[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

khairul.andre khairul.andre

311 posts   9216 followers   1788 followings

R O S M A N G  Video Instagram πŸ’ͺ . Student Universiti Utara Malaysia πŸ“• . Qasidah SOUTUL FATEH 🎀 . ~Gift/Video Review DM~

https://khairulandre94.sarahah.com/

Lama tak post gambo kat ig ni. Nok tgk masih ada lagi tak orang tengok post ni. Kalau ada ce LIKE siket. Support ah. .
#captionbatak

Auummm. Sedapnya Asam Pedas dia ni. Dah lah harga murah. Recommended. Full video di page Khairul Andre .
#jomkedaroh #dimanaadamakanandisituadakami

Kacip Apparel 🌹🌹🌹

Tadi last paper. Tiba-tiba ramai pulak perempuan datang merapati aku. Hampir 10 orang jugak lah. Rupanya aku sembur perfume @hannyscents . Itu baru 1 semburan. Kalau beberapa semburan. Tak sempatlah Rosmang nk melayan sorang2. Nasib Rosmang setia. Setia dengan dengan @anna_dayana . Haha .
Boleh beli perfume ni di @hannyscents
@hannyscents @hannyscents
Kalau nak wangi macam Rosmang lah. .
#reviewbyrosmang
#hannyscents

Counting days. Will miss you UUM.

SMKADG X UUM

Keluarga sakinah.

#binibinikuninja

Bachelor of Muamalat Administration 2014/2015

Tumpang tanya, jalan menuju ke hati awak belah mana eh?
.
.
#obike #obikemy #obikesg #obikekedah #obikeuum

Alhamdulillah, program makan-makan di rumah Dr Adib berjalan dengan lancar. Terima kasih kerana merealisasikan impian kami untuk makan kambing bakar πŸ‘πŸπŸ . Hehe

#lastsem #muads

Persembahan terakhir bersama kumpulan qasidah Soutul Fateh. 😒😒😒

Stay Tuned!!! Short Film BUTAKAH CINTA? akan bersiaran di Fb Page KHAIRUL ANDRE tak lama lagi. Tunggu... #butakahcinta #rosmangjahat #papaanjink

Don't mess with Rosmang Mansor.

#kacipapparel #zrinspired

Tahniah Faris anj** . Harap tak mandul.

Nak tanya boleh? Bagaimanakah cara korek hidung dengan betul? Harap dapat bagi kerjasama

#rosmangmansor

Stand by me. Nobody knows the way it's gonna be
.
Berdiri atas bakat sendiri. Pergi mampos pada yang mengecam

Biasalah kulit anak ikut mama dia.

Awok2 mung makang mende ari ning? Share lah siket menu tu.

#jomkedaroh

Boss or Student?
Nay or Yay?

#kacipapparel #zrinspired

Okey done shooting ari ni. Nak full video ke? Boleh LIKE FB KHAIRUL ANDRE ya. Abang Rosmang akan post video kat situ ya.

Abisss uhh
.
Wish luck for us .
#bigjobentertainment

Merantau ke negeri orang

Pelakon, pengarah, penulis skrip, jurukamera semua aku rembat. Hebat kan saya? Haha

Doakanlah "semoga Khairul Arif Khalid dapat membuka production sendiri suatu hari nanti" Amin

Most Popular Instagram Hashtags