[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kensin_kim kensin_kim

562 posts   2197 followers   965 followings

kim  Makeup artist also founder kensin kim makeup based in borneo land below the wind #sabah MakeupPipiMerah™ Hairstylist Wechat id - kensin87 +60149555684

http://www.kensin.kim/

#MakeupPipiMerahLIVEFinalLooks sebentar tadi😇

So guys these are our final result for todays tutorial. Dgn hasil drpd Jijah Jangok Foundation. And if you guys interesting u just contact no +601117975489... And for the makeup brush sigma set contact Nana Malynaa +60199180016

For lenses do contact Teamera Lens +601131682338

Hope you guys enjoy during our LIVE tutorial just now.... Spread your love, kept LIKE, SHARE & UPDATE.. #MakeupPipiMerah™
#KensinKimMakeup
#GlitterMudahLekat
#DuosChromeEyeshadow

#MakeupPupiMerah™ by #kensinkimmakeup so ni la hasil makeup #maletofemale transformation hehehehe, sape la nk panggil awek bru kita ni cik ZAME SENROSE? Ape2 pn good mornings uolllsssssss

#kensinkim
#TheDuoseyeshadow
#glittermudahlekat

#makeuppipimerah™ by #kensinkimmakeup hijablista style creation barbie sweetie dolly looks inspired #indonesianmakeupartist also by #makeupbybellaz @muabellaz
Im using ODF FOUNDATION kindly pm @teamera.lens for order rm50.00 only

Sigma set brush 6pcs kindly pm Nana Malynna(fb) price only rm45

#makeuppipimerah™
#kensinkimmakeup
#glittermudahlekat

i have my own version😜
#makeuppipimerah™ by #kensinkimmakeup looks subuh td sweetie indonesian barbie look inspiration by @muabellaz ♥️♥️♥️ #kensinkimmakeup
#glittermudahlekat
#smoothiehighlighter
#makeuppipimerah™

#makeuppipimerah™ by #kensinkimmakeup kim menggunakan #glittermudahlekat kod #PETRA live tutorial pagi td so pada korang nk kan pressed glitter ni leh pm kim kat link kat bwh ok, HRGA HANYA RM18.00 JOM PM PM PM UOLLLSSSSSS
http://www.wasap.my/60105825831

#glittermudahlekat
#kensinkimmakeup
#makeuppipimerah™

bahangnya panas matahari tp kim ttp nk ucap slmt tgh hri pada korang smuaaaa, up pic pns2 ni spya hati sndri sejuk hehehehe so pada korang nk order glittermudahlekat mcm yg kim guna ni blh pm kim price only rm18.00 only
#makeuppipimerah™
#kensinkimmakeup
#glittermudahlekat

kim up sikit pic smlm live makeup tutorial tema ocean2 gitewwww, yela sb apa sb kita guna #glittermudahlekatCODEocean by kensin kim cantikkkkkkk kan so sape nak cpt pm kim2 0189697902 harga cuma rm18.00 uolllssssss, #makeuppipimerah™ by me using pressed glitter code #ocean price only rm18.00
#glittermudahlekat
#kensinkimmakeup
#makeuppipimerah™

#makeuppipimerah™ hasil live makeup pagi ni, kita bt sweet glam syawal yeeeee for nikah, so nk nikah acah2 lerrrr bt looks ni mna tw sesuaiiiiii gitewwwwww

FOUNDATION BY @jijahjangok @jijahjangok @jijahjangok. pm cpttttt

highlighter by @kensin_kim pm pm pm
beauty sponge by @kensin_kim pm pm

#glittermudahlekat
#kensinkimmakeup
#smoothiehighlighter

#kensinkimmakeup since kim doing makeup last night my first ever touch for my lovely mommy, even rushing tht my first try mybe i should doing this more for the nxt time not only customer have to makeover but the important one is our truly loving mom😘
#kensinkimmakeup
#makeuppipimerah™
#glittermudahlekat

#makeuppipimerah™ Looks Live Makeup Tutorial malam semalam bersama Fifi... Dgn menggunakan Godda Foundation dan Jijah Jangok Foundation memang best memang berbaloi kalau beli.

@jijahjangok foundation pm 0111-7975489

@goddaofficial foundation pm 016-9541396 (emma)
#glittermudahlekat
#kensinkimmakeup
#kensinkimmakeup

#makeuppipipimerah™ Selamat Pagi alls... Since Kim2 dah ada stock baru, so mna yg haritu nak Beauty Sponges ni boleh pm skang. Jgn lambat lambat nnti ada yang tak dapat.😁😁
#kensinkimmakeup
#beautysponges

Most Popular Instagram Hashtags