[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kak_wawaaleena kak_wawaaleena

2923 posts   1790 followers   6269 followings

Koleksi Johanaz  PM us +60178581009/+60178011727 Follow us: FB- Wawaa Johanaz/ Wawaa Leena/Seri Aura Page: Jamu Wanita On9 Beauty Of Malaysia Team Teratak Wawa

💕OKAYA FOUNDATION💕 ✨ *KEUNIKAN OKAYA FOUNDATION CREAM TO POWDER :* ✨ 💋 Mengandungi SPF 30 💋 Tahan lama (sehingga 12 jam) 💋 Mesra solat kerana sangat mudah dicuci 💋 Tidak perlu apply bedak 💋 Makin dicalit dan disapu kulit makin cantik dan glowing *Okaya Foundation Malaysia MUA hebat semua pakai!! * 😎😎 Just apply okaya Foundation dan dah tak perlu lagi pakai bedak. 1 bekas tahan lebih dari 2 bulan! 😱😱 *Mua terkenal Bella juga adalah pengguna setia Okaya Foundation!
Www.wasap.my/60178581009

OKAYA FOUNDATION
Harga Rm89
Harga OFFER??? Jom msg akak... “NAK NAMPAK NATURAL BEAUTY DAN GLOWING DALAM MASA SEMINIT?

NAK NAMPAK CANTIK TANPA SEBARANG MAKE UP?

NAKK!!!!. Www.wadap.my/60178581009

CEPAT DAPATKAN OKAYA FOUNDATION!!”
.
Memperkenalkan Okaya Foundation Cream To Powder 2 in 1 membantu anda flawless
sepanjang masa.

Calit-calit sapu-sapu pakai lipstick pakai celak tak sampai 2 minit terus putih berseri..senyum sampai ke telinga pegi kerja.

Cream to Powder merupakan cream ajaib yang diperbuat dari bahan berkualiti tinggi setanding jenama antarabangsa yang
sangat popular di pasaran.

Okaya Foundation Malaysia memang terbaik uollsss rugi la kalau korang tak try.Tak perlu pakai cream lain dah kalau pakai ni.Wangi pun wangi dan ni adalah salah satu foundation favourite yang selalu guna.

KELEBIHAN OKAYA FOUNDATION

Boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak)
Tahan lama sehingga 12 jam
Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat
jeragat dan jerawat
Tidak bercapuk walaupun berpeluh..
Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya
Cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari
Mesra solat
Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya
Menutup cela,parut,jerawat dan jeragat
Boleh dijadikan alas mekap
Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan

Okaya Foundation merupakan Foundation Viral NO 1 sekarang !!!
.
Sejak pakai cream ni kawan2 asyik puji, muka kelihatan glowing berseri2.
.
Paling best sangat senang nak cuci.. Senang nak solat!
.
Okaya Foundation Malaysia MUA hebat semua pakai !! Just apply okaya Foundation dan dah tak perlu lagi pakai bedak. 😱
.
1 bekas tahan lebih dari 2 bulan ! !

Selain tu Kening pun boleh conceal dengan okaya..wow jimat xperlu beli concealer dh 😱
.
Jom order www.wasap.my/60178581009

Orang duk Ckp kenapa dye duk cite KETAT..RAPAT
penting ke.... ????, mesti lah penting, betulkan pemikiran itu dulu, ketat bkn semata utk gitu2ja tau, Apa jd klu biar Mis v jd Longgar? Rahim kembang, Selain tak de rase apa ketika bersama ia mengundang mslh lain, Makin d biar makin turun..Rahim klu d biar da gelongsor keluar da jd mslh rahim jatuh atau TOMBONG. Itu lah puncenye tombong..

Duk Sakit perut memulas😭 rupenye sekali keluar alien macam keguguran. Tak rugi korang detoks dengan #JamuAsmara !!
.
Kesan seawal sebiji penggunaan. (Depend pd hormon n individu)
.
Berbaloi TAK dengan hanya RM35!

paling senang jual
paling cepat dapat feedback
paling digilai wanita hari ni 😂😘😘😘
pencuci miss V sengat sedap🐝🐝🐝

PARUT PUDAR SLPS SCRUB. FOUNDATION SERASI WALAUPUN PAKAI BERJAM-JAM!"
.
Wooow! 2 item dalam Set Nona Manis ni mmg sentiasa menjadi pujaan ramai. Scrub sgt membantu utk buang kulit mati & foundation Charms pulak 1-1 NYA MAKEUP YANG MAMPU REPAIR masalah kulit berparut & berjerawat. Dah la jimat! Tahan berbulan-bulan.
.

[ DALAM MASA 2 MINGGU BERAT BADAN KURANG 😍 ]
Ad ke org yg suka berat badan dia naik 🤔 ? Mesti la tkde kan ! So , uolls tknk ke cubaa untuk kurangkn berat badan uolls 🤤 ? .
Penangan TREAPLUS ni bkn sahaja untuk dapatkn tona kulit yg sekata . Malah , turut mmbantu mngimbangn berat badan kita 😉 .
Belum cuba belum tahu tau ha ! So mai cuba cpt 🤗
.

KECANTIKAN ABADI HADIRNYA DARI DALAMAN YANG SIHAT #JS #JAMUSENGATSEDAP

Anda ada masalah seperti ini?? 🐾 BERBADAN GEMPAL
🐾 RAMBUT GUGUR
🐾 MASALAH SENGUGUT SEMASA PERIOD
🐾 KEPUTIHAN MELAMPAU
🐾 RAHIM JATUH/RAHIM TIDAK SIHAT
🐾 TIDAK DATANG BULAN
🐾 SUKAR HAMIL
🐾 PAYUDARA KENDUR
🐾 PINGGUL JATUH/TAKDE PINGGUL
🐾 MISS V LONGGAR DAN BERBAU
🐾 BADAN TAKDE SHAP
🐾 PERUT BOROI
🐾 SAKIT2 BADAN SENGAL LENGUH

Jangan bimbang jamu kapsul pink #js #jamusengatsedap blh bantu anda. Jamu herba tradisional tanpa bahan merbahaya serta selamat diamalkan anak dara, yang sudah berkahwin dan juga yang tengah berpantang lepas bersalin.

Untuk info lebih lanjut klik link ini
⤵⤵⤵⤵⤵
www.wasap.my/60178581009

BALIK KEJE
JGN TERUS BARING..JGN LUPA REMOVE FOUNDATION & MAKEUP TU SEMUA DGN CHARMS CLEANSER😊
.
Agak2 mata dah kuyu, kulit rasa berminyak2, jom la segarkan skin utk sihat bermaya ! Cuci muka dgn Cleanser Makeup Remover Charms supaya kulit wajah lebih anjal gebu dan menawan giteww..
.
Jom baca sikit kelebihan Cleanser & Makeup Remover👇
🌹MENCERAHKAN KULIT 🌹MEMBERSIH SECARA DALAMAN
🌹MENCUCI MAKEUP 🌹MENGANJALKAN KULIT 🌹MEMBASMI KOTORAN & MINYAK 🌹MEMUDARKAN PARUT HITAM 🌹TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN 🌹MELEMBAPKAN KULIT SERTA MERTA .
JOM CERIA & SEMANGAT SEPANJANG HARI DGN CHARMS CLEANSER & MAKEUP REMOVER 😍 .
Yg blom grab cepat2 wasap akak.

Hahahha aduiii cust akak weiii mmg terbaik #testimoni #jamuinsert #sengatsedap
Baru je beli seminggu dah dpt testimoni PANAS MELETOPPSSS 💥💥💥💥💥nih.. Btw tq so much 😘😘😘

Testimoni custmer, baru 3 hari mkn jamu SENGAT SEDAP , membuang, bagus bg sembelit, untuk kempis kn perut, buang lemak2 degil, dibahgia, berlemak, dlman pn , serentak mcm ank dara katanya, cik abg, tegur, ketat melekat..

💮 KEHEBATAN #JAMUSENGAT 💮

Ada masalah keputihan?
Period tak menentu?
Badan sengal2?
Rahim lemah?
Kulit kusam?
Tombong?
Kentut vagina?

ANDA PASTI TIDAK MENYESAL MENCUBA JAMU SENGAT #JAMUVIRAL ABAD INI. Jamu ini sangat bagus untuk melancarkan darah serta mengecutkan rahim bagi wanita yang telah bersalin.

Selain drpd itu jamu ini juga boleh menghilangkan senggugut dan keputihan. Masalah becak longgar serta miss v yang mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan juga boleh amalkan JAMU SENGAT. TERUTAMANYA YANG ADA MASALAH KENTUT VAGINA.

Bagi sesiapa yang nak AWET MUDA jom amal JAMU SENGAT sebabnya salah satu kelebihan jamu ini boleh menegangkan kulit. 🌼SET COMBO 3IN1🌼
JAMU SENGAT SEDAP
JAMU INSERT
FEMININE WASH

APA TUNGGU LG CEPAT PM AKAK ATAU TINGGALKAN NO HP DI BHGN KOMEN.. #cegahsebelumparah
#jamusengat

O K A Y A
CREAM TO POWDER FOUNDATION

KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER
================================ 💖 Mengandungi minyak zaitun dan vitamin E yang membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT & masalah kedutan 💖 Memudarkan JERAGAT secara perlahan 💖 Menghilangkan parut JERAWAT secara perlahan 💖 Menegang serta melembapkan kulit 💖 Menganjalkan kulit, mengurangkan kedutan & garis halus 💖 Membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit 💖 Memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari 💖 Mempunyai SPF 30 dan dapat melindungi kulit daripada sinaran UV 💖 Membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT 💖 Memberi effect GLOWING & FLAWLESS pada kulit wajah 💖 Tidak berminyak 💖 Sesuai utk semua jenis kulit

Klik link berikut untuk sebarang pertanyaan & pembelian:

www.wasap.my/60178581009

Meh nak bgtau uollsss...jgn pandang rendah pada #jamuinsert #jamusengatsedap yg kecik2 nih tau...sekali insert sebiji jer..lps insert 6-8 jam blh lah bersama suami. Mmg POWER KETAT PADAT MACAM ANAK DARA. En somi xyah cakap ler TERGAMAM jawabnya 😁😁😁 Bukan takat nak ketat jer insert jamu nih...malah keputihan dan lendir2 kotoran dr miss v pun blh keluar setelah lama bersarang di dlm sana.... Mata kasar tak nampak tau... Jom pikat suami cara kami #jamusengatsedap

Suami terangau sudah hehhehe 😂😂😂 Nak suami sayang kena pandai jaga diri luar dan dalaman.
PM now www.wasap.my/60178581009

FOUNDATION YG BUAT KULIT 7 TAHUN LEBIH MUDA. INILAH RAHSIA IBU ANAK 3 NMPK MCM ANAK DARA.
.
.
"Senang gune foundation charms ni, jeragat sy yg tebal ni pun boleh cover..parut jerawat lama pun tak nampak bile oleskan dgn charms..sy suke sbb dah tk perlu bedak..sy stop seminggu pun xde hal..tak jadi apa pun..tak breakout ke,naik bintik2 ke..Alhamdulillah..Muka pun xputih melepak yg menakutkan tu..Natural dan bermaya je.."
-zunita, 32, Kuala Kangsar-
.
->>Bkn 1 thn, bkn 2 thn tp hampir 5 thn dlm psrn menjadikan CHARMS FOUNDATION mengumpul ribuan testimoni2.
KENAPA U ALLS KENA CUBE..
.
(+) Bukan sekadar MAKE UP, tapi turut MERAWAT
(+) Ianya Foundation PERTAMA yg diperhalusi dgn MINYAK KELAPA DARA, MINYAK ZAITUN, COLLAGEN & APPLE STEMCELL.
(+) Tahan SEHARIAN GLOWING di wajah.
(+) Senang dicuci, TIDAK MENUTUP PORI penyebab JERAWAT.
(+) Anti BAKTERIA, Anti PELUH, Anti JERAGAT
(+) Pemudar CELA,PARUT MERAH, PARUT HITAM, JERAGAT
(+) Mengelakkan SUNBURN
(+) Harga BERBALOI, TAHAN 7-8 bulan (testimoni >20,000 org) berbaloi2.
(+) AWET MUDA, Eye bag berkurang, Kulit tegang..
.
.
-->>Khasiat2 ni byk ni..brp regenye sis? Bkn setakat MAKE UP sj ni..sis nak tgk x kwn2 yg dah cun melecun & xmo tukar lain dah sejak pkai produk2 CHARMS..Ce sis bace nih..
.
.
“Sblm ni sy salah pakai produk sis..hbs teruk muke sy..lps sy gune FOUNDATION CHARMS je, sy perasan jerawat sy susut..lama2 hilang sis..betul la ape yg diwar2kan”
-Ezziana, 25, Putrajaya-
.
“Kulit muke sy sensitip sis..sng gatal2 kalau slh pakai produk..Alhamdulillah CHARMS ni ok sgt ngan sy..xgatal2 pun pkai..lps ni nak try Nite Cream plk sis..syukur sgt..”
-Kak Nita, 34, Sabah-
.
“Puas ht sgt pakai CHARMS, lps cuci muke, perasan parut mkin pudar..x berminyak2 pun..selalu kalau peluh mesti b’minyak2 muke sy..tp ni makin glowing lgsg xcapuk..memula ragu2, skrg ni mmg puas hati”
-Dila, 28, Selangor-
.
.
😍Ni bukan testimoni rekaan sis..sis nak tgk lg jom click kat sini..terharu kami dpt testimoni2 terbaik giler dr tahun 2012..
.
-->>http://bit.ly/2dHUTV5
.
-->> Produk2 Charms diluluskan KKM & diperbuat oleh MUSLIM di kilang bertaraf GMP & HALAL di dlm Malaysia! Bukan repackaging/rebranding sis..tgk SET2 yg ade pun mmg lain sis..
.

Orang perempuan wajib amalkan jamu. Lagi elok start dari zaman anak dara.
Jangan kata jamu ni untuk yang dah berkahwin jer. Konon takpa aku takda suami. Bila dah sakit urat, alignment body dah lari baru meroyan cari jamu.

Jangan sayang jangan!, jgn hakak adik syggg
Jaga dari anak dara. Tanya mak-mak awak amalkan jamu tak? Berbeza tau kalau mak yang amalkan jamu dengan yang tidak.
Nak kata bergetah bukan ler. Tak berani nak janji bulan bintang. Tapi amal la. Untuk bakal suami, untuk suami.untuk yg sygg suami... 💏

Amal jamu kolot?.. tak la.. yg xamal jamu lagi kesian tau badan nak guna lama.... tapi xjaga betul2... Semua berebut duk cari jamu tau. Lagi-lagi JAMU SENGAT SEDAP 😍😍 Permintaan hot TAU, pasti menyengat sang suami,utk sygg suami, surga bahagia suami, pasti SENGAT SEDAP ,pasti menyengat!!!! IN SHAA ALLAH.

###jamumakan###
###jamuinsert###
###pencucimissV ###Wangianpenggodasuami #luarbiasa##

Menyengat suamiku??Jamu SENGAT SEDAP le...

#jamusengatsedap
#testimoni

Nak ketat padat sendat hanya untuk si suami tau...hehhehe jgn was2 untuk cuba sebabnya #JAMUSENGATSEDAP hanyalah dr ramuan herba tradisional. 💖 Jamu kapsul untuk lancarkan darah dan mengubati sistem dalaman badan. 💖 Jamu insert untuk keluarkan segala kotoran keputihan lendir serta darah beku lama yg ada di dalam rahim/miss v. Miss v tanpa bau tanpa gatal dan malah makin ketat.
💖 Feminine wash pencuci untuk miss v agar lebih bersih segar dan wangi.

Beli secara combo lagi jimat tau jom nak tahu lebih lanjut PM akak sekarang.

www.wasap.my/60178581009

O K A Y A
CREAM TO POWDER FOUNDATION

KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER
================================ 💖 Mengandungi minyak zaitun dan vitamin E yang membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT & masalah kedutan 💖 Memudarkan JERAGAT secara perlahan 💖 Menghilangkan parut JERAWAT secara perlahan 💖 Menegang serta melembapkan kulit 💖 Menganjalkan kulit, mengurangkan kedutan & garis halus 💖 Membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit 💖 Memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari 💖 Mempunyai SPF 30 dan dapat melindungi kulit daripada sinaran UV 💖 Membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT 💖 Memberi effect GLOWING & FLAWLESS pada kulit wajah 💖 Tidak berminyak 💖 Sesuai utk semua jenis kulit

Klik link berikut untuk sebarang pertanyaan & pembelian:

www.wasap.my/60178581009

Tati skincare
Set tati skincare 5 in 1 🍀harga berpatutan dan mampu milik
🍀sesuai untuk semua jenis kulit
🍀dijamin tiada pengelupasan
🍀100% bebas bahan kimia berbahaya

Kelebihan Tati skincare
✅menghaluskan pigmentasi dan jeragat
✅menghilangkan jerawat dan kesan parut jerawat
✅mencegah bintik hitam(blackhead+whitehead)
✅mencerah serta menyekatakan tona kulit
✅mengatasi masalah kulit berminyak ✅membuang sel kulit mati di muka
✅mencerah dan melembutkan muka menjadi mulus gebu
✅menghalus dan melembap serta mengecilkan liang pori
✅menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih anjal
✅menjadikan kulit muka berseri-seri
Dan awet muda
✅kulit lebih bercahaya dan glowing secara semulajadi

Lulus kkm tati skincare
💯% bebas bahan kimia berbahaya

💋💋OKAYA FOUNDATION Cream to Powder💋💋
.
Foundation yg viral sekarang dan kegemaran MUA terkenal.

sejak ramai pakai OKAYA ni kawan kawan asyik puji je ??muka kita glowing berseri..nak basuh pun senang..korang tak jeles ke? jomlah kita sama2 cantik dengan OKAYA FOUNDATION
.
KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER.
❣️boleh mengganti kan bedak (tidak perlu berbedak).
❣️Tahan lama sehingga 12 jam.
❣️Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat.
❣️Tidak bercapuk walaupun berpeluh. Tapi jadi semakin glowing.
❣️SPF 30 melindungi cahaya matahari merbahaya.
❣️cerah..gebu..glowing dan berseri sepanjang hari.
❣️mesra solat.
❣️bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya.
❣️menutup cela,parut,jerawat dan jeragat.
❣️boleh dijadikan alas mekap.
❣️menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
.
YANG PENTING TAHAN BERBULAN BULAN
GUNA TANPA WAS WAS.

Kelebihan Charms Foundation 👇🏻 .
✔️Di adun menggunakan Minyak kelapa dara (sapuan yg sgt halus)
✔️Menganjalkan kulit (Collagen)
✔️Memudarkan parut dgn penghasilan sel2 baru (Apple stemcell)
✔️Mencerahkan (LGluta)
✔️Melindungi dr sinaran matahari (punca jeragat)
✔️SPF 15
✔️Melembabkan kulit wajah
.
Apa yg special sangat Charms Foundation ni berbanding dgn foundation lain dkt luar sana tu? .
✅ Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah-tidak berminyak).
✅ Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
✅ Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat.
✅ Menambahkan kolagen yg dapat membantu menegangkan kulit wajah.
✅ Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.
✅ Anti jerawat.
✅ Tidak basah atau berminyak.
✅ Paling best, makin peluh makin glowing.

www.wasap.my/60178581009

•JS Sengat Sedap | Pencuci Miss V• ❌KEPUTIHAN
❌LONGGAR
❌GATAL-GATAL
❌LENDIR
❌BAU BUSUK
❌CIK V LEBAM TAK BERMAYA
❌DAKI KERAK DI CELAH
PAKAR⤵⤵⤵IN SHAA ALLAH: ❤MERAPATKAN MISS V
❤MENEGANGKAN BIBIR MAHKOTA
❤MENGUATKAN OTOT FARAJ
❤MENGETATKAN FARAJ
❤TARIK KELUAR KEPUTIHAN
❤MERAWAT LUKA BERSALIN
❤LUKA CEPAT KERING
❤MENCERAHKAN DI CELAHAN
❤MERAWAT DAN MENGECUTKAN BUASIR
❤SEJUK BERANGIN SEGAR

Dicipta khas untuk menjaga intimate wanita secara lembut dengan rahsia 💯 herba.. TIDAK dicampur dengan bahan kimia dan extract yang akan menyebabkan kekeringan.. Bahan2 yang terdapat di dalam pencuci missV SENGAT SEDAP⤵⤵⤵ 🍃DAUN SIREH
🍂MANJAKANI
🍃VITAMIN C
🍂COLLAGEN
🍃AKAR SERAPAT
🍂KACIP FATIMAH 👍PEKAT
👍KEKAL PH
👍TERBUKTI BERKESAN 👍BERBALOI..GERENTI PUASHATI PILIHAN BIJAK😙

50ml = Rm26.90 (2bulan penggunaan)
postage sm rm8 ss rm12

Sis teruja nak oder? 😊

www.wasap.my/60178581009

JAMU SENGAT SEDAP

Wanita mempunyai pelbagai masalah dalaman yg sering diabaikan dan tidak dicegah dari awal. #jamusengatsedap boleh membantu anda dengan hanya mengamalkannya secara konsisten. 💞keputihan hilang
💞gatal-gatal dan bau tiada
💞period teratur
💞payudara tegang dan pejal
💞berat turun
💞pembuangan lawas
💞cik v ketat mampat
💞menguatkan daya kemutan
💞buang angin, toksik, becak dan memulihkn kentut faraj
💞menaikkan punggung
💞mengempiskan perut melawaskan kencing
💞menaikkan peranakan
💞kecutkan tombong
💞memulihkan sakit lutut cramp, sakit sendi, bisa urat *SESUAI DI AMALKAN OLEH ANAK DARA, IBU,
WARGA EMAS,IBU IBU MENYUSU, DALAM DAN SELEPAS PANTANG*

Pm Now
www.wasap.my/60178581009
www.wasap.my/60178581009
www.wasap.my/60178581009

Most Popular Instagram Hashtags