[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kapun_surip kapun_surip

332 posts   223 followers   185 followings

kapun surip 

Aku pancen wong cilik ra koyo rojo, iso mangan wae aku uwis nrimo
Nanging ati iki isih duwe roso, roso tresno koyo tumrape menungso

Sumilir angin kali gugah kangen neng ati, opo koe ora ngerteni koe tak kangeni
Ning alun alun tak goleti, terminal stasiun tak ubengi, senajan setaun tak enteni, nanging koe wis due rabi

Ganden πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Karna langit masih seperti yg dulu anggun dan biru seperti birunya cintaku padamu

Sang pemanah
Ramayana

Bebasan koyo ngenteni udan ning mongso ketigo, senajan mung sedelo ora dadi ngopo penting iso ngademke ati
Semono ugo rasane atiku mung tansah nunggu tekamu, kangen kangene atiku

Tegalan feat Wonogirian

#miniaturbus #dewisri #puteramulya

Sewu kutho uwis tek liwati
.
.
.
.
.
.
Wis tak coba nglaleake jenengmu soko atiku, satenane aku ngapusi isih tresno sliramu

Most Popular Instagram Hashtags