[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

katrinzytomierska katrinzytomierska

4488 posts   135775 followers   350 followings

Katrin Zytomierska  Cleaneating

https://kzcleaneating.se/produkter/alla-produkter/brodmix/

Ok vi har avverkat vår första dag på smajlis och den har varit... alltså jag kör mantra "jag gör allt för mina barn" om och om igen. Men jag fick träna, mamma och jag fick dricka gott vin till fantastisk torsk, barnen är överlyckliga minst sagt så va fan. Att flytta in en vecka på Sydpoolen i Södertälje kan man väl fan ställa upp på för sina barn. Jag har rekat noga idag så imorgon blir det familjegymnastik på förmiddagen, Lollos birthdayparty direkt efter så då kan jag hänga kvar på gymet. Så då hade vi en bra förmiddag! Sen blir det nog Sydpoolen resten av dagen för det är ju trots allt där killarna trivs bäst. Alltså vattendiscot idag, då kunde jag och mamma inte hålla tillbaka tårarna av skratt. Det är ganska absurt detta ställe. Minst sagt. Men vi tar det för vad det är. Och Falke stormtrivs också. Alla glada och nöjda. Kom igen sex dagar till! #kämpakatrin

Asså vi andra är också taggade såklart. Vi ska ju till Smajlis!

Okej nu drar Falke på sin första utlandssemester. Han älskar det redan!

Stämningen i taxin är på topp och jag tror tamejfan att jag lyckats få med mig allt. Lysande spinners, brillor, ersättning, nappar, passen, paddan till och med den jävla hajfenan ligger i resväskan. Om vi bara passerar passkontrollen så kommer jag att andas ut. Ta tre järn och känna semestermode. Ska bara spänna på mig selen på magen, hänga vagnen på ena axeln och den svintunga väskan på andra. Okej när vi anländer till hotellet då kanske jag chillar lite. Eller är det då jag kastar mig på löpbandet? Hoppas att jag kan boka PT på gymet. Det vore grymt. Ok jag kanske vilar om en vecka när vi är tillbaka på landet det är lika bra. Nä nu får vi ta och öva på Lollo&Bernielåten. Lollo och Bernie är ni redo här kommer viiiiiiii!

Första midsommar utan regn och kyla som jag kan minnas och kolla @sommarboden vi fick upp alla möbler lagom till lunchen! Helt fantastiska möbler vilket lyft på landet. Underbart. Ps. Alex har just serverat oss Pims så humöret är på topp och vi blir inte allt för berusade. Jag lovar. Glad midsommar!

Shit vilken helt sinnesjukt dag jag haft idag orkar inte ens gå in på vad jag gjort men jag har jobbat med andan i halsen som en liten gnu. Jo men för att jag ville åka från stan till ön med tre barn och sen direkt från landet till Arlanda på lördag. Därför. Jag tror jag lyckades helt ok. Glömde Falkes ersättning men det fanns lite ihoptorkat pulver på ön och sen kom Bingo med nytt så det löste sig. Allt löser sig men shit jag är slut nu. Så just när jag ska lägga mig får jag sms från @philiplailani som lagt ut nya bilder från gymet och det ser ju bättre ut det gör det! Jag är snart tillbaka på min normala vikt som är 56 kilo, 7,8 kilo kvar. Sen börjar det hårda arbetet. Att få mig hård igen. Men jag ser ljuset nu och det är bara att kämpa på. För kämpar det gör jag. Godnatt vänner nu sover vi.

Hälsade på min farmor idag. Det är något särskilt mellan en väldigt gammal person och en bebis. Det är som att de kommunicerar på ett särskilt sätt som att de förstår varandra. Farmor var i alla fall överlycklig över besöket så jag lämnade Falke där med henne när jag drog till gymet. Ja men jag kanske lät någon mer övervaka men för farmor var det hon som var barnvakt och det var det viktiga. Hoppas hon blir hundra. Tror hon blir det.

Här är mitt event crew för min 40-årsfest. Har lämnat allt i deras händer och det känns sååååå bra! @lidoplagenice @innovationlady @innovationevent @sofexhibition @kina_holm

Igår fick jag hänga med tre av mina favoriter på ett urmysigt event som @luxeevent anordnade. Vi fick lära oss allt om skönhetsbehandlingar, frysa fett och vitamininjektionen låter ju väldigt spännande! Har ni hört om den behandlingen? Ska jag göra den? @newclinicsthlm

Vår best seller. Nu på cleaneating.se Ni kan hinna innan midsommar. För vad ska ni annars äta till sillen? @cleaneating.se #cleaneating

Jorå än är det krut i gumman. Undrar lite över vem jag pekar finger till. Nån som muckar antar jag. Herregud vilken kul kväll vi hade igår @lackberg och @simonskold TACK för att ni är ni jag älskar er för det och är så glad att jag har er i mitt liv. Grattis till äktenskapet också. Jag vet inga som passar bättre ihop. Det borde läggas in en bild på er när man googlar kärlek. Jag firade er ordentligt i alla fall. Jag kommer aldrig växa upp jag inser det. #rebelatheart bästa och skönaste skorna från @difficultbyp Patrik det gjorde du fan bra.

"Var FAN är min mens?" "Å nej, inte igen" "Va? Igen?" "Inte en unge till". Folk säger att man vet säkert när man fött sitt sista barn. Hur kan jag inte göra fler såna här? Om jag kan.

Most Popular Instagram Hashtags