[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kimiefalk kimiefalk

473 posts   8880 followers   1061 followings

Kimie Giese Falk-Hansen  Adrenalinsøgende, humoristisk og ikke-endimensionel mor, der ihærdigt og hovedløst forsøger koordinere familieliv, døgnvagter og eventyr. Enjoy!

http://kimiefalk.bloggersdelight.dk/

Konkurrence🍀🍀
.
.
XELLENCE hudpleje er nomineret hos @costumedk for deres Hydro Ballance Face and Eye cream som skønhedsfavorit i kategorien "Bedste Dansk & Dejlig" - hjælp dem gerne ved at stemme via link hos @xellenceskincare 🙏🏻det ville være skønt men er ikke en betingelse. .
.
Hele 2🙌🏻 følgere kan vinde 🍀🍀et sæt XELLENCE hudpleje bestående af ovennævnte på 50 ml samt Nutri Balance Body Oil 125 ml. Til en samlet værdi på godt 1.000kr pr sæt. .
.
.

Deltag ved at :
1️⃣følge @xellenceskincare @annekakadu @kimiefalk 2️⃣skriv XELLENCE i kommentarfeltet og 3️⃣ tagge et par søde venner 🍀🍀🍀
.
Produkterne er Dansk 🇩🇰producerede og uden parfume, farvestoffer og konserveringsmidler 🙏🏻 Vinderne findes mandag aften.

I dag er en stor dag - christian og jeg skal spise aftensmad sammen for første gang i over tre uger 😂🙈. Den står på flankesteak, flødekartofler og broccolisalat. Hvad skal i have idag? 🙌🏻😆
.
.
#kvik #kvikkøkken #køkken #emhætte #nicolasvahe #menú #royalcopenhagen #kitchen #kitchendecor #interior #decor #homedecor #scandinavianhome #scandinavianinterior #skandinaviskhjem #skönahem #mitthem #boligpluss #homesick #minimalism #nordicinspiration #scandinavianstyle
. .

Indeholder reklame |
Fedtet hud og skinnede t-zone... Det bliver et nej tak, herfra 👊🏻! Jeg har fundet mig det perfekte 'nej-tak til fedtet hud' kit 😬. Døjer du med fedtet hud? Så hop forbi bloggen, og se hvad jeg gør for at undgå det!
#filorga #nctf #gloskinbeauty #blottingpaper #mattifyingprimer

KONKURRENCEN ER SLUR! @pompom.dk_new vil gerne forkæle en af mine følgere med et par gold dots hjemmesko 😍🙌🏻. De fås i str 19-27.
.
.
.
Sådan deltager du:
Like billedet
Følg @pompom.dk_new og @kimiefalk
Kommentere herunder - og tag gerne nogle venner.. Vinderen findes allerede imorgen aften 🙏🏻❤️

Jeg har lige afleveret krudtuglen i dagpleje - og vil nu invitere mig selv på kaffe hos @mariavestergaard85 😍❤️. Hvad skal søde @annekakadu og @mitliv_i_smaafirkanter i dag? 🙌🏻

I samarbejde med Din Elinstallatør ApS har vi fået fornøjelsen af, at udlodde 1 x all minicruise for 2 og 1 x alm minicruise for 2 til en samlet værdi af 3800kr ⛴🙌🏻..
.
.
1 stk ALL inclusive minicruise for 2 personer. Cruiset består af: Frederikshavn - Oslo tur/retur, 1 overnatning, adgang til wellness, frokostbuffet inkl vand, the og kaffe, aftenbuffet incl øl, vand, vin samt morgenmadsbuffet.
.
.
1 stk. minicruise for 2 personer. Cruiset består af: Kiel - Gøteborg tur/retur, 2 overnatninger, uden forplejning.
.
.
Sådan deltager du:
Like billedet
Følg @kimiefalk og @by_thinggaard
Kommentere herunder - og tag gerne et par venner.
.
.
Følg gerne Din Elinstallatør ApS på Facebook, dog ikke krav.. .
.
Vinderne findes på lørdag 🙏🏻😝. Der gøres opmærksom på, at man kan deltage ved os begge.

Indeholder reklame |
Råd søges!!! Jeg har virkelig en forkærlighed for hvide sneakers.. Desværre er jeg bare en skovl til, at holde dem pæne 🙄. Har i nogle gode fif? 🙏🏻
@defshop_danmark

Jeg blev overrasket i Kastrup lufthavn, af Christian og Vega ❤️😍. Hvor var det fantastisk!
Jeg har kysset Vega, spist leverpostej madder og drukket mælk, kysset Vega lidt mere, taget et varm bad, kysset Vega lidt mere... Okay. Christian har altså også fået et lille kys. Men ikke så mange som Vega 😝 ❤️

Zimbabwe ☀️
Farvel og tak - du har været en unik og til tider barsk oplevelse.. Men også en oplevelse jeg ikke vil have været foruden.. Min kuffert vejer 12 kilo mindre end da jeg rejste herned, jeg har foræret næsten alt hvad jeg havde med væk - lige fra halv fyldte neglelak, til mine gamle Ray Ban og panodiler og meget mere.
Jeg rejser hjem med følelsen af, at projektet lige netop er sat ind det helt rigtige sted. Og da jeg har solgt tiden sammen med min familie til fordel for projektet - så betyder denne følelse, alverdens for mig.
Måske det fordi, det dulmer min dårlige samvittighed over, at være rejst væk fra min datter i 18 dage? Og hvad så? Er det ikke okay, at det betyder meget for mig? At jeg ikke sidder med følelsen af, at jeg have været rejst væk for ingen nyttes skyld. Der er uden tvivl lang vej til et bedre Zimbabwe. Men hvis ingen gør noget - så sker aldrig noget. 🙏🏾❤️
@kinyafromkenya - see you in Denmark!

Zimbabwe ☀️
Intet at se, men lyt. Det er så fantastisk. Det er lyden af 200 Afrikanske højgravide kvinder der synger. De kvinder, som jeg tidligere har skrevet om - nemlig dem som er indlogeret på sygehusområdet, så de er her til når de går i fødslen.!

Mine elever 💉🚑
Kan man andet end, smile af sådan et billede? 😁 De er pisse engageret, suger alt til sig, og vil gerne lære 🙏🏻❤️. Imorgen er sidste dag med undervisning - og allerede om halvanden uge ankommer næste hold fra Danmark 😊. Når undervisningen imorgen er slut, forlader vi St. Lukes hospital, og tager til Victoria Falls, hvor vi vil tilbringe de sidste dage inden vi rejser på søndag rejser mod Danmark.

@tmthabisi

Zimbabwe - du gør ondt.
Jeg observerede i dag en fødsel, som gjorde mig fysisk dårlig - og utilpas.. En 14 årig gammel pige, som fødte sit første barn. Under pressefassen, har pigen ikke flere kræfter til at presse. Babys hoved er halvt ude - imens den ene jordemoder, stående på en skammel og med hele sin egen vægt trykker en knytnæve ned i pigens mave, den anden jordemoder råber af pigen og den tredje forsøger med håndgreb, at få babyens hoved ud. Sådan fortsætter det i 10 minutter.
Da babyen endelig er født, er den blå, slap - og trækker ikke vejret.. Febrilsk leder jordemødrene efter noget ventilationsudstyr som virker. Det tager over et minut før de finder funktionel ventilationsudstyr. Aldrig i mit liv har jeg følt mig så magtesløs. Der var ingen struktur, manglende funktionelt udstyr og mangelfuld håndtering af procedurerne. Det var en barsk oplevelse, men også en oplevelse, som netop bevidner om, at de har brug for hjælp!

Most Popular Instagram Hashtags