kaspersen kaspersen

3,053 posts   179,904 followers   598 followings

kaspersen  TV host since -93. Writing books, lectures, entrepreneur. Proud Mother of two sons.

Försöker få @callesterner att värma upp lite... går sådär... men dansen ... där är det ingen vila!!! Snart premiär. Laddade som tusan!!!🕺🏻💃🏼👊🏻
@tv4letsdance #kristinochcalle

Min danspartner @callesterner är iväg. Bra med en paus från dansen nån dag så tankar och danskropp får vila. Kör lite egenträning men mest rörlighet, stretch och styrka. Lite fokus på slutet med huvudstående. (Sista bild/film) Något jag inte rekommenderar om man inte är van. Viktigt att vara försiktig med nacken. Jag gör det ofta då det för mig är skönt med både balans, styrka, fokus och blodet får flöda runt.
Ha en fin lördag. Imorgon ser jag fram emot att kliva in i dansstudion igen. Så fantastiskt kul att få längta till att träna dans. Bland det roligaste och svåraste jag gjort !
#letsdancese #kristinochcalle @tv4letsdance

Om en vecka är det premiär! Ska bli så galet kul med att ha fredagar som mål för en dans och göra sitt yttersta för@att det ska bli bra. Jag är i och för sig lika lycklig av att nöta varje dag i träningslokalen med bästa Calle. Men att få umgås med alla i det här gänget samlat på fredagar, det ser jag så mycket fram emot🙏🏻
Idag har vi tagit vila. Låta kroppen få en andningspaus. Märkligt nog spritter det i mig och jag vill bara dansa. Men nog känner jag att kroppen njuter av vila. Så vi kör på det! #kristinochcalle
#letsdancese @callesterner @tv4letsdance

Redo för en ny dag i dansstudion.
Lycka att varje dag få träna något jag bara drömt om att få lära. Svårare än jag någonsin kunnat tro... fantastiskt mycket roligare än jag nånsin kunnat tro.
Nu frukost. God morgon!

Mycket träning nu med Lets Dance vilket är så galet kul!
Anledning till att jag lägger till lite styrketräning är inte att jag vill träna mer utan hjälpa kroppen att orka. Så många rörelser i dansen jag aldrig gjort, så många muskler som inte jobbat på det här sättet och delar av kroppen saknat den rörlighet som krävs. Att stärka upp kroppen inför det som komma skall är för mig så viktigt. Likaså sömnen och återhämtning. Så spännande att lära känna sin kropp än mer, vilka svagheter och styrkor den har. Allt för att kunna prestera som jag vill och förebygga så skaderisken minskar. Jag är lite nördig i det här men så är det mitt intresse också. Kroppens funktion och möjligheter. Hela tiden utgå från vad min kropp klarar, vad min kropp behöver. Inte jämföra mig med någon annan. Ta eget ansvar över min egen kropp!

Att sitta på golvet i danslokaler har varit en del av min uppväxt. Att titta på mamma och hennes dansare när dom repeterade älskade jag. Som jag beundrade dansarna, jag ville vara som dom och samtidigt vara nära mamma.
Idag sitter jag och väntar in Calle, vi ska träna några timmar. Och som jag beundrar våra fantastiska dansare. Vill vara som dom. Och Mamma, du är med. Tänker på dig varje dag jag kliver in här. Tänker du ler där du är för Du vet hur mycket jag älskade det livet du gav oss när vi fick vara med dig i musiken och dansens värld. Att underhålla, eller som du sa ”vi håller under och lyfter. Det är underhållning”
Nu får jag njuta av det livet precis som jag gjorde när jag var liten. Och som jag njuter.
Jag ska ta vara på varje dag, precis som du gjorde mamma. @tv4letsdance @callesterner

Mamma, Idag är den din födelsedag. På de här bilderna fyllde du 75 år. Lika mycket som vi kramade dig då omfamnar vi dig idag. Du älskade att fira födelsedag för du älskade att vara anledningen till att dina vänner möttes. Och vi älskar att fira dig för den du är och den kärlek du står för.
Idag är Det din dag. Och vi firar dig. Ikväll är du anledningen till att vi samlas. Och vi skålar med dig. Älskar dig så mycket. Saknar dig så oändligt.❤️❤️❤️ Grattis fina Mamma!

Idag internationella kvinnodag vill jag hylla några kvinnor som inspirerat mig i livet. Kvinnor som är kärleksfulla, har drivkraft, humor, ser människor för det dom är, icke dömande, och alltid står för rättvisa.
Jag vill samtidigt hylla männen i mitt liv som alltid låtit mig vara den kvinna jag är, som respekterar kvinnan och som i hela mitt liv visat Det med kärlek och respekt, vikten av lika värde. Vilket borde vara en självklarhet men vet att det absolut inte varit så för många.
Bild 1: min fantastiska mamma som är den mest kärleksfulla jag vet. Visat att hon som ensamstående kvinna kan lyckas i sin karriär, se varje människa hon möter med respekt och ödmjukhet och samtidigt vara den finaste av mammor, mormor och gammelmormor
Bild 2: mina älskade systrar @mberghagen och @monicasvensson_ . Stöttande, kramiga, envisa Efter mamma somnat in har vi kommit varandra ännu närmare och älskar just ni är mina systrar.
Bild 3: Tine, min fina vän sen jag var 10 år. Och som dessutom fyller 50 år just idag. Hon har det största hjärtat, driven, älskar sin familj och vänner och klok som en bok. Fantastiska vän!
Bild 4: Mina barndomsvänner @bittestumer och Nina @toshano . Två kvinnor som för mig står för trygghet, kvinnlighet, klara sig själv i kombination att leva fantastiska relationer. Och två gudomliga mammor till sina alla barn. Kärlek!
Bild 5: @studio_carro Du är ren skär kärlek. Står upp för alla och älskar ditt jobb där du tar ansvar, kramar, vill få alla att visa sitt bästa jag och alltid ett skratt nära till hands. Dina vänner lyfter du och omfamnar på Det finaste sätt.
Bild 6: @kajsajakobsen min fina vän som började i ung ålder hos mig som barnflicka till mina söner. Så som du klev in i min familj med skratt, kärlek och galenskap. Jag har nu följt dig genom utbildning, yrke och nu är du själv mamma. Du är ansvarstagande och driven. Allt med värme och tydlighet. Sen är du en fantastisk mamma till er lilla Ella. Du vackra människa.
Bild 7: pappa, mina bröder Kriss och Joakim och mina söner @filiplamprecht och Leon. Tack för att ni är de finaste av män som lyfter oss tjejer i familjen. Ni är bäst!

Om två veckor är det premiär! Som jag ser fram emot det! Lite glad är jag dock att vi hinner träna lite mer... och lite mer ... och lite mer..
Varje dag jag kommer till danslokalen blir jag så galet glad. Att få lära sig (försöka lära sig) dansa av ett proffs som Calle är så lyxigt. Han är tydlig, envis, bestämd, lätt till skratt, peppande och underbart positiv När han dansar glömmer jag ibland själv vad jag ska göra för att se någon dansa som han är magiskt. Jag har sån respekt, för jösses vad det är svårt!!! Så mycket svårare än jag kunde ana.
Men Det är också bland det roligaste jag gjort. Känner glädje varje dag och jag vill verkligen lära mig så mycket jag bara kan och så många danser som möjligt. Så jag ska träna träna träna och göra mitt yttersta för att ta mig vidare. Vill inget hellre den här våren.
Och hoppas ni där hemma får härliga fredagar med oss framöver. Vi ska göra vårt yttersta. Det är ett så härligt gäng som är med i år, och helt galet jag får vara en del av det!
@tv4letsdance
@callesterner
@annikaberglundphoto #letsdancese

God morgon!
Lite seg idag ska erkännas. Men lite stretch, kaffe, Nymo och mys med Minoo är jag på g. Nu till replokalen. #kristingoodmorning

Föreläsning i Örebro. Att åka ut och möta människor och prata om välja tankar, visioner, eget ansvar och mycket skratt är fantastiskt. Att stå och dela med mig om de verktyg jag använt och förhoppningsvis får någon med sig någon tanke hem som kan inspirera de att välja tankesätt för att göra dit liv mer innehållsrikt är så härligt. Jag ger av mig själv men får tusenfalt tillbaka av de som lyssnar, nickar instämmande och kommer fram och kramar om efteråt. Älskar mitt jobb! Tack Örebro för en superhärlig kväll. Tack min fina vän @bittestumer som följde med och körde bil så jag kunde jobba på vägen dit, ditt alltid fantastiska stöd och att du hängde med minoo.
Tack! #förläsning #talarforum

Pressdag med Lets Dance med bästa @callesterner !
Och vilket galet härligt gäng som är med i år. Lycka att jag får vara en del av allt detta! @tv4letsdance #letsdancese #kristinochcalle

Most Popular Instagram Hashtags