khiriah17 khiriah17

6,017 posts   570,460 followers   13 followings

Noorkhiriah Ahmad Shapie  Nak akak review produk korang?DM meh..tapi bagi leer wit kopi skett😁

[ KALAU SAYA BOLEH, AWAK PUN MESTI BOLEH 💪🏻🔥 ]
.
Dulu saya pernah rasa down sgt2 sebab berat badan makin lama makin naik walaupun tak makan nasi.. Pulak tu suami nampak lebih muda..
.
Sampai satu tahap tu.. Bayangkan.. Ada org cakap saya ni kakak Suami saya. ya la badan dah macam makcik2 😭
.
Sampai la saya tekad nak berubah, saya jumpa Coach saya.. Yes saya pun ada Coach tau.. Saya ada support group diet saya sendiri. MasyaAllah satu demi satu saya mula berubah dari situ..
.
Kalau awak memang tekad nak berubah, jangan buat sorang2. Jom kita sama2. .
.
Follow ig @coachsara @coach.saraaa @coach.saraaa untuk dapatkan semangat dan support. Ni yang paling penting sebenarnya supaya tak diet separuh jalan 😤
.
#getfitnowonline #terkurustanpasengaja #pipipau #teamcoachsaraaa

#sayabelumBAIKtapiSUKAkongsi😁
Assalamualaikum
Salam Menjemput Rezeki
.
.
Jom AUDIT DIRI🥰

AL-QURAN WANITA A5 BERTAG.

Al-Quran Wanita bersaiz A5 ini memang sangat sesuai untuk sesiapa yang :

1. Yang nak jadikan hadiah untuk ibu, isteri, saudara perempuan dan lain-lain.
2. Yang nak jadikan sebagai hantaran.
3. Yang memang nak buat sebagai hadiah untuk diri sendiri.

Apa ciri Quran Wanita A5 Bertag :

1. Ada total 198 tags SIAP DITAMPAL pada Al-Quran.
2. Terdiri daripada 168 TAGS AYAT PILIHAN + 30 TAGS JUZUK.
3. Quran tajwid berwarna.
4. Ada terjemahan bahasa Malaysia.
5. Ada cermin mini pada Al-Quran.

Quran Bertag ini tiada dijual di kedai-kedai. Hanya secara online sahaja.

Berapa harganya?

Harganya RM135 tidak termasuk postage. Anda akan dapat Quran lengkap dengan 198 tags sudah ditampal pada Al-Quran.

Stok didahulukan kepada yang buat bayaran.

Selagi ada stok, selagi itu kami open order.

Boleh tag suami/adik beradik/kawan untuk order sekali. Atau minta sponsor.

Kami pos ikut giliran order. Siapa order dulu, kami pos dia punya dulu.

Pengeposan setiap Isnin-Khamis dari Kota Bharu.
.
Silakan share dan tag sahabat anda.
.
.
.
___________________________

WhatsApp 010 563 9757 atau comment 'DM' untuk order.

Follow :
@KopiBuku.My
@AlQuranTag
.
.
.
.
.
.
.
___________________________
#KopiBukuQuran #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira #AlQuranEksklusifWanita #AlquranPelangi #AlQuran #AlQuranRaihan #AlQuranRabbani #AlQuranTajwidBerwarna
#AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #AlQuranTag #tagsafeeya #tag383 #tagenuur

Set basic Facial Valet @facialvalet_hq ini khusus untuk masalah jeragat.

Fv Dark Spot Roller
Fv Snowmilk
Fv Water gel moisturizer
Fv Bird Nest Mask

@facialvalet_hq
@facialvalet_hq
@facialvalet_hq
#janganbiarkanjeragatbuatpetadimuka.

Boleh baca? Alhamdulillah..Boleh faham?MasyaAllah Anda Sangat Hebat..Tak Boleh Baca?Minta Maaf #cakarayam sb nak try pen baru😁

Assalamualaikum,Senyuuuuum😁
Salam Menjemput Rezeki
Semua Wanita Nak Cantik BerSeri
Jom Amalkan #Jusbidandara #NurByKhiriah..Alhamdulillah Izin Allah
Ramai Yang Dah Berjaya..Korang Bila Lagi?
@khiriah_jbd
#jusbidandara
#nurbykhiriah
#feedbackjusbidandara
#teamjusbidandara
#kamiminumkamijual

Hakni tkpe,#madu se lagi tu mau #perangbesar u seee😝😝😝..maduni mcm span,1st time makan,gitu rasanya..sedap..tk tlalu manis,tk perit tekak..cicah lak dengan roti..madu sarang dari @mareams_honey_hq sedap,tekan2 tenggelam sudu..layan,nak try makan dgn roti gak?
nak kalu pi ke @mareams_honey_hq
terima kasih🥰
@mareams_honey_hq
@mareams_honey_hq
@mareams_honey_hq
M A R E A M’ s H O N E Y
Intagram @mareams_honey_hq
📞013-5695651
📞013-5695651

RAHSIA SEMULAJADI KECANTIKAN ASLI 🐝 🍯MADU SARANG EMAS PERTAMA DI MALAYSIA🍯🐝 🐝KELEBIHAN DAN KHASIAT MAREAM’S HONEY🐝 * Melancarkan peredaran darah
* Mengawal kandungan gula dalam darah
* Anti oksida
* Memerangi penyakit berjangkit
* Merawat batuk
* Baik untuk sistem pencernaan * Menjaga jantung dan pembuluh darah
* Merawat luka
* Anti stress
* Pelembap kulit wajah
* 1001 khasiat (dalaman & luaran tubuh badan)
* 100% ORGANIK HARGA : SEMENANJUNG RM49.00 SABAH / SARAWAK RM55.00 BERAT : 240gram
#akaktolongsampaikan
#reviewigbykhiriah

Dan ini #makcik te latest..beskal ni tok suami beli..suh kayuh bawak anak..suh exercise lee tu..asik mkn je,maka nah..ambik beskal ni..kayuh..tua muda miskin kaya sama saja..dah mcm lagu raya lak..sama saja ke batu 2..idup chill2 aje..baca baik,baiklah jadinya..baca x best,x bestlah jadinya...smua tpulang pd pbacaan..yg penting mohlah tido tara anak tido,satgi dia bgn konsert sampai pagi..goyang dumang lee apa lagi😁..salah silap posting harini sori🙏🏻..Assalamualaikum nunite🌺

Nah..akk mmg suka share cite,ni masa zmn bila dh lupe tp x silap Yusoff umor 7bln..gmbr ini adalah 1st gmbr akak pakai tudung..yg ttp leher..1st time,sblm tu anjer2 je..msni gi uss spore,x silap aniversary kawin..hadiah tuk tok suamilah kiranya..tp pala je ttp,lengan semua lom lagi..masani vodo lagi..pastu gmbr k2 tu ms p oliday jauh sket laa..time tu akk pakai turban dik..mstu tktau mnde ngat..tp lengan ttp..akk sutin cite #yessboss pun akk pakai turban..kkonon cantik,pdhal dh mcm pelumba beskal..tp akk dh tk buka cuma pemakaian tudung timetu masih huruhara..punca jd cam skrg..Allah buka akk rezki bniaga,tudung jubah segala..9 jenis tudung dik..ani,senah,joyah semua nama tudung akak ada..last2 sekali bedah..rupanya #tudungsarungbedah tulah pbuka jalan tuk akak btudung cam skrg..itulah puncanya..semua bpunca,mana ada tkde punca..pastu maintain jelaa,pasai mudoh..nk tgk akk pakai pelik..tak time,sutin..time kenduri kendara..klu tak itulah tudung akak #tudungsarungbedah..sungguhpun bgitu pmakaian akak..akak ttp ada dosa,tapi Allah simpan AIB akak..terima kasih Allah,cuma share akak pd yg dh pakai..dan berubah..nak kekal dlm perubahan bukan mudah,berubahlah kerna Allah,InshaAllah kekal..jika sebaliknya..sama2lah muhasabah,tknak ckp llebih..TAKUT & jangan lupa pegilah kelas/kuliah utk tahu apa yg kita taktahu..kalau mmula mcm segan,pakailah niqab..compom ayaqmata mengalir,akk selalu dok kt tiang..pasai tiang leh nyorok..sambil lap ayaqmata..banyak dohsa dik😝

Korg kalu tnampak akak dtg je..tp jgn main sergah..dari senyum leh tuko jadi singa weiii,ggurl tanjat😝mcm fara ni sanggup meredah rumputan ijo bselut...maka dapatlah sefoto tadi,mkasih dik❤️
Repost @faradilamerican with @get_repost
・・・
Al kisahnya.... i dah balik dari taman.. muka pun dah slebet ... sambil duduk2 hilangkan peluh, bukak ig and nampak kak @khiriah17 !!! Apa lagi??? Berlari la semula ke taman😅😅.. alhamdulillah.. syukur ya Allah, ada rezeki sempat jumpa sbb akak cantik tak balik lagi.
P/s: kalau kak @khiriah17 bg tips penjagaan kulit/ rekemen produk or anything, percayalah! She is so beautiful and flawless. Semoga @khiriah17 dan family terus suksess, dimurahkan rezeki dan sentiasa dlm rahmat Allah swt. 💖⚘

Anak tertinggal🙏🏻

Most Popular Instagram Hashtags