kamaladli kamaladli

1,190 ๊ฒŒ์‹œ๋ฌผ   1,585,216 ํŒ”๋กœ์›Œ   212 ํŒ”๋กœ์šฐ

K.A  ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Actor / host โœ‰ kopikukaw@yahoo.com ๐Ÿ‘ฝ @kamaliens

#Repost @kamaliens
ใƒปใƒปใƒป
โ›บKAMALIENS FUNCAMP 3.0โ›บ .
.
Its finally announced!
Chapp chusss chasss dah akhir tahun 2018, dan seperti biasa kami akan mengakhirinya dengan siri camping FunCamp. And guess what, its already the 3rd series of the FunCamp!! .
.
.
So kalau korang tak nak terlepas peluang utk create fun moments dgn @kamaladli , lets do this! A memorable funcamp ever :- .
.
DATE : 15&16 DEC 2018
VENUE : SG.SIPUT, PERAK
FEES : RM250 .
.
Contact our Adhoc Kamaliens utk semua details n pertanyaan tau :
.
.
019-6782867
019-6782867
019-6782867

Jom ramai2 join FunCamp! We guaranteed that we will be in another place yang belum ramai org explore tau!! See yaaaaa ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰!

uihh rasa lama sgt x masuk sawah.. last kamal masuk time kecik ja.. kalau kamal ajak dating kt dalam sawah korg on x on?
#dramasangat #dramasangattour #jikamasihadarindu

malam ini guys! #hinggajumpalagi 9 malam astro citra & citra HD

KUALA LUMPUR, ARE YOU READY?

Hyper Pictures proudly to present the American singer, songwriter and dancer: โญ Jason Derulo โญ

Performing LIVE ON STAGE his HITS:

Swalla~Goodbye~Tip Toe~Wiggle~Get Ugly and many more... Get your tickets now at:
https://airasiaredtix.com/jasonderulo

Gold RM468
Silver RM268
VVIP by reservation only

#JasonDeruloinKL #JasonDerulo #ManoftheYear #KLLive #6Dec2018

guys!! โ˜๐Ÿป

bloopers!!! #mysweetmadu malam ini! 9.30mlm @ntv7malaysia

hisyam & wahida

#jikamasihadarindu
coming soon

cuti deepavali ke harini? tapi kamal harini shooting dr pagi ni ,lepastu lari kejap meeting bisnes & sekarang kene sambung shooting balik ๐Ÿ˜… . yg mane cuti harini mesti best kan ๐Ÿ˜œ. #akherbs

klu tekan like mesti nampak apa yang saya tengah tenung.. cubaaa tryyyy ๐Ÿ˜›

my selfie kedai runcit

bapak + ayam

๊ฐ€์žฅ ์ธ๊ธฐ์žˆ๋Š” ์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ ํ•ด์‹œ ํƒœ๊ทธ