kakak_canteq kakak_canteq

983 posts   1,905 followers   3,819 followings

SHAKLEE PUTRA HEIGHT  ⚘HAMIL⚘BERPANTANG⚘ MENYUSU⚘AWET MUDA⚘SLIM 🎋NAK ORDER? ☎0136969805 🚀POS SELURUH NEGARA 🙋BIZ PARTNER DIPERLUKAN

Ahaaa!! Shaklee pon ada buat sales sempena double 11 ni tau.. Jom order cepat2.. Sehari je ni.. .

WHATSAPP 0136969805
WHATSAPP 0136969805
WHATSAPP 0136969805

Ahaaa!! Shaklee pon ada buat sales sempena double 11 ni tau.. Jom order cepat2.. Sehari je ni.. .

WHATSAPP 0136969805
WHATSAPP 0136969805
WHATSAPP 0136969805

Yeaayy!!!! Vitamin C utk kekanak riang dah ada balik tak lama lagi .

Ingat tau!! 10 OGOS 2018 DAH MULA DIJUAL .

Saya rasa komfem la cepat habis ni.. So bagi yg x nak terpaksa menangis di tepi bucu katil meh la buat preorder dulu dgn saya. Dah ada stok je nnt saya terus pos pada korang .

Harga RM51.25 je utk 90 biji. Murah sangat. Rasanye masam2 manis mmg kekanak suka. Yg penting x de tambahan pewarna / perisa tiruan tau. Semuanya dari bahan semulajadi. Musim byk virus ni elok la kita kuatkan imun anak2 kita dgn pengambilan vit C ni .

So.. JOM BUAT PREORDER.. WHATSAPP 016969805
WHATSAPP 016969805
WHATSAPP 016969805

Sebelum tido saya akan telan dulu vitamin2 ni.. Kalo korang teror.. Cuba teka ni vitamin apa? Ada 2 jenis vitamin yg berbeza... Sebelum telan jgn lupa baca Bismillah dan niatkan dalam hati moga kita akan diberi kesihatan dgn usaha ini.. Amin..

Korang tau x apa benda ni?

Ini lah Facial Cleanser & Firm Device. Cute kan? .

Banyak kegunaannye tau.. Sesambil cuci muka dgn YOUTH CLEANSER device ni boleh urut lembut muka kita. Selain tu byk lagi kegunaannya .

Korang nak tak Facial Cleanser & Firm Device ni secara PERCUMA? .

Syaratnya korang perlu beli Youth Renew & Maintain Set / Youth Intensive Treatment & Repair Set .

Jom dapatkan sekarang sebab promosi ni bulan OGOS 2018 je tau .

WHATSAPP 0136969805
WHATSAPP 0136969805
WHATSAPP 0136969805

#shakleeputraheight
#shakleealammegah
#shakleebukitlanchong
#shakleeusj
#shakleesubangjaya
#shakleemurah
#vivixshakleemurah
#vivixshaklee
#semulajadi
#surirumah
#sideincome
#sihat
#kulitcantik
#youthshaklee

Jom beli Vivix bulan ni. Ada promo tau
Buy 6 FREE 1
Buy 2 LESS 5%

Siap dapat CASH BACK, FREE MEMBERSHIP, FREE POSTAGE.

Best kan?

Jom roger saya utk order k 😘

WHATSAPP 0136969805
WHATSAPP 0136969805
WHATSAPP 0136969805

#shakleeputraheight
#shakleealammegah
#shakleebukitlanchong
#shakleeusj
#shakleesubangjaya
#shakleemurah
#vivixshakleemurah
#vivixshaklee
#semulajadi
#surirumah
#sideincome
#sihat
#kulitcantik

Sumber dari FB : Dr. Suriyakhatun

Risau betul nak bawak anak2 keluar skrg ni.. Risau sangat dgn jangkitan HFMD .

Tapi kalau dok rumah je boring jugak. Sebagai langkah penjagaan meh saya kongsikan sedikit tips .

Titikkan beberapa titisan BASIC H ke dalam botol yg berisi air, kemudian spraykan pada mana2 permukaan / peralatan yg akan digunakan oleh anak kita .

Moga anak2 kita dilindungi dari segala wabak penyakit. Amin .

Nak dapatkan Basic H?
Harga RM48.75 (473ml)

WHATSAPP 0136969805
WHATSAPP 0136969805
WHATSAPP 0136969805

#hfmd
#wabakpenyakit
#basich
#shakleeputraheight
#shakleealammegah
#shakleebukitlanchong
#shakleeusj
#shakleesubangjaya
#shakleemurah
#vivixshakleemurah
#vivixshaklee
#semulajadi
#surirumah
#sideincome
#sihat
#kulitcantik
#husna

Jom lindungi keluarga kita dari HFMD..

Awas jika tanda2 penuaan ni dah muncul pada kulit wajah kita. Sebenarnya tanda2 penuaan ni boleh diatasi & boleh dilambatkan .

Jom kita amalkan pengambilan Shaklee Kolagen utk mengekalkan kolagen pada kulit kita .

Alamak.. asal raya je berat badan naik.. ngerinya!! Raya nak dekat dah ni. Jom la dapatkan Set Kurus Bajet ni dengan harga cuma RM170 je. Produk yang dijamin 100% semulajadi, selamat dan berkesan. Sekurang2nya, dgn amalkan set ni adalah yg tolong bakarkan cpt lemak2 korang tu. Bestkan?

Fungsi Herblax

1)Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
2)Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
3)Membantu masalah sembelit
4)Mengempiskan perut
5)Melawaskan pembuangan air besar.

Fungsi Lecithin

1)Lecithin memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol
2)Ia membantu menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)
3)Membantu mengawal paras triglycerides
4)Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah.
5)Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol

Fungsi Alfalfa

1)Berupaya membuang toksin dalam badan dan boleh dimakan setiap hari tanpa kesan cirit birit.
2)Mengangkut lemak yang dibakar oleh Lecithin keluar dari badan.
3)Membantu pelawasan yang turut membantu menurunkan berat badan.
4)BONUS untuk wanita kerana Alfalfa juga mendapat jolokan ‘herba moden’ di mana berfungsi menyelesaikan masalah keputihan dan mengetatkan vagina.

WHATSAPP 0136969805 atau klik link di atas utk order ye..

LAST CALL UTK PROMOSI SHAKLEE HARI NI. 🔊🔊🔊 Saya nak kongsikan promosi Shaklee bulan ni, *lebih jimat* daripada harga TANPA GST tau. Sebab Shaklee bagi diskaun 10% untuk item berikut . *1. Coq-Trol (Beli 3 diskaun 10%)* 🍀beri tenaga kepada sel badan kita 🍀beri tenaga segera untuk keperluan badan
🍀untuk kesihatan kulit, jantung, otak
🍀untuk awet muda *2. Vitamin C (Beli 3 diskaun 10%)* 🍀merangsang pembentukan kolagen
🍀untuk kesihatan gusi, kulit, gusi dan tulang
🍀meningkatkan sistem imun

3. Performance Drink-air oren tenaga (Beli 2 diskaun 10%) 🍀air oren tenaga tanpa karbonat
🍀bekalkan air dalam badan
🍀elakkan dehidrasi
🍀*sesuai untuk kanak-kanak juga* *4. Meal shakes (Beli 2 diskaun 10%)* 🍀protein yang kaya dengan vitamin dan mineral untuk pertumbuhan badan
🍀membina dan memperbaiki tisu badan
🍀*sesuai untuk kanak-kanak juga* *5. Cinch Shake Vanilla (Beli 2 diskaun 10%)* 🍀mengandungi LEUCINE untuk mengekalkan otot tanpa lemak untuk mencapai berat badan ideal
🍀boleh dijadikan meal replacement untuk mereka yang nak turunkan berat badan
🍀mengandungi 6g serat dalam setiap hidangan serta kaya dengan kalsium dan protein.

6. Youth Skincare 🌿skincare semulajadi berasaskan tumbuhan tanpa 1500 bahan beracun yang biasa digunakan di dalam skincare/kosmetik.
🌿selamat dan terbukti berkesan merawat masalah kulit seperti *jerawat, kulit kusam, jeragat, bintik hitam* *Hari terakhir PERCUMA RADIANCE C+E yang bernilai RM437.25 dengan pembelian Youth*

Terima kasih
WHATSAPP 0136969805
WHATSAPP 0136969805
WHATSAPP 0136969805

Most Popular Instagram Hashtags