khaliqqqq khaliqqqq

29 posts   903 followers   465 followings

Maria๐Ÿ’๐Ÿ‘ธ๐Ÿป  Preloved Items on my highlight๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Kalau tak masuk marketing dulu aku takkan kenal lawak bodoh 6 orang ni,sampai sekarang lah lawak bodoh tu ada tapi aku tau masing-masing dah ada target nak kejar nanti tinggal lagi berapa bulan ni jangan sia-siakan lawak bodoh tau.kbye.*cimok and zani mana?

โค๏ธ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป

@oneavenuebandofficial // Kisah antara kita๐Ÿ”ฅ
Since dah ramai nyanyi and maria pun suka sangat so aku nyanyi jugak tau,yang request lagu lain nanti ada masa aku cover.Lagu sedap memang lekat dalam otak ni em yang sumbang tu tolong betulkan tau adik baru belajar๐ŸŒˆ.
@malaysianvocals #malaysianvocals #malaysiancover #kisahantarakitacover #oneavenueband #malaysianvoice #malaysiatalent @malaysiancover @arepfiksyen #coversong #malaycoversong #malaycover #coverstarera

Banyak yang mengata belakang,buat cerita,ungkit kisah lama,yang hilang datang balik pun ada tapi kau takyahlah risau doa je baik-baik jangan kalut๐Ÿ’•

@haelhusaini//Haram.Kalini aku tepati janji capati aku ye update cover even tak sedap ni engkau terima je lah aku sepak muka nanti HAHA. #haramcover #malaysiancover #malaysianvocals #haelhusaini #haelers @malaysianvocals #coverstarera #haram

Yang tahu je tahu๐ŸŒˆ

kira duit raya sat ni

Official music video coming soon๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐ŸŒˆ

Behind the great photo is great girlfriend hihi๐ŸŒˆ

Love is not just about you can bed them but the time that you spend with her is precious. You can be happy just because you hold her hand. You can be happy just seeing her smile ๐Ÿ’•๐ŸŒน

Nak ayam tak?๐ŸŒˆ

Kenduri kugiran hajah๐ŸŒˆ

Most Popular Instagram Hashtags