kamaladli kamaladli

1,135 posts   1,551,719 followers   215 followings

K.A  πŸ‡²πŸ‡Ύ Actor / host βœ‰ kopikukaw@yahoo.com πŸ‘½ @kamaliens

4 men and a baby 🍼
mana pilihan anda? 😬

have a good nite tonite!

ramai yg tanya apa rahsia muka sy flawles mcmni.. sy jawab simple. selain air wuduk.. edit filter gambar 😎

sekali sekala kacak kan 😎

#lonelysunday

hye! Kamal tgh buat challenge baru ni! #raindropchallenge di tiktok! cool kan! soo siapa nk cool jom kamal invite jgk buat challenge ni di tiktok ok! 😎 @tiktok.malaysia

bila tak tahan nak buang air πŸ˜…

persoalannya remaja lagi ke? hahaah inilah dia permulaan untuk kerjaya saya ini.. maybe ramai tak tahu saya juara hero remaja tahun 07-08 .. start dgn jadi model majalah2 kat malaysia ni smpi la menang hero remaja.. tq soo much pada majalah @majalahremaja sbb bg platform ini.. sy xkan lupakan segalanya! ps: duit menang tu sy beli iphone tp lepas tu menyesal sbb takda duit dah hahaha

currently my mood right now πŸ•ΊπŸ» *pjg lagi tapi ckup sampai di situ takut korg minta i buat show

preview #blok404hidupsampaimati !! 28 june!!

😎 follow my tik tok ok!
tiktok id: kamaladli86

awak makan.. sy nk tgk awak jee 😘😍

Most Popular Instagram Hashtags