[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

justanja justanja

733 posts   1875 followers   637 followings

justanja  📍 Polish / Swedish girl living in Barcelona. My nail instagram - justanjanails 💅🏻 Snapchat 📷- Justanja

http://instagram.com/justanjanails/

Say hello to my new boots 🖤 #balenciaga#balenciagaceinture#love

Autumn feeling in town 🍁 #barcelona#autumn#september#plaçareial

💜Inlägg i samarbete med @motivascandinavia 💜

Hur många gånger har inte vi kvinnor stått framför spegeln och funderat på hur ett par andra bröst än de man själv har skulle se ut på ens kropp?
Jag personligen skulle nog kunna säga att det har skett mer eller mindre var och varannan dag för mig.
Nu har Motiva Imagine utveckat ett nytt koncept för oss nyfikna kvinnor.
Man kan helt enkelt genomgå en 3D konsultation tillsammans med storleksprovning för att se hur ett eventuellt ingrepp skulle kunna förändra bröstens utseende.
Över 40 miljoner kvinnor köpte en push-up / vadderad BH förra året i USA vilket visar att det finns ett stort intresse från många kvinnor att förändra storlek / form på sina bröst.
Ofta är detta i samband med att de pendlat i vikt, fött barn, är födda med väldigt små bröst vilket gör att de känner sig mindre kvinnliga, assymetrier eller helt enkelt för att de känner att de skulle må bättre och känna sig mer bekväma i sin kropp med ett förändrat utseende av brösten.
På ett Motiva Imagine Center informerar man patienter om att ta ett kvalificerat beslut och de strävar efter att skapa en så bra bild som möjligt för att man ska se om det känns rätt att gå vidare och ta beslutet om att göra en operation.

Mellan 10-12 november håller den välkända skönhetsmässan ACADERMIA hus i Stockholm och det är för första gången någonsin en implantat producent är med på Acadermia (skönhetsmässan). Självklart är det Motiva.
I montern kommer det bjudas på give-aways, kostnadsfria 3D scanningar och möjligheten att boka en konsultation på en av de kliniker Motiva samarbetar med till ett kraftigt reducerad pris.

Ta vara på denna möjlighet och gör som mig. Gå från nyfiken till en medveten kvinna. // Anja #breastaugmentation#motivaimplants#motivaimagine#acadermia#skönhet#embracelife#motivasverige#3dconsultation

När hösten börjar smyga sig fram i Barcelona och dagen bjuder på en hel del regn. Då piffar jag till hemmet med färg. I form av blommor såklart. ☔️ #flowers#barcelona#home#rainyday

A raw food lunch with friends 👣 #flaxandkale#rawfood#lunch#bcn#barcelona

Awesome view and even better weekend 🦋 #view#ohlahotel#polishgirl#outfit#ootd#valentino#zara#moda

Most Popular Instagram Hashtags