jus_kunyit_malika_kl jus_kunyit_malika_kl

68 posts   7380 followers   4693 followings

Jus Kunyit Malika  🌸Jus untuk kecantikan dan kesihatan. 🌸100% Organik 🌸Harga PROMOSI Jus Kunyit Malika -》 1 Btl RM28 -》 2 Btl RM50 FAST RESPONSE Wasap 0134725987

http://www.wasap.my/60134725987

Assalamualaikum..Selamat pagi...
Harinih dah botol ke 5.. JUS KUNYIT MALIKA dari hari ke 15 berpantang mommy dah start minum.
BERAT SEBELUM MENGANDUNG 👉 62KG
BERAT SEBELUM BERSALIN 👉 75KG
BERAT LEPAS BERSALIN 👉 65KG
BERAT SEKARANG AFTER 56 HARI 👉 59KG
.
Badan rasa ringan jer
Angin dlm badan pun habis keluar
Rasa bertenaga & segar jer
Berat badan pun turun .
Nak order atau untuk info
Whatsapp 013-4725987

#juskunyitmalika

7 tahun bukan masa yg singkat,
Kena sindir,kena perli,
Makan hati dgn soklan soklan menyentap jiwa,
Berendam air mata hati,
Nak nak mentua yg xmemahami,
Itulah dugaanlambat preggy ..
Tapi selagi ada rahim selagi tu ada sinar harapan..
Gembira tak terkata 😍😍 Walaupun 7tahun menunggu tetap mbuahkan hasil klu kita xpernah jemu berusaha dgn izin Allah,

Syukur syukur .. .
Whatsapp utk info & order
013-4725987

Dalam berpantang adalah tempoh yang paling kritikal untuk ibu ibu pulihkan badan kembali sihat segar seperti sediakala .
Masalah masalah ibu berpantang :- ☹Sembelit yang menyeksakan ☹Luka bersalin lambat baik
☹Susu badan kurang untuk anak
☹Nifas tidak lawas,darah tidak keluar habis
☹Berat badan tidak turun banyak
☹Rahim tidak mengecut dengan baik
☹Muka tidak naik seri ☹Bentan
☹Tombong
☹Sakit sakit badan,sakit urat,buang angin,masalah tak sedap badan

Jus Kunyit Malika boleh membantu semua masalah diatas,pakej all in one!! Luka cepat sembuh,tidak sembelit,naik seri muka,badan kembali lansing,rahim kecut dengan cepat ,susu badan banyak untuk baby dan bantu banyak lagi masalah ibu berpantang
Tidak panas tidak tajam selamat diamalkan walau menyusukan baby ..
.
Whatsapp 013-4725987

#Juskunyitmalika
#juskunyit

Lepas bersalin risau susu badan xckup? Meh nak bgtau ,#juskunyitmalika bole bantu anda..Susu badan meriahhh lepas amalkan jus ni. Menyusu anak kembar pun susu badan masih banyak.
.
Alhamdulillah.. Pada ibu-ibu yang tengah berpantang,jom cuba & lihat hasilnya. In shaa Allah 🤗🤗 whatsapp 013-4725987 #juskunyit
#juskunyitmalika

#JusKunyitMalika siap sedia untuk membantu anda..
.
1001 khasiat sesuai utk semua wanita dan lelaki. Sesuai jugak untuk ibu yg dalam pantang & menyusu .. jus malika tambahkan susu ibu.
.
Whatsapp 013-4725987
#JusKunyitMalikaKL
#juskunyit

Masalah utama kebanyakan wanita yang mengganggu tahap kesuburan... 1. Senggugut
2. Haid tidak teratur
3. Keputihan
4. Hormon tak stabil

InsyaAllah dgn #JusKunyitMalika dpt membantu masalah anda (dengan izin-Nya)

READY STOCK! READY STOCK! ☎☎ 013-4725 987
☎☎ 013-4725 987

#JusKunyitMalika #juskunyit

Assalamualaikum..selamat pagi

Bangun pagi jgn lupa minum Jus Kunyit Malika 3 sudu untuk kekal sihat, cantik & awet muda.
.

Jus Kunyit Malika nih sangat sedap tak macam jus kunyit yg lain..punyai 1001 khasiat utk kecantikkan & kesihatan. Berbaloi sangat2 & harga pun murah.
.
1 BOTOL RM28
2 BOTOL RM50
(postage RM7 SM / RM10 SS)
.
Jus Kunyit Malika adalah hasil gabungan daripada herba tradisional terpilih dan makanan sunnah mampu mengatasi masalah anda:
.
- Melangsing dan menurunkan berat bad.an
- Cegah dan merawat k.anser
- Menyembuhkan luka dengan cepat
- Mengempiskan per.ut
- Melawaskan pembuangan
- Merawat masalah k.ulit
- Menegangkan k.ulit
- Merawat sakit sendi dan lenguh b.adan
- Merawat resdung
- Merawat kesuburan / Ikhtiar ha.mil
- Menyembuh dia.betiss
.
.
Jus Kunyit Malika sangat-sangat baik diamalkan dijadikan jamu dan menjaga kesihatan supaya nampak sihat dan cergas.

Untuk Info lanjut SILA :
Wassap ke 013-4725987

Hari raya "Makan Sakan"
Dah tiba hari utk "Merawat"

pulut rendang mee kari laksa ketupat lemang semua sebat. Angin, sakit urat, lenguh, migrain pun datang tanpa dijemput dlm badann 😭😭
.
Nak buat kerja pun tak selesa .. tak per cik Malika akan bantu,try minum mmg akan rasa kesan paling cepat buang angin tak henti henti. Senang membuang & cuci segala yg ada dlm perot tuh. Yg paling best perot kempis & rasa ringan badann jer.. Haaa bru selesa 💃💃 -
.
Jom kempiskan perot buang segala angin dalam badann & naikkan seri awet muda dgn #juskunyitmalika .
.
Whatsapp 013-4725987

IBU MENANGIS STRESS SUSU BADAN TAK CUKUP😭

Tudia 10oz sekali perah,baby minum kenyang telajak,
Yg sebelum jarang dapat penuh pn dah dapat penuh ..
Alhamdulillah rezeki baby .. Bagi ibu2 yg stress baby teriak susu badan xckup kenyangkan baby,
Bole try,
Jus Malika sbb Malika ada gabungan bahan sunnah bertindak sekaligus meriahkan susu badan bagi ibu menyusu .. .
Whatsapp 013-4725987
.
#juskunyitmalika
#juskurus
#juskunyit

Most Popular Instagram Hashtags