[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

jtolf jtolf

1688 posts   251 followers   513 followings

Johanna Tolf Öberg 🏊đŸšČ🏃đŸ’Ș 

Kan vi pausa tiden lite? Vet inte riktigt vad som hĂ€nde? NĂ€r blev mina killar sĂ„ stora? Dessa fina omtĂ€nksamma o kĂ€rleksfulla killar. 💕💕
#snartvuxnaju #skrÀckblandadförtjusning #hjÀrtatexploderaravkÀrlek

Mysig lördagskvÀll med stora hjÀrtat.
#wonderwoman

🍂🍁🍂 Rakt ut i skogen 🍂🍁🍂 men först fixa de stelaste axlarna...yeeez. Tackar crosstraining för det. Fokus pĂ„ bra fotnedsĂ€ttning och att anvĂ€nda rĂ€tt muskler. Tycktes fungera bra för inget gnĂ€ll frĂ„n höften .. sĂ„ lycklig! För att avsluta det hela med en nyttig/alla vitaminer mkt grönt till lunch 🙃.
#trailrunning #rehab #höftrehab #terrÀnglöpning #eatclean

Grattis min Ă€lskling @klabbovitch 😍😍
Allt detta tjat om starka chillis... Iiiinga problem klarar allt. Den som lever fĂ„r se 😉 #chiliklaus #adventskalender

Efter att med 30 min yoga mjukat upp stela höfter/ljumskar testade jag en kort löptur pÄ asfalt. 19 av 20 minuter funkade fint sen började höften strama och gnÀlla MEN 19 smÀrtfria minuter .. lycka! Sen hem för en stund med tortyrredskapen.
#höftrehab #rehab #running #löparglÀdje #fortsÀttningföljer #denlillabolljÀveln

Gjort mitt livs första pannkakstÄrta!!
#överraskatove #pannkakstÄrta

〰 〰 Rehaben fortgĂ„r! 〰 〰 VĂ€ldigt sugen pĂ„ att gĂ„ ut i skogen igen o springa i solen. Men om det Ă€r nĂ„got jag lĂ€rt mig under denna rehabresa sĂ„ Ă€r det inte att jag behöver pusha mig utan snarare hĂ„lla igen. SĂ„ lydigt tog jag mig till gymmet istĂ€llet.
#rehab #höftrehab #trailrunning

〰 〰 LöpĂ€ventyr 〰 〰
En timmas löp/gĂ„ i skogen idag med det största leendet. Att efter 1 Ă„rs rehab kunna springa/gĂ„ i min Ă€lskade skog utan smĂ€rta gör sĂ„ att jag vill glĂ€djevrĂ„la. Sen att konditionen Ă€r obefintlig, tajmingen som bortblĂ„st och löpsteget skrattretande kasst gör inget..lycka 😊😍.
#höftrehab #löparglÀdje #skogen #trailrunning

Sjukt nöjd 😊 Äntligen Ă€r fina hyllan uppe.
#loppisfynd #kansjÀlv

BĂ€sta fredagsgodiset!
#börÀtasinnanmiddagen

Idag blev det inte riktigt som jag tĂ€nkt. Min lugnarunda ..byttes mot en tur med de snabbaste grabbarna (Ja ni förstĂ„r ju redan hĂ€r att nĂ„gon tĂ€nkte lite fel). Men men..tĂ€nkte att kanske kan jag hĂ€nga med i nĂ„gra minuter ialla fall 😃. Men efter 20 min i bra fart enbart uppför sĂ„ fick jag ett kraftigt astmaanfall!? Det har jag inte fĂ„tt pĂ„ flera Ă„r.
Sjukt obehagligt.
Tog medicin..var som gelé i hela kroppen.
Jag kĂ€nner ju av astman nĂ€stintill hela tiden men hade glömt av att det kan bli sĂ„ 😐.
Klas, jag o Shagge fortsatte pÄ egen tur. Massa fina nya stigar..jag var helt slut men fortsatte ÀndÄ i 2 timmar till .. kan ha varit sÄ att vi inte riktigt visste vart vi var.
Nu..helt död đŸ˜©
#mtblife #mtbtjejerswe #mountainbike #astma

Most Popular Instagram Hashtags