khaidirshahri khaidirshahri

286 posts   2,155 followers   466 followings

サイードShahr  スレーブドライバの神々の夫 Hamba Allah | Husband | Driver | khaidir@themalaya.tv

Moga Tun sentiasa dirahmati Allah dan kekal Sihat..
Tak pernah bersemuka lagi walaupun hampir 4tahun buku ini ditangan.. Rasanya dah boleh ready untuk keluarkan chapter seterusnya #DoktorUmum2.. :) #harapberkesempatan #dapattandatangan @chedetofficial satu hari nanti.. 😘

#masihtinggalkanchapterakhiruntukdibaca 😅
#doktorumum #primeminister7th

Haa nak tau ape aku buat ulang alik Ariani dalam 2weeks.. nie la kerjanya hahah..
Hari2 adalah #HariIbu bagi aku.. Selamat hari Ibu pada Arwah Mak.. Basariah binti Ibrahim.. love u so much!!! Al Fatihah..
Sapa yang dah takda ibu.. sure leleh air mata layan video nie.. hehe... tunggu full video kul 9malam nie ya.. di #youtube @galeriariani 😘
Link di bio!
#engkauyangkupanggilibu #themalayatv

@husnamustaffa

Murung nak mengawan.. 🙄
@zoelaylacats hmmmm..

9 tahun kerja.. sampai jadi #Bank tempat wife aku kerja nie.. heheh! Congrats isteriku!! @fafateaomar Moga terus succes!! 😘😘😘😘😘 Dah boleh buka personal acct pass nie heheh.. #NewBank #MBSBBANK #lupahastag 😅

Selamat Hari Lahir isteriku!! @fafateaomar moga dirahmati Allah sentiasa.. dan tercapai segala yang dihajati..
Terima Kasih kerana menjadi isteri yang penyabar selama ini!! Love u so much!!! 😍😍😍😘😘😘😘
#detik12am #1200am #happybirthday #aidiefafa
#sukatengokpicture2ndtu #fafasangat 😂😂😂

Ade satu cite smlm.. anak2 buah aku semua nie jalan depan aku.. lepas tu ade group lain otw balik, then sorang perempuan bebel cakap “korang nie tak de orang tua ke folow? Korang je ke jalan kat sini”
masa tu aku kat belakang dieorg nie.. bile aku say hi.. akak yg bebel tu termalu sendiri.. die cakap “oh ade org besa rupanye..”
hahahah!! Nampak sgt aku nie pendek nampak mcm budak2.. cis!! Kejam dunia nie.. 😂😂😂 Bila Air terjun kat #sungaichiling dah macam kat #Lombok.. huhuhu!! #repeatagain !!
#bestday #waterfalls #perak #happyfamily #2018 😍

Ini Muka Abang Kawasan 😎 @zoelaylacats

Morninggg 🙄 @zoelaylacats

Tahun lepas merasa shot @seankingston ..
Tahun nie dapat shot @badgalriri aka @mimiflyyy.. hehehe sssshhhh.. Jangan marahlah.. 😅

Thanks pada @zalhilmy @faqqaremmer untuk setup light yang superb nie!
Dan thanks juga pada cikman @zalhilman bagi idea coloring merah now2.. ehhe!

Jum try layan! Link at my bio! 😁✌️#superflyMV #themalayatv #paranormalrocks

Bila kau 1st time pakai Gimball.. dan director suruh kau buat #DutchAngle.. Gigil lutut aku rasaaaa..hahah! Alhamdulillah selamat publish dah semalam.. 100k dalam satu hari! Syukur..🤗 Meh try layan tgk jadi tak dutch shot aku tu.. hehe😅
Link at my bio 😁
Thanks @zalhilman & @zalhilmy beri kepercayaan! 😎
@syamsulyusoffilm
@black.hanifah
#selamattinggalmasa
Team power! 😘😘😘
#themalayatv
@faqqaremmer
@syafiqmustache
@syafiq_saat
Setup paling superb!!! 😘😍😍
@eem_zahari

Bila kau tak sedar diri kau gemok.. then tersangkut kat tiang.. 😂

@suhaimi.halim “Masa terbaik dalam hidup seseorang adalah masa ia dapat menggunakan kebebasan yang telah direbutnya sendiri”

Selamat Succes Bob!!! Moga lebih berjaya next future!!! Amin Ya Allah..
🙅🏽‍♂️ #wakandaforever 😁😂

Most Popular Instagram Hashtags