[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kilafairyofficial kilafairyofficial

1870 posts   650827 followers   456 followings

Kilafairy  🎀// πŸŽ₯

http://www.wearerack.com/

Baby girl's Wedding Reception ❀️
πŸ‘— @shanellharun
πŸ’…πŸ½ @nailsandclaws
πŸ’‡πŸ» @makeupby_emmielee
πŸ‘ @alhaalfa
πŸ“· @niezamzaini

Thank you, Loves πŸ’‹

Baby girl's beautiful Wedding Reception ❀️
Thank you, @shanellharun for my beautiful dress, lovely hairdo by @makeupby_emmielee. Amazingly comfortable contact lens from @alhaalfa , sexy nails from @nailsandclaws and of course, all of my beautiful captured moments by the one and only, @niezamzaini πŸ’•

Bodydream Coco S really works on me and my friends. Ramai bagi great feedback! Bodydream Coco S ni sangat berkesan, so Kila recommend. So what are you waiting for? Make a move, try Bodydream Coco S. Bila bentuk badan lebih cantik, sihat dan bertenaga, kita akan lebih rasa happy dan confident πŸ’‹

@cocoslimming_hq
@cocoslimming_hq
@cocoslimming_hq πŸ“±01136060818 πŸ“±01136060818
πŸ“±01136060818

#bodydream #bodydreamcocoslimming #cocos #kurustanpapantang

Dedicated a song for my loves πŸ‘°πŸ»πŸ€΅πŸ»
Thank you, @shanellharun for the
beautiful outfit and @cherina_othman for the hair do πŸ’•

Alhamdulillah ❀️

Mehndi ⚜️

Someone's gettin hitched πŸ‘°πŸ»

Today Kila nak share 9 ways to get rid of bloating stomach, so siapa yang ada problem perut kembung boleh try :

1. Hydrate your body with water

2. Have bananas

3. Reduce salt intake

4. Cut down of carbohydrates
5. Massage your tummy
6. Have a yogurt
7. Eat your meals in smaller portions

8. Have a peppermint
9. Eat slowly

Kalau you guys tak mampu nak buat semua tips di atas, cara mudah & consistent lain adalah minum 1 sachet #fibermax bodydream untuk perut lebih flat dan fit.
Selamat mencuba:

@cocoslimming_hq
@cocoslimming_hq
@cocoslimming_hq
01136060818
01136060818
01136060818

#bodydream #fibermax

Nampak tak Bihun Goreng tu? Ha 2 pinggan Kila hentam, lepas tu minum coco S. Takde hal. Harini busy sikit, ada eye check up, few more things to do, lepastu photoshoot. So, isi perut siap siap untuk minum Coco S so that tak lapar sampai petang. Kila memang rasa energetic dan badan ringan all day bila minum Bodydream Coco S ni.
So, to all of you yang tak ada masa nak pegi gym, busy dengan office and busy nak uruskan anak, lepas tu pening tak tau nak makan apa kalau dah start berdiet tu.. Kila highly recommend #Bodydream Coco S. Senangnya nak turunkan berat dengan Bodydream. All u need to do:
1. Breakfast like a champ.
2. Drink and enjoy the delicious Bodydream Coco S.
3. Dont skip lunch and dinner.
4. Drink 3 liter plain water per day.

Easy! TAK BANYAK PANTANG LARANG. So guys, semoga cepat turun berat badan dan berpeluang untuk menang CASH REWARD #cabarankurus60hari dengan bodydream πŸ’‹πŸ’‹ @cocoslimming_hq @cocoslimming_hq @cocoslimming_hq 01136060818 01136060818 01136060818
#bodydream #cocoslimming

Some women fear fire, some women become it πŸ”₯

Eh hi, goodnight πŸ’ƒπŸ½

Hi guys, today Kila nak share tanda-tanda jika usus anda bermasalah:

1. Selalu berasa pening kepala atas sebab yang tak diketahui.

2. Rasa sakit belakang atau sakit-sakit sendi.

3. Rasa susah untuk bernafas kerana sistem pernafasan terganggu.

4. Masalah sinus atau bau badan yang tengit.

5. Nafas berbau dan lidah rasa kelat.

6. Alergik terhadap makanan.

7. Susah nak membuang air. Sembelit kronik.

8. Perut kembung dan selalu gastrik.

9. Rasa letih, stress dan tidak selesa dengan tubuh.

10. Berat badan naik tanpa sebab walaupun makan sedikit.

Sayangilah usus kita, do something before it's too late! πŸ’‹
Whatsapp us at

@cocoslimming_hq
@cocoslimming_hq
@cocoslimming_hq

01136060818
01136060818
01136060818

Most Popular Instagram Hashtags