[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kalmar_ff kalmar_ff

1808 posts   6728 followers   63 followings

Kalmar FF  Officiellt Instagram-konto för Kalmar FF!

http://www.kalmarff.se/

Härlig Julklappskväll på Guldfågeln Arena. Stort tack till alla er som kom!

‪Välkomna på Julklappskväll idag kl.17.00-19.00 på Guldfågeln Arena! Massor av fina erbjudanden som gäller endast ikväll.‬

Nu på torsdag kl.12.30 öppnar säsongskortsförsäljningen för 2018!

Nu på torsdag kl.17.00 är det dags för årliga julklappskvällen. Först till kvarn gäller på årets outlet där du hittar kläder för 25 kr/st. Några av sakerna som kommer finnas med ser du på bilden.

Nu på torsdag kl.17.00 släpps en minnestavla från SM-guldet 2008 i begränsad upplaga, med ett specifikt serienummer på varje tavla. Tavlan är framtagen i samarbete med Sverigemotiv.se. Vem tror du kommer lägga vantarna på nr.1?

Sista träningen för året!

Idag blev det klart att @ovepetersson förlänger sitt partneravtal med Kalmar FF även över 2018. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till Ove för hans stöd till föreningen genom åren. Nu blickar vi framåt mot ytterligare en säsong tillsammans!

Igår tackades två legendarer av i föreningen i samband med deras sista match. Tack David Elm och Stefan Larsson för alla rödvita minnen!

Igår fick Romario priset som Årets lirare i Kalmar FF. Priset har röstats fram av er supportrar och delades ut av Åbro efter matchen.

Nu öppnar vi upp auktion av spelarnas matchtröjor där alla intäkter går till Supporterunionen och deras arbete.
Läs mer på kalmarff.se.

Kl.13.30-15.00 idag (fredag) träffar du Rasmus Elm och Tobias Eriksson på Baronen Köpcentrum i Kalmar. Hjärtligt välkomna!

Missa inte årets sista tillställning på Guldfågeln Arena!

Most Popular Instagram Hashtags