khaliqqqq khaliqqqq

50 posts   789 followers   499 followings

  19 | Maria💕 | Preloved Items on my highlight👍🏻👕👖

Cari orang yang ikhlas dengan kita dan boleh terima bukan terima sebab rupa,harta dan darjat.Kalau dah jumpa jangan sia-siakan🌈

Tidak semua orang hidupnya pelangi seperti kita,Santunilah kesusahan orang lain dan hargai mereka,Kita sendiri tidak selamanya berada di tempat kita sekarang. Cc: @qarnainfnd
#kanvasmuharikah

Kalau kau melayu makan melayu,jangan mengaku kau melayu bila bangsa lain tindas.-kuliq-
*Tak racist

@sufiansuhaimi_ - Di matamu. Since dah ramai cover lagu ni and vote haritu aku buat video.Pakai earfone baru feeling🌈.Band takde,partner jamming tak ada,kena reject banyak kali tak jadi masalah pun untuk kau teruskan minat kau. #malaysiancover #sufiansuhaimi #dimatamu #malaysianvocals #dimatamucover @sufianators @malaysiancover @malaysianvocals @era.je #coverstarera

Congrats nisa and husband🎉

" Kata-kata orang yang ikhlas akan sampai kepada jiwa yang ikhlas". #kanvasmuharikah

@adzrinamrddin_ - Bukan yang terbaik.
Gigih jugak nak cover even selsema ni,terima jelah suara macamni hahaha.
#malaysiancover #bytcover #bukanyangterbaikcover #malaysianvocals

@payungteduhofficial - Akad,since aku pun dah lama sangat tangguh disebabkan banyak masalah😂 muka takleh cover dah tu fedupnya buat video beratus kali pastu delete #akadcover #payungteduhcover #malaysiancover

Kau nak pilih jalan mana pun tak ada siapa halang,tapi pls lah open minded cuba terima nasihat orang.Jangan nak melenting balik bila orang nasihat

Since dah lama tak post video kan ini je lah ada,video banyak je tapi semua tak elok so post dekat whatsapp story je mostly. Sorry lah camera buruk je ada k and tak lupa jugak lah ye esok nak tahun baru.
Hafiz Suip//Bahagiamu Deritaku
#bahagiamuderitaku. #malaysiancover #hafizsuip

Sayang lah macam mana pun,rindu lah macam mana pun,jadilah yang terbaik macam mana sekali pun,janji lah sampai bersemut pun kalau dah tertulis sekarang dia bukan untuk kau,kau nak or taknak kena jugak terima.Mungkin tak ada jodoh atau jangan main mungkin lagi.

You'll end up real disappointed if you think people will do for you as you do for them.Not everyone has the same heart for you. 'Yes i am'.

Most Popular Instagram Hashtags