kalajapetreles kalajapetreles

165 posts   1,233 followers   128 followings

Bar-Restaurant Kalaja Petrelës  🥗Traditional Albanian Food 🍗 📞Phone 📞: +355 68 23 18 333 🍚Eating organic isn't a trend, it's a return to tradition🍗 #kalajapetreles #petrelacastle

Nise diten me sport 🚴🏽
📸: @giulia_dajci
#sport #sportlife #adventure #petrele #albania #motivation
Për rezervime: ☎️ +355 68 231 8333 ☎️
Facebook: Kalaja e Petrelës
Email: kalajapetreles@gmail.com

Gjelberim kudo 🍀🍀
Për rezervime: ☎️ +355 68 231 8333 ☎️
Facebook: Kalaja e Petrelës
Email: kalajapetreles@gmail.com

SUNSET ☀️
Thank you: @egea_shaba

NJË VEND KU NDËRTHURET MAGJISHËM KULTURA, TRADITA DHE NATYRA!

Për rezervime: ☎️ +355 68 231 8333 ☎️
Facebook: Kalaja e Petrelës
Email: kalajapetreles@gmail.com

Madheshtore mbi re 🏰

Sunsets are incredible 🌅
Via: @amanda_docaj
Shooted by: @b_visi
Repost from : @myalbania.al -

Për rezervime: ☎️ +355 68 231 8333 ☎️
Facebook: Kalaja e Petrelës
Email: kalajapetreles@gmail.com

Faleminderit @reziresulaj ☀️ Për rezervime: ☎️ +355 68 231 8333 ☎️
Facebook: Kalaja e Petrelës
Email: kalajapetreles@gmail.com

☀️ Për rezervime: ☎️ +355 68 231 8333 ☎️
Facebook: Kalaja e Petrelës
Email: kalajapetreles@gmail.com

Amazing photoshoot for @dolcegabbana 🍋 📸: @endritmertiri ☺️
💃: @armina_mevlani
mua : @makeupbysuela

Amazing photoshoot for @dolcegabbana 😊
📸: @endritmertiri ☺️
💃: @armina_mevlani
mua : @makeupbysuela

Most Popular Instagram Hashtags