kedaikina kedaikina

345 posts   2,074 followers   517 followings

LUXE PRODUCTS + BEAUTY TIPS  ✳ Ferra Rossa Beauty ✳ DIY waxing kit . πŸ™† Student πŸ“š #kinabagiinfo #kinabagitips 🚫 DILARANG COPY! . πŸ“₯ DM or, πŸ“² +60192884867

I love how she puts on a tiara afterwards. Wearing fairytale collection does bring in that PRINCESS vibe 😍
------------------------------------------
DISCOUNT DISCOUNT DISCOUNT!

Enjoy RM20 LESS and our exclusive FREE gift when you grab Fairytale collection paired with a medium palette ✨

"SPF tu apa?" Ni antara soalan yang i selalu dapat. Respond pun dah seragam. Mesti "Hah, ada cara pengiraan??"
.
.
SPF sunscreen kita penting , so pastikan you pilih spf yang sesuai dengan your lifestyle!

Semoga bermanfaat πŸ’™

#kinabagiinfo
#kinabagitips
#SunscreenSeriesbyKina

#BlueberryAppreciationDay πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™
.

Warna paling berani dalam collection eyeshadows kita; BLUEBERRY. Shade palinggg perfect for dat smokey look ✨
--------
"Nak pakai esedo biru ni kena ada self confidence yang lagi tinggi drpd Burj Al Khalifa tuuu."
------
Wearing a blue or other daring eyeshadow shades does not require a high level of self confidence.

Quite the contrary, it INCREASES your already existing self confidence.

SLIDE to see babes rocking blue shade eyeshadows! Some are inspos from Pinterest, and some are our models πŸ’™

LOVE LOVE LOVE! Gula Melaka + Baklava on MUA Shazreeyana Shukri's lids πŸ’

MUA approved!

Casual look βœ”
Princess look βœ”βœ”βœ”
-----------------------------------------------------------
Grab Fairytale collection (Gula Melaka, Baklava & Lana's BonBon) paired with a palette to enjoy DISCOUNT and FREE gift.

Babe wearing Gula Melaka topped with Lana's BonBon, and DAYUUUMM she's looking hawttt! ✨
------------------------------------------------------------------
Shades are all in stock. Grab now and look like a Princess πŸ’₯

DM DM DM

Sunscreen atau Sunblock: Part 2 That Was Promised.

Ops terlebih tengok Game of Thrones πŸ˜‚. Anyway, this is the last part! If you belum baca part 1, you can find it in my feed.
.
.
I dapat banyak soalan recommendations untuk sunscreen. Jawapan I sama.

Just because I recommend it, doesn't mean it WILL work for you. You kena cuba sendiri, baru you tau apa yang ok dan apa yang tak ok utk kulit you. Sunscreen is particularly hard to find yg sesuai dgn kulit individual. It takes time to find your holy grail.

Know your skin! .
.
Don't give up. Xxxx

#kinabagiinfo #sunscreenseriesbykina

Babe looking stunning as always, with Fairytale collection on her lids πŸ’₯ Why so lawa?! Like sheeesh, hit the brake FAIRYTALE!
-------------------------------------------------------
DISCOUNT DISCOUNT DISCOUNT!

SWIPE! Enjoy RM20 LESS when you grab Fairytale collection and a medium palette! From RM190 to RM170 only. You'll receive our premium FREE gift as well, which is a set of 5 marble soft blending brushes πŸ’

DM to purchase.

A simple eyeshadow tutorial for you before tidur! Babe's using Ferra Rossa's Fairytale collection and Eclair πŸ’

A sweet look yang boleh fit in any events.
.
.
Grab 4 eyeshadows and a medium palette to enjoy FREE postage, premium FREE gift & RM20 DISCOUNT πŸ’₯

Sunscreen ni PENTING . Mendung ke hujan ke, as long as matahari tak terbenam lagi, the damaging UV rays is a threat.

Sunburn bukan disebabkan daripada terik matahari tau, tapi RADIASI yang matahari tu pancarkan.
.
.
Matahari keluarkan radiasi UV dalam 2 wavelength yg berbeza. Dua dua harmful.
-
πŸ“ŒSatu UVA, di mana radiasi ni boleh tembus dalam kulit, rosakkan sel sel kulit yg sihat & sebabkan tua sebelum usia, kedut, garisan halus & tona tak sekata. UVAging. Wavelength UVA panjang, dalam 315-400nm.
-
πŸ“ŒKedua, UVB. Radiasi UVB ni tak tembus sedalam UVA dan hanya rosakkan permukaan kulit. Tapi jangan ingat dia lebih selamat. Doctors percaya, 4 drpd 5 kes kanser kulit adalah disebabkan prolonged exposure kpd UVB. Selain kanser kulit, UVB juga boleh sebabkan sunspots, sunburn & freckles. UVBurning. Wavelength UVB pendek, dalam 290-320nm.
.
.
Jadi penting ke tak untuk kita berlindung drpd UV rays yang bahaya ni? Penting sangat!

Tapi apa beza sunscreen dan sunblock? Mana satu yang lagi bagus & selamat? Betul ke apa yang dikatakan pasal sunscreen & sunblock ni?

Haa semua Kina dah explain. #kinabagiinfo . Thread ni kina bahagikan dalam 2 parts sebab panjang sangat hehe. Baca ya!

#SunscreenSeriesbyKina

It's always better to go for our medium palette, since who knows if you might be tempted to collect all collections? 😜

Medium palette boleh fit 9 eyeshadows. Travel palette can fit only 3.
-
-
Medium combo is on DISCOUNT... for RM20! Come and get 'em sis!

A light layer of Gula Melaka + Lana's BonBon on the lids pun dah nampak elegant sis ✨. Lana's BonBon is still everybody's favourite and she's selling faster than I can say 'BonBon'.
.
.
Grab Fairytale collection paired with a medium palette and enjoy RM20 DISCOUNT πŸŽ‰

Retinoids/retinols are so amazing. Tapi like all great things, ada jugak downside dia.

So this is some things to keep in mind sebelum / semasa guna retinols.
.
.
You SHOULD stop guna retinoids (yang doctors boleh bagi) during pregnancy. I'm talking about oral (jenis pill) retinoids mcm isotrenitoin.

There have been cases that pil retinoids cause birth defects sebab retinoids ni kuat. Isotrenitoin (or sometimes orang refer by brand name, which is Accutane or Roaccutane) sangat kuat effect dia, and dia function by decreasing sebum production drpd kelenjar sebum.

Normally this wouldn't be a problem because if you are on oral retinoids, it means you ada supervision from doctor and of course your doctor will tell you. So no need to freak out and throw out your retinols.

Retinol IS okay to use . Takde negative reports so far, but to be on the safe side, lets just avoid ALL retinoids/retinol if you are pregnant/breastfeeding .

#kinabagiinfo
#kinabagitips
#retinolseriesbykina
.
.
*Number 6, I meant to say that Retinoids is aggresive. oopsie hehe

Most Popular Instagram Hashtags