[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kapun_surip kapun_surip

302 posts   270 followers   223 followings

kapun surip  Isilah titik titik dibawah ini: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jaman semono

Tumbuhan liar 🍀🌸

Mbiyen tak tandur pari jebul tukule suket teki
Mbiyen kowe tak tresnani malah ditinggal rabi

Haik koko romo tomo
Hono coroko dotoso wolo
Ing ngarso sung tulodho
Ing madyo mangun karso

Dolananku kaya cah cilik
Tapi cah cilik durung bisa dolanan kaya aku

Saat itu bersama agra mas ke pacitan

de drug

Most Popular Instagram Hashtags