimakasih buat semua yang sudah terlibat dalam masing-masing team yg gak bisa saya sebutin satu2 (about 80 people). May God bless you all 🙏 #GratitudeWorshipNight2017 #GPdIMaranathaMedan #Latepost #latergram #JPCCWorship #SidneyMohede #WahanaVisi #SponsorAchild

ONE SLEEP AWAY // 24 HOURS FROM NOW // LET’S GO 🙌

Repost @mars_maranatha What’s up MARS! Who are excited for “Gratitude Worship Night 2017 with Sidney Mohede” tomorrow? So guys, save the date, 26 October 2017, at GPdI Maranatha Medan - Mainhall (2nd Floor). It’s Free Entry aka Gratis! More info @wahanavisi_id @gpdimaranathamedan @mars_maranatha. #gratitudeworshipnight2017 #SidneyMohede #JPCCWorship #wahanavisiindonesia #gpdimaranathamedan #eventmedan

“Keep your eyes on the stars, and your feet on the ground.” (Roosevelt) 📸 @friscosanry
#DreamBig #StayHumble #StayGrounded #DreamBold #BeInspired #latergram #latepost #makeupbyyourstruly #hudabeautydesertdusk #KoyaFrisco

Through thick and thin @friscosanry ❤️❤️❤️ "But she said where d’you wanna go?
How much you wanna risk?
I’m not looking for somebody
With some superhuman gifts
Some superhero, some fairytale bliss
Just something I can turn to, somebody I can kiss
I want something just like this..." #KoyaFrisco #Reunited #FeelsGood #couplegoals #relationshipgoals #husbandandwife #lovegametoostrong #selfie #Coldplay #TheChainsmokers

...I'M SORRY... These clips were taken a year ago, Summer 16, when my husband @friscosanry and I were spending the 4th of July in a beautiful city of Las Vegas.
And after watching the actual footage of what had happened, my heart just dropped and broken. I'm lost for words 😔My prayers and thoughts for those who affected by this heartless massacre 🙏 I am deeply sorry 😣 ➡️ Swipe left for more videos.
#KoyaFrisco #PrayforVegas #Sorry #Shootingmass #MandalayBay #LasVegas #heartless #evil #humanity #Godisincontrol #YourKingdomCome #Throwback

Hello from Bromo, say whaaattt?? Guys, I'd like to take this time to thank you The Soetopo's Family 🙏 to ko @ezra_soetopo and @elishebasoetopo thank you for the amazing Bromo trip. It was such a memorable trip, mulai dari ngeliat full moon yang terang dan gede banget didepan kita, terus was-was sama weather forecast yg diprediksi hujan tp ternyata clear banget, sesek2 an naik di jeep hijau, dan sampai menikmati indomie pake telor yg gak bisa dilewatkan 😂 intinya adalah "Mengejar Matahari" dan we successfully made it!!! 💪Wow, You guys made everything so fun and enjoyable, especially for me as a "first timer" visiting Bromo 😝 God bless you guys. Love you all ❤️ #SunriseInBromo #BROMO #MountBromo #discoverIndonesia #wonderfulindonesia #GunungBromo #jelajahindonesia #FirstTimer #PertamaKaliSeumurHidup #Selfie #Natgeo @natgeo

SO GLORIOUS ⛰ ☀️ "When the sun is shining I can do anything, no mountain is too high, no trouble too difficult to overcome (WR)." Oh Bromo, the sunrise, the weather, the view, and the journey, it was all WORTH IT! 📸 @ganda84
#SunriseInBromo #BROMO #MountBromo #discoverIndonesia #wonderfulindonesia #NatGeo #GunungBromo #jelajahindonesia #FirstTimer #PertamaKaliSeumurHidup @discoverindonesia @natgeo @natgeotravel

WHOA SURPRISE 🎉🎊🎈MY TEAM IS THE BEST!! Guys, that was the best surprise ever!! Kejadiannya pas di MARS Sabtu minggu lalu, saya lagi diatas stage dan didepan public (depan semua yg hadir ibadah) lagi welcoming people tiba2 mic saya di mute, trus lampu digelapin, dan semua yg duduk langsung heboh teriak2, dan didalam kebingungan saya pun melihat kebelakang, eh ada video from my husband @friscosanry yg dia kirim, lalu selesai video tiba2 aku pun di serenade dengan lagu "My Everything" oleh my team 😱 sambil membawakan bouquet bunga jadi makin bikin suasana romantis dan balon ❤️ (yg beneran sama bentuknya kayak emoji itu). Thank you guys so so much 😘 Special thanks to the mission operators: @leoniesimanjuntak @gledis_liow @stefanienainggolan @sarahyulia utk semua ide kreatifnya, effort nya (mulai beli bunga, bikin properti, bahkan sampe contact my husband 😂), dan juga utk semua leaders @mars_maranatha perhatian kasih sayang cintanya yg kalian semua sudah tunjukkan ke kakak & kak Frisco didepan public. I am absolutely feel loved, blessed, appreciated, and shocked too at the same time. Thank you kalian uda turut ikut berbahagia dan merayakan bersama kami berdua. Team saya adalah yg terbaik 👍💪 I LOVE YOU GUYS ❤️❤️❤️
#KoyaFrisco #WeddingAnniversary #SurpriseParty #PraiseInPublic #Thankful #Grateful #secondfamily #brothers #sisters #marsmaranatha #Leaders ##gpdimaranathamedan

I Came. I Saw. I Conquered. Masuk kekamar hotel, lihat kaca dan lighting yg bagus dikamar mandi, lalu selfie deh 😝So yep, masuk 💃🏻, lihat 👀, dan dapet deh selfie nya 🤳
PS: miss those times @friscosanry strolling down the city and cruising around the town till late night ❤️ Vini. Vidi. Vici. #KoyaFrisco #FlashbackFriday #fbf #Summer17 #WashingtonDC #Greattimes #Selfie #ViniVidiVici

Never lose your sense of wonder. 📸@friscosanry thanks for capturing baby 😘 seeing all those pictures from NY make me missing you even more ❤️let's do it again, let's get lost again baby... ❤️#Koyafrisco #RockefellerCenter #NewYork #NYC #Wbw #WaybackWednesday #Summer17

Check. This. Out. Repost @mars_maranatha What's up MARS! Today, we have another highlight from day 2, August 20th, of LIVE WORSHIP #IAMBLESSEDMEDAN with @soundofpraiseofficial. It was so awesome and powerful!! Jangan lupa datang dalam ibadah raya ke-2 jam 10 pagi, ibadah raya ke-3 jam 4.30 sore, dan ibadah raya ke-4 jam 7 malam. Happy sunday all! Be blessed! #LIVEWORSHIP2017 #IAMBLESSEDMEDAN #gpdimaranathamedan #marsmaranatha #SoundofPraise #tour

// I'M OVERWHELMED // Thank you @soundofpraiseofficial and ko @ezra_soetopo @elishebasoetopo kalian sukses mengguncang GPdI Maranatha (like literally itu gedungnya goyang 😱) dan juga berhasil menghebohkan kota Medan yg selama seminggu hujan angin tp khusus 2 hari itu Medan cerah puol dahsyat ga tuh?#LIVEWORSHIP2017 #IAMBLESSEDMEDAN
Guys, it was a great honor and a privilege for me, personally, to be visited plus ministered by such an amazing and awesome team like you all. Much love and respect ❤️❤️🙏🙏🙌🙌

Most Popular Instagram Hashtags