khaliqqqq khaliqqqq

37 posts   954 followers   474 followings

  Short cover on my highlight

Mula dari reply story.......

@boamiriqram //Lagu, old but gold ramai yang taktau penyanyi but lagu ni so famous lah kan dengar sekarang pun still rasa best
(Sorry for my bad voice)
#malaysiancover #fmcmusic @malaysiancover @malaysianvocals #malaysianvocals #shortcover #malaysong #voicetalent #malaysiatalentedsinger #bedroomsanctuarylagu #laguorangkita #malaysiantalent #younggenerationmusic

Tak sia-sia pun sebenarnya kalau kau sabar,and ini hasilnya 4 tahun kau sabar,Thank you for all the supports❤️💕. Cc: @hyqlazmn @mariathebunga tukang pilih

Sebenarnya maria cuba nak throwback zaman rooftop....

Hari terus berlalu,aku tunggu jawapanmu //Bunga❤️

Kandang apa tu?

❤️🙈

Yang mana tanya kat mana tu haa tengok dekat location🙊. Cc: Ayamcuk💕

Kalau tak masuk marketing dulu aku takkan kenal lawak bodoh 6 orang ni,sampai sekarang lah lawak bodoh tu ada tapi aku tau masing-masing dah ada target nak kejar nanti tinggal lagi berapa bulan ni jangan sia-siakan lawak bodoh tau.kbye.*cimok and zani mana?

❤️👸🏻

@oneavenuebandofficial // Kisah antara kita🔥
Since dah ramai nyanyi and maria pun suka sangat so aku nyanyi jugak tau,yang request lagu lain nanti ada masa aku cover.Lagu sedap memang lekat dalam otak ni em yang sumbang tu tolong betulkan tau adik baru belajar🌈.
@malaysianvocals #malaysianvocals #malaysiancover #kisahantarakitacover #oneavenueband #malaysianvoice #malaysiatalent @malaysiancover @arepfiksyen #coversong #malaycoversong #malaycover #coverstarera

Banyak yang mengata belakang,buat cerita,ungkit kisah lama,yang hilang datang balik pun ada tapi kau takyahlah risau doa je baik-baik jangan kalut💕

Most Popular Instagram Hashtags