[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kinderdam.nl kinderdam.nl

7 posts   101 followers   0 followings

KindeRdam  Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen elkaar bij ons ontmoeten, vriendschappen sluiten, hun talenten ontplooien en al spelend de wereld leren ontdekken.

http://kinderdam.nl/

UITNODIGING — Lezing: 'Zit jij soms ook met je handen in het haar?' — Gratis toegang | Gratis koffie of thee | Gratis tips en tricks —

Opvoeden is niet altijd gemakkelijk. Ieder kind vertoont wel eens onmogelijk gedrag. Veel ouders zitten regelmatig met de handen in het haar. 'Doe ik het wel goed?' Heeft u vragen over bijvoorbeeld, eten, spel, ontwikkeling, peuterpuberteit enzovoort? Kom dan naar de open inloop van ons Peutercafé. Deel uw vragen met andere ouders en de wijkverpleegkundige van het CJG.

AANKONDIGING

Volgende week staat er iets bijzonders te gebeuren voor al onze kinderen op de BSO! Aan het plaatje kun je de eerste aanwijzing aflezen. Weet jij al waar het om gaat? Niet vertellen hoor! We hopen de kinderen natuurlijk wel echt te verrassen!
In de loop van de week wordt via de Instagram-, Twitter- en Facebookpagina van KindeRdam en natuurlijk op al onze BSO-locatie's speciale aandacht besteed aan deze bijzondere actie om de kinderen grote avonturen te laten beleven, waar ze ook nog wat van leren. Net als...

UITNODIGING

Peutercafé Zalmplaat (24 januari) - Straffen en belonen • Gastspreker: Mariëlle van Dorp, CJG #Rijnmond • Gratis tips & tricks | Gratis toegang | Gratis koffie of thee • Kijk voor meer info op kinderdam.nl/straffenenbelonen • #Peuter #Hoogvliet

KindeRdam presenteert zich vandaag op #bedrijvenbeurs RAC Fest @rotterdamacademy aan talentvolle medewerkers van de toekomst!

ONTDEK KINDERDAM!
Morgen zijn wij van KindeRdam aanwezig op RAC FEST. Van 15:00 tot 18:00 kun je ons vinden rond onze stand op de bedrijvenbeurs.

We laten je dan graag zien en horen waar we voor gaan en staan. Dat er bij KindeRdam voor iedereen volop ruimte voor #ontwikkeling is en dat de #kinderen op onze peuterspeelgroepen, kinderdagverblijven en BSO's net als onze #medewerkers daarvan optimaal profiteren.

De afdelingen Pedagogiek, Klant & Service en HRM van KindeRdam zijn morgen allemaal vertegenwoordigd en nodigen jou uit om onze mooie organisatie beter te leren kennen. Om jouw kind de beste start te geven, voor al je vragen rondom kinderopvang of om je bij ons aan te sluiten.
Het kan allemaal. Ontdek KindeRdam!

Morgen (donderdag 12 oktober) op #racfest bij Rotterdam Academy.

Most Popular Instagram Hashtags