[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kiesya.original kiesya.original

40 posts   357 followers   367 followings

Kiesya  APPROVED BY K K M | H.A.L.A.L 💄 Lipstick Enriched with Collagen & Stemcell 💑 Feminine Hygiene 💖 Open for Agents & Dropship 📞 +60165509257

@syasyamahmud said

I've noticed, how lipstick colour can completely change your entire look and mood 💁
.
Working day, I'm wearing light coloured pink or natural or nude lipstick. Evening / dinner time or during any events me prefer using more dramatic colour like reddish red. Like I mentioned earlier the color change my mood and personality...
.
Hurry up! What u waiting for and get yourself pretty and sweet look with @kiesya.original 💋💄 To order 0165509257

Good Morning...

@nia.halim said:

Hiiii harini kita nak share 1 of my fav skin routines ❤
Org selaluu tanya mcm mana kulit kita boleh maintain (tak flawless tapi okay lah😂) walaupun selaluuu kena tempek heavy photoshoots makeup 🤔🤔🤔 Jawapannya kena rajin scrubbb! Untuk exfoliates and cleans out all the dirts, sebum & unwanted stuffs on our skin! So scrub magic yg kita guna is Keraxvy Sea Salt Scrub by @keraxvyscrubhq yg made from 100% natural ingredients with varieties of scents! Ada strawberry n lemon utk women 🤷🏼‍♀️ & Lavender utk men 🤷🏼‍♂️💯 Yang bestnya scrub ni boleh guna the whole body okay so jimat! 😍
For more infos do follow @kiesya.original or directly whatsapp number ni 016 5509257

Apa istinewanya Lipstick Kiesya? Ini dia.

@aqirazlah said:

selalu stress kan nak pakai lipstick matte sbb takut bibir kering? lepas kering luka plak tu? so lebih baik pakai lipstick yg melembapkan bibir anda 👏🏼👏🏼lipstick @kiesya.original yang diperkayakan dengan Shea Butter, Jojoba Oil, vitamin E & Collagen Stemcell yang akan melembapkan bibir anda sepanjang hari. serta akan merawat bibir yang kering, luka & hitam. senang diaplikasikan & ditanggalkan! go grab yours now
@kiesya.original
@kiesya.original
@kiesya.original

@miahakimah_ said:

Harini dating mia pakai Lipstick Code Camelia 💋💄
Dari @kiesya.original 🤗😇suka sgt sbb xde masalah bibir kering lagi ❤️korang yg ade masalah susah cari lipstick tu boleh follow rerapat k sbb warna pun ade mcm2 warna,dan boleh baca kelebihan kt pic mia

@nia.halim said ... Selamat petanggg harini nia nak share Lipstick best from @kiesya.original yg boleh cantikkan bibir bukan utk sementara je tapi boleh kasi effect permanent cantik jugak tauuu 💋

Lipstick ni enriched with Collagen Stemcell n Vitamin E plus dia punya colour react ikut darah kita so natural & sesuai je dgn pemakai😍 Contents pulak penuh dgn natural ingredients mcm Shea butter Jojoba oil Collagen Stemcell Vitamin E
which help to keep your lips moistured the whole day! Sekaligus, will cure our chapped, dried, dark lips!
If u apply it consistently , u will have healthy and rosy lips 💋🌹 Semua benefits untuk bibir cantik at the price of RM26 only!!!! So cecepat follow @kiesya.original or whatsapp terus number ni 016 550 9257 sbb stock limited & laku teruk!!! Kita dah cuba tau mmg best, so you guys patut try cepattt! 🌹🌹🌹🌹🌹 #lipstick

Having fun @gulacakery

How is yours? 😍😍😍

#RepostSave @fara_hamdi with @repostsaveapp · · ·
permintaan terakhir mak buyung before beranak 👶🏻😂 @nurfarahin_mah .
.
face : honeybee moisturizer @honeybee_sabah & BB Cushion @kiesya.original .
.
She looks so flawless... soo cantik

#RepostSave @aqirazlah with @repostsaveapp · · ·
selalu stress kan nak pakai lipstick matte sbb takut bibir kering? lepas kering luka plak tu? so lebih baik pakai lipstick yg melembapkan bibir anda 👏🏼👏🏼lipstick @kiesya.original yang diperkayakan dengan Shea Butter, Jojoba Oil, vitamin E & Collagen Stemcell yang akan melembapkan bibir anda sepanjang hari. serta akan merawat bibir yang kering, luka & hitam. senang diaplikasikan & ditanggalkan! go grab yours now
@kiesya.original
@kiesya.original

To order: whatsapp 016 5509 257

#RepostSave @miahakimah_ · · ·
Bahagia nya hidup iols ..nak pakai lipstick xrisau dah confirm gojez,maklumlah bibir kering mengelupas part nk pakai lipstick jee aduyai..mesti rase stress laen mcm ...
Sekarang x lagi!
kalau makan tu xde nye risau da nk touch up sbb lipstick asek hilang je...
sekarang x lagi!! kenapa ek??? yelaaa mia da ade Kiesya lipstick ni dalam hidup mia ..selesai masalah 💕💖👯


Kandungan yang ada pada Kiesya lipstick ni antaranya : 💋Olea europaea (olive)fruit oil
💋Beeswax
💋Collagen
Dan banyak lagi lah!!!! 😍🤗


Kebaikan kalau pakai lipstik Kiesya ni antaranya :
💄melembutkan bibir &memulihkan struktur bibir supaya tidak merekah dan kering .
💄menjadikan bibir sehat kelihatan anjal dan sensual
💄menyerlahkan pesona pada warna bibir secara semulajadi mengikut suhu badan dan darah
💄suci dan boleh dibawa solat ! 💄tahan lama!!


Tengok laa colour dye! Aduhai dari natural color ikut warna darah sampai laa ke merah mak ngah!! 💋aduhaiii..confirm x cari laen! harga pn murah2 mampu milik made in Malaysia uolssss.. •

apa lagi jum laaa support orang Malaysia kite !
Jum dapatkan lipstick collagen ni dr
@kiesya.original
@kiesya.original
@kiesya.original
Follow jangan x follow uolsss 🤗🤤💃🏼 #reviewbymiahakimah #recomended #lipstick #lipstickcollagen #malaysia #malaysiacosmetic #cosmetics #makeupmalaysia #love

To order : 016 5509 257

Most Popular Instagram Hashtags