[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kennyankerbrows kennyankerbrows

346 posts   7896 followers   930 followings

ØJENBRYN SALON  Natural Eyebrow Styling, Brow Lift-Shaping, Custom Color Correction & Brow Rehabilitation 📧: info@kennyankerbrows.dk 📍: Copenhagen Online booking 👇🏻

https://kennyankerbrows.dk/

KONKURRENCE! Vind en valgfri behandling til dig og din veninde 🙌🏻 Snart er det et år siden, at vi sidst afholdt en konkurrence og nu syntes vi, at det er tid igen.
Det eneste, du skal gøre, er, at følge @kennyankerbrows og fortælle os - i kommentarfeltet - hvem du vil dele præmien med. (Vinderen vil blive trukket søndag d. 21/01-2018 og behandlingen vil udføres, af en assistent, i @kennyankerbrows 🙂)

Vi søger 1-2 bryn stylister til Kenny Anker Brows.
Minimum 20 timer om ugen, med mulighed for 30 timer.
Vi har travlt i vores salon, så gerne med start hurtigst mulig.
Du er: Serviceminded, Styr på kundeservice, En teamplayer og har gerne en kreativ interesse (grafiskdesign, art, tegneegenskaber etc.)
Du er betaget af skønhedsbranchen - og isærdeleshed øjenbryn.
Erfaring er ikke et must, da du blive uddannet, af Kenny Anker, i alle vores behandlinger. Det vigtigste er, at du har en naturlig interesse i bryn - hvilket også skal afspejles i arbejdet.
Send os gerne en mail med din ansøgning, CV samt et billede af dig selv til info@kennyankerbrows.dk - Vi afholder løbende samtaler og vi forbeholder os retten til kun at modtage ansøgninger på e-mail.

Jeg var inviteret i @gotv2dk her til morgen, for at tale om en hurtig voksende tendens - 👉🏻 mænd og deres øjenbryn. Jeg kommer nok aldrig til at føle mig til rette foran et kamera, men det er en oplevelse, som jeg er taknemmelig for, at have fået 📸

Wax, tint & tweeze done by Alberte Cecilie! #nomakeup

Gratis valgfri brynbehandling til den person, der hjælper mig med at finde en mand i alderen 25-40 år, som har mørke bryn - og massere af det - som vil med mig på tv og få en naturlig bryn styling d. 06/01-2017 tidligt om morgenen frem til kl. 10:00 🎥 Vi skal tale om tips, tendenser og selvfølgelig style dine bryn. Personen skal sende en mail til: info@kennyankerbrows.dk med billeder af personen samt brynene (close-up) og vedhæfte kontaktoplysninger.

Voks, farve og design af Alberte Cecilie ⚡️Sidste dag i morgen som Junior Stylist. Book online på www.kennyankerbrows.dk

Jeg er en alt-eller-intet person og har aldrig været bange for at satse på de ting som jeg virkelig tror på. Jeg er hverken tilhænger af middelmådig- eller ligegyldighed. Derfor går jeg all in! I maj 2018 udvider jeg Kenny Anker Brows til dobbelt størrelse og jeg glæder mig som et lille barn til at byde dig ind i mit univers!

Jeg har åbnet bookinglisterne for min nye junior stylist Alberte Cecilie, i morgen kl. 15:00, 16:00, 18:00 & 19:00 ⭐️ Pris: 430,- (normalpris 525-600,-) Send en mail til info@kennyankerbrows.dk for booking.

Ønsker DIG en helt fantastisk fredag 💫 xo Kenny

Brows by Alberte Cecilie! 🔥
I morgen skal AC bruge to modeller til vores Signature Brow Lift kl. 09:30 og 10:45. Pris: 430,- normalpris 525,- Send en mail til info@kennyankerbrows.dk - Først til mølle! 🏃🏻

Nice & Natural 👉🏻 SWIPE! before/after By Cille!

Min nye bryn stylist Alberte Cecilie gør et fantastisk arbejde! Snart åben i booking ⭐️

Most Popular Instagram Hashtags