khaibahar94 khaibahar94

1,562 posts   1,755,469 followers   7,470 followings

Khai Bahar  Twitter : khaibahar94_ Show +60197648876 (fadly) Show indonesia +6285846978923 (Reza) Media +60123153988 (hj kamal)

Khai nak tanya pandangan semua tentang pakaian Hitam & Putih Khai yang ditaja oleh @mynivea pada kemuncak AME 2019 semalam... Mesti Khai nampak kemas kan? 😂 Khai bersyukur dapat memenangi anugerah TOP TOP MELETOP pada majilis yang penuh gemilang AME 2019. Terima kasih kepada @mynivea untuk NIVEA MEN Black & White Invisible Fresh deodorant yang memberikan khai wangian segar dan kekeringan berpanjangan agar Khai berkeyakinan sepanjang hari!
Yang pasti, tiada sebarang kesan pada pakaian hitam & putih kegemaran Khai! #mynivea #Niveaxame2019
👔 @far8byalteliaamani

@astrogempak @meletop @era.je tq syg2 smuaaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Syukur Alhamdulillah, usaha anda smua untuk anugerah ini, terima ksih Astro Era AME2019 , terima ksih smua syg2 saya yg xhenti menyokong mengundi, terima kasih team saya Manager PR .. terima kasih @altelia_amani @far8byalteliaamani untuk suit helok ni... tq smua. love u muah muah muah!
#Repost @ladiesfoto
・・・
Tahniah @khaibahar94 & @sitinordiana memenangi TOP TOP MELETOP kategori Lelaki & Wanita ❤

Live update AME2019 for Siti Nordiana.
Photo by @ladiesfoto

#ame2019 #meletop #yanglegityanglegend #liveupdatesitinordiana #liveupdateame2019

Hai semua. Ada sesuatu Khai bagitau. Khai syorkan anda semua untuk menggunakan NIVEA MEN BLACK & WHITE Invisible Fresh deodorant. Ia mempunyai wangian segar dan sememangnya pilihan harian Khai lebih-lebih lagi apabila menghadiri majlis atau acara penting seperti Anugerah Meletop ERA.

Deodorant ini akan membuat Khai sentiasa berkeyakinan tinggi kerana ia tidak memberikan kesan pada pakaian, tiada peluh & segar mewangi.. #mynivea #NiveaxAme2019

jumpa esok semua..!!! #YESAME #AME2019 @meletop

jumpa esok smua di AME!! #AME19
#yanglityanglegend
#Repost @ladiesfoto
・・・
Rehearsal AME2019
Photo by @ladiesfoto
#ame2019 #meletop #khaibahar

Hello semua.

Jangan lupa next weekend. Jom ikut Khai gi racing di Sepang.

27 - 28 April 2019
Sepang.

Ajak family, sedara mara dan kawan-kawan ye.

Jumpa nanti!

#khaibahar94
#toyotamy
#toyotagazooracingmalaysia
#drive
#PushingTheLimits
📸 @kakifoto_

#Repost @ukminsta
・・・
Jangan lupa hadir di KONSERT DIRAJA UKM 2019 bersama artis jemputan Liza Hanim, Khai Bahar, Hariz Fayahet dan ramai lagi.⁣

Tarikh: 25 April 2019 (Khamis)⁣
Masa: 8.00 malam⁣
Tempat: Dewan Canselor Tun Abdul Razak (DECTAR) UKM⁣

*Masuk adalah PERCUMA!⁣

*Pakaian: Formal/Kemas (Jeans & Tshirt tidak dibenarkan)⁣

*Hubungi 03-89215240 /5342 untuk maklumat lanjut.⁣

#KonsertDiRajaUKM⁣
#DECTAR⁣
#UKM⁣
#UKMSharing

Assalamualaikum semua,
.
Alhamdulillah selesai sudah #StarvilionBalikRayaFashionShow2019 yang berlangsung minggu lepas. Collection @far8byalteliaamani X KHAI BAHAR di @starvilion pun dah selamat dilancarkan & dikongsi dengan korang semua. 😍
.
Maknanya sekarang korang dah boleh mula memiliki baju melayu dan kurta set @far8byalteliaamani di Starvilion!
.
Pre-order sudah mula dibuka secara berperingkat. Wajib follow @starvilioncatalogue, kerana semua collection #FAR8 bersama Khai ada di sanaaaaa.
.
Jangan tunggu lagi, jom shopping raya hanya di @starvilion!
.
#StarvilionBalikRaya2019
#StarvilionExpress
#starvilion
#thisisstarvilion
#beyourownstar
#RTWfashionhub
#far8
#far8xkhaibahar
#far8byalteliaamani
#far8raya2019

Siapa nak ikut khai gi #cappadocia nanti janji ikut tau... jom!!! #khaibahar #oversea

Muka mcm ni agak-agak berapa umur yg sesuai?😬@cclean.hq
.
Dapatkan Cleanser yg Khai dah pakai lebih dr setahun ni at 10% discount, guna code ‘KHAI’ and whtsapp hotline @cclean.hq now ok!!! .
.
#selainumursebenar #ccleanhq #ccleancleanser #sumpahbest

Most Popular Instagram Hashtags