kerascongkeng kerascongkeng

109 posts   365,011 followers   205 followings

  when you destroy the old the new era begins .. ✨ #stayflyyy

apa yg awk nk bila ride ? racing tu mmg reason utama lah .. selain tu ? πŸ€₯
#tanyejetanyeje

moto head bocor ni .. mood kurang ni πŸ˜‘
πŸ‘• @_stayfly.co

berapa ramai dah confirm sau ? jumpa atas highway payung cek angin πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ

| | Spammm πŸ“πŸ“πŸ“

At a distance you only see my light .
Come closer and know that i am you 🏹🎣

Sgbuloh ▢️ Melaka ▢️ Tido ▢️ Sgbuloh πŸ€·πŸ»β€β™‚οΈ

mulut ditutup mata melihat πŸ’™

takde luck nanti ride lagi 🀨

kalau manisnya semua dekat awk .. tolonglah hadir dalam hidup sy yg tawar semacam ni πŸ˜›πŸ‘€

kami sokong LGBT 🀝
#RIN

petang dekat melaka mana best ? πŸ˜›

| | okey awk rasa mcm dah khatam dalam bidang moto ni , and awk akan rasa mcm dah boleh digelar otai dlm bidang permotoran ni . salah tuuu ,
jgn cepat sangat rasa dlm dada tu dah penuh sngat dengan ilmu . kongsikongsi sikit ilmu tu samasama dpt belajar betul ?
jalan pun kita kongsi time ride apa salahnyaa πŸ€œπŸ»πŸ€›πŸ»

Most Popular Instagram Hashtags