kensin_kim kensin_kim

548 posts   2057 followers   958 followings

kim  Makeup artist also founder kensin kim makeup based in borneo land below the wind #sabah MakeupPipiMerah™ Hairstylist Wechat id - kensin87 +60149555684

http://www.kensin.kim/

#glittermudahlekat by Kensin Kim

Chocolicous
Price: RM 18 (per-item)
Postage Charge :
SBH/SWK = RM 7
SBH/SM = RM 11 🔥OPEN FOR AGENT - Peninsula Malaysia,
- Singapore, - Sabah and Sarawak, - Also from Brunei.
We are opened this opportunities to all those interested becoming our Agent from this entire Regions.
Anyone interested, you may directly contact [018-9697902 (Kim Asst.)]

#glittermudahlekat by Kensin Kim

Gummybear
Price: RM 18 (per-item)
Postage Charge :
SBH/SWK = RM 7
SBH/SM = RM 11 🔥OPEN FOR AGENT - Peninsula Malaysia,
- Singapore, - Sabah and Sarawak, - Also from Brunei.
We are opened this opportunities to all those interested becoming our Agent from this entire Regions.
Anyone interested, you may directly contact [018-9697902 (Kim Asst.)]

#glittermudahlekat by Kensin Kim

PETRA
Price: RM 18 (per-item)
Postage Charge :
SBH/SWK = RM 7
SBH/SM = RM 11 🔥OPEN FOR AGENT - Peninsula Malaysia,
- Singapore, - Sabah and Sarawak, - Also from Brunei.
We are opened this opportunities to all those interested becoming our Agent from this entire Regions.
Anyone interested, you may directly contact [018-9697902 (Kim Asst.)]

🔴💥Contest Giveaway BRIDAL MAKEUP GLITTERING using GlitterMudahLekat Chocolicious🔴💥 Terima kasih kerana bersama2 live makeup kim sahur tadi.
Cara untuk menyertai:

1) Sila share sekurang2nya kepada 3 kawan anda post ini.

2) Peserta hendaklah copy look BRIDAL MAKEUP GLITTERING yang kim buat dlm live makeup dan menggunakan GlitterMudahLekat Code Chocolicious

3) Look hendaklah complete look dan bukan separuh muka.

4) Kemudian ambil selfie complete look tersebut beserta dgn GlitterMudahLekat code Chocolicious. Contoh boleh lihat gambar kim dibawah. Gaya hendalah nmpk muka hadapan dan GlitterMudahLekat jelas kelihatan.

5) Postkan gambar selfie tersebut dlm ruangan komen dibawah. Sila guna caption:
I love #BridalMakeupGlitteringLooks using #GlitterMudahLekat #Chocolocious by #KensinKimMakeupAndHair

6) Hanya maximum 2 keping gambar sahaja boleh dihantar oleh seorang peserta.

syarat penyertaan:
1) Tarikh peraduan ialah 26 May hingga 7 june 2017.

2) Terbuka kepada semua makeup lover perempuan/lelaki

3) Keputusan peraduan adalah muktamad.

Hadiah2 giveaway
-kim akan pilih 6 orang pemenang 💥💥💥
(3 makeup lover from sabah/swak)👍🏻
(3 makeup lover from semenanjung)👍🏻 Sabah/swak winner😱
🔥 ketiga tiga mereka akan dapat mengikuti small group makeup class with kensin kim. (keperluan persendirian dan brg makeup semasa kelas hendaklah disediakan oleh individu terlibat)
🔥Product by #KensinKimMakeupAndHair

Semenanjung winner😱
🔥akan mendapat product2 makeup yang best dan juga dari #KensinKimMakeupAndHair
(tp kalau nk pilih makeup kelas pun boleh tp flight or etc kna sediakan sndri 🙊)

#makeuppipimerah™ by kensin kim
hours ago glittering makeup look using PRESSED GLITTER EYESHADOW BY KENSIN KIM
CODE: CHOCOLICOUS
PRICE: RM18.00/1
POSTAGE : SBH/SWK RM7.00 SEM RM11.00
PM/CONTACT: 0189697902(KIM TEAM)
FB PAGE: KENSIN KIM MAKEUP & HAIR'S

#glittermudahlekat
#kensinkimmakeup
#highlightervavavom

Hollaaaaaaaa😇 mata bru recharge🙈

#makeuppipimera™ by kensin kim last nite live makeup tutorials looks sweet akad nikah moment so for this looks kim used foundation:

GODDA FOUNDATION FROM Emma Kasuttumittinggi Full DO PM CIK LETUPSSS EMMA 0169541396 OR ANIS 0189598928

FEEDBACK:
Smooth dan ringan💯
Coverage tp still ringan💯
Celit sedikit tetapi mampu cover all face💯
Harga yg berbaloi(now sale rm60.00)💯
Mengandungi spf30💯
X terlalu wangi💯
Case mesra pengguna💯
Waterproof dan sesuai bg yg kuat berpeluh💯 ✔️Pe pn godda foundation kalau pakai pasti tergodaaaaaaaaa na

Highlighter dan pressed glitter eyeshadow by kensin kim
📳Pm 0189697902 🆙Hrga rm18.00(pressed glitter)
🆒new case
🆕formulation 🆙Highlighter
-keningau rm25.00(s) rm35.00(b)
-kota kinabalu rm25.00(s) rm35.00(b)
Harga x termasuk postage ye uolllsssss

💥 #glittermudahlekat berwajah baru💥

So pada korang yg suka kan case serta formula #glittermudahlekat by kensin kim yang terbaru boleh lah membuat pembelian di facebook page kensin kim makeup & hair's melalui personal message(PM) atau pm ke nombor 0189697902(whatapps) DI IKUTI KOD GLITTER YANG TERTERA DI BAWAH, dengan case yg lebih mesra pengguna serta combination warna yg lebih menarik anda boleh la dapatkan koleksi anda skg 🔴 cara pemakaian tidak memerlukan gam 🔴 tahap lekat yang sangat cepat dan tidak mudah berterabur 🔴 materials glitter menggunakan micro glitter berukuran 0.002inch 🔴 mengandungi aloe vera dan bahan pelembut kulit 🔴 yang PENTING bukan relabel prodak(local prodak)
Pm!pm!pm! Ye uolllsssssss
Rm18.00/each
Posatge sbh/swk RM7.00 s.msia RM11.00

#makeuppipimerah™ by #kensinkimmakeup days ago live makeup looks using:
GODDA FOUNDATION BY EMMA KASUTTUMITTINGGI FOR PM 0169541396. PRICE RM60.00

SMOOTHIE HIGHLIGHTER AND PRESSED GLITTER EYESHADOW BY KENSIN KIM PM 0189697902(WHATAPPS)
KENSIN KIM MAKEUP & HAIR(FB PAGE)

#smoothiehighlighter
#kensinkimmakeup
#glittermudahlekat

#makeuppipimerah™ by #kensinkimmakeup hours ago i created the grunge makeup looks using... GODDA FOUNDATION by Emma Kasuttumittinggi Full (fb) or contact : 016-9541396 (emma). pressed glitter eyeshadow and smoothie highlighter by kensin kim pm:

kensin kim makeup &hair(fb page)
0189697902(whatsapp)
#kensinkimmakeup
#smoothiehighlighter

#makeuppipimerah™ by #kensinkimmakeup for hot mama @yatimakeover ahhhh ni nma nya anime light looks 🙊🙊🙊 tkt gak nk overkan akak gojes kita ni sb tkt nmpk x sweet muka then jd mature. so kim pilih for this way only so lg sweet n nmpk younger gitewwwww, pressed glitter also highlighter by kensin kim so nk dpt kan prodak ni leh pm kim2 ok wasap(0189697902) foundation pla leh pm emma kasuttumittinggi wasap(0169541396)
#kensinkimmakeup
#glittermudahlekat
#highlightervavavom
#smoothiehighlighter

#makeuppipimerah™ last nite the anime looks😇
im using the GODDA FOUNDATION BY EMMA KASUTTUMITTINGGI(0169541496) ALSO THE SMOOTHIES HIGHLIGHTER BY KENSIN KIM
GODDA FOUNDATION- RM60.00 (ON SALE)

SMOOTHIE HIGHLIGHTER- RM25.00(S) RM35.00(B)
apa tggu lagi jom uolllsssss pm kim if korang nk highlighter tu sb stock limited now3, bg yg nk foundation go3 pm emma ye sb tkt kang sale dh luput
#highlightervavavom
#glittermudahlekat
#kensinkimmakeup

Hello guys, so sorry yalls coz kesibukan kim2 lately mmg sukar utk d jelaskan. But kim2 nak bagi final review utk last tutorial yg kim2 buat ari tu on GODDA FD.. so this is the final look on kim2 last tutorial.. so sapa yg berminat dgn GODDA FD ni bole la pm kat
FB - Godda foundation
Contact no : Emma 016-9541396

#MakeupPipiMerah™
#GlitterMudahLekat
#Highlightervavavom
#GODDAkalaupakaipastiTERGODA

Most Popular Instagram Hashtags