jozlynnhanania jozlynnhanania

3659 posts   2808577 followers   443 followings

Johan & Ozlynn  Papa n mama kpd Ariq, Sodiq, Haziq dan Chantiq Suka ketenangan bkn perbalahan Follow twitter @joherajohera

https://www.youtube.com/channel/UCAGHeAXfoREF6Uncg9MYF5w

Demi anak.. rindu sgt.. dari cuaca panas.. membawa ke hujan smp panas balik pon sanggup di redahi.. kasih bapa pada seorang anak.. sampai jek tepat anak nak solat.. so now kami di pilah.. tgk muka anak merah padam.. bila tanya knape.. dia jwp harini ktorg semua gotong royong bersihkan surau.. 😭Alhamdulillah.. sejuk hati nih.. trus lupa dugaan seblm smp sini td.. ok sblm korg tanya biar aku jwp.. aku masak dulu sblm smp pilah.. bg anak2 lain kenyang dulu... korg mkn apa jek? Aku sempat minom cendol kt bas stand td.. nyaman..😍

Istimewa utk besday boy.. sok karipap sardin ada khas utk ko.. #Repost @eira_nhazirah (@get_repost)
・・・
Terima kasih memeriahkan open house kami😉
Terima kasih @thejozheart 😘
Terima kasih abg & kakak @jozlynnhanania 😍
.
Birthday boy @jojo_faizunhayat happy nau nau abg & kakak dtg, bak kata kakak muka excited mcm bdk baru dpt basikal😅😂
.
Terima kasih semua☺️
❤️💛💚💙💜
#KaripapSardin #RayaKanSebulan

Bubur daging... asam podeh ikan parang.. dh cukop.. xde lauk lain.. semua dh masok lam perot.. mlm td smp umah 5am.. tdo lepas subuh.. kul 8.30 melompat bgn dgr anak melalak..rutin mak2 kat umah kan.. pastu ko turun bwh tgk umah x bersapu.. x di mop nya lagi... haaaaaa mmg mintak hamun la kan bibik ko tuh... kdg bila pikir balik ada bibik ke.. xde bibik ke.. sama jek ko penat.. mane x nya.. dia sapu x bersih aku sapu balik.. dia mop melekit aku mop balik.. dia lipat baju x sama rata aku lipat balik.. dia susun senget benget.. aku susun balik.. anak2 sblm kita kuar umah kita dh siap mandikan.. balik umah jek tgk anak mcm anak ko keje buat bangunan.. dgn kepam, serabai, mulot berbekas makanan.. tp tu la.. yg mane mak2 yg bekerja tu tau la mcm mane sakit ati bila sblm kuar umah kemas balik mcm tongkang pecah.. bila pikir xmau ada bibik isshhh kita kuar keje sape lak nak jaga bebdk.. ada baik n ada x baiknya.. so yg terbaik terima la segala kekurangan tu dgn hati yg terbuka.. so kpd bibik aku.. ko pon kena la terima pekikan dan hamukan hulk aku jugak.. tp aku ttp bersyukur sb bibik2 aku syg anak2 aku.. tu yg paling penting.. #hamuntetaphamun #syganakditgn2kan #sygbibikdipekik2kan

Alhamdulillah selesai sudah telemovie #bebel terbitan @azurapictures .. terima ksih yg x terhingga pada pihak produksi.. tuan pengarah @khirrahmanalbaqi asst dir abg rahim, dop abg @azridop makeup ikin.. para pemain hebat abg joey, rayqal, bob, conty sue, pm nana, runner handy, crew dan semua la.. tq sudi layan kerenah aku selama seminggu.. semoga kita bersama lg di lain kisah.. ❤️.. x lupa buat suami n anak2 tercinta yg terpaksa berjauhan seketika...😘

Salam jumaat semua.. jgn ponteng solat yek... #ruangrezekihanania bermula... boleh niaga kt gmbr nih.. jgn lebih 4 baris yek.. #hananiafamily #ustajahchantiq #ustazhaziq

Jgn mintak benda dh xde.. ni semlm punya video.. rezeki tetamu yg ada kt umah semlm dgn rerakan kt set.. haaaa.. yg lain jgn sentap.. nnt aku buat lain yek...

Menumpang kerja sambil ganggu masa cikgu2 kt skolah kebangsaan pandan indah.. x... anak sya x skolah sini... anak lakonan sya jek skolah sini..🤣

My syg busyuk masham❤️

Dh pandai main fon kita utk amik gmbr..😒 #abghaziqbabychantiq nih muka sblm kena rembat solat maghrib🙈

fun giler shtg dgn tuan director yg paling cool, sempoi, penyabar, kreatif dan paling penting hati dia canteeeeekkkk.. mr @khirrahmanalbaqi ... di tambah plak dgn abg joey jadi shuben kita😂 gelak menangis aku kt set.. x lupa jugak yg jadi anak aku rayqal sorry utk harini.. asik kena buli jek ngan aku👻😈.. senang cite fun shtg ngan korg.. ketemu lg khamis nih yek.. sok bg korg relax tanpa suara petir aku kt set..🤣

Director @khirrahmanalbaqi dgn asst dir abg rahim ngah brief tp aku berangan sensorg🤣🤣#bebel #gengsempoi #tpinibaranggood @azurapictures

Bila ko smp tmpt shopping paling ko sukaaaaa #bebel

Most Popular Instagram Hashtags