kastroberisha kastroberisha

344 posts   8,775 followers   569 followings

Kastriot Berisha  Public Figure

Zoti eshtë një ati i qofshim fal...Urime Festa e Filter Bajramit shoqe dhe shok e familjarë ishalla do zoti veq shendet e harmoni te kemi ne rethin ton.

Dulem na Berisht sheher pak @ilirberishaaaa @lulberisha_01 @dardanetks

#Prishtina #Plisat 🔵⚪️

Tu e sterpik gjikon me golden eagle 😂😂 @granitmuhaxheri @gjikotheflyboy

Work hard - Dream big .. broo i lindun per kampion @melbournevictory @besartberisha08 champione 🙌🏻

My king nep hew #Artian 👑⭐️

Tu u mundu me fluturu po rren ish 😝

Tu e parit mjedisin ka dielli

Nep Hew #ARTIAN 👑

Sunday chill

Nervoz

Na myti DUHANi

Most Popular Instagram Hashtags