junioraditya junioraditya

618 posts   2,210 followers   894 followings

Raditya  Just because it not in a museum, does not mean it is not art -unknown Don't following me, i'm lost too

Chill ๐ŸŒฌ๐ŸŒ›

Said little bitch, you can't fuck with me If you wanted to These expensive, these is red bottoms These is bloody shoes

Bottom to the top (analogi)

Sebenernya bisa aja sih bekas luka di ilangin pake photo editor biar terlihat sempurna, but i don't won't
Karena nyatanya hidup nggak ada yg sempurna.
Aku bangga dan suka kok sama bekas lukanya.
Bekas luka ini bukti gimana perjalanan hidup yang udah aku lewatin.
Bekas luka ini aku dapat ketika aku masih 2 tahun.
Jadi pas ketika sd kelas satu gda yang mau duduk bareng, mungkin mereka takut atau keganggu.
Yah namanya juga anak anak.
Tapi bekas luka ini ngajarin aku gimana sih punya hati yang lapang ketika dirasa world push you away just because you're different.

Who's the cuttest?๐Ÿค—
Who cares bij ๐ŸŒ

Did you notice the scars you left behind? No,probably not. Because most of them can't be seen with the naked eye.
-hannah baker

Best part of me

Every time the rain falls, think of me
On a lonely highway
How can we
Turn around the heartache
Oh I, I'm alone tonight babe
And I'm never gonna love again

My happy little pill
Take me away
Dry my eyes
Bring color to my skies
My sweet little pill
Tame my hunger
Lie within
Numb my skin

๐Ÿˆ๐ŸŽฎ๐Ÿป

Sometimes when I say โ€œI am okayโ€ I want someone to look at me in the eyes and tight and then say โ€˜you are not

I've got new rules, I count 'em

Most Popular Instagram Hashtags