jozlynnhanania jozlynnhanania

4,413 posts   3,451,385 followers   355 followings

Johan & Ozlynn  Papa n mama kpd Ariq 13,Sodiq 8, Haziq 5, Chantiq 3 dan 👶 baru lahir Suka ketenangan bkn perbalahan Follow twitter @joherajohera

Lmbt msk sb laki ko blik lmbt!!! Janji nk beli lauk!! Lepas kena hamokan isteri haaaa nih jek aku msk... tp nih la paling laris... lg suka la dia.. smbl bilis kentang, ayam goreng dgn sup telor baki semlm dahhhhhhh.. x kuasa nk beria..

Saja tayang lauk arini.. udang kunyit, sayur buncis, sup telor dgn kari ayam... sok tiru ar kalau nak...

Kita anta gambar baby kita kat somi... kita tau dia ngah keje... semlm dia tdo lambat sb ada jozan live.. so nak bg dia ceria la.. anta la gmbr baby moleiq.. pastu somi kita ckp eh kat @era.je pon ada baby jugak.... dan akhirnya tu la dia gmbr baby tua.. @raydapdap 😤😤kita anto kat laki gmbr bdk comel.. dia anto kat kita baby berbulu.. terus kita mcm nak dedau wakkkk... harey punya laki...😂😂😂

I boleh je gigit u kalau i nak.. i boleh je kunyah2 pipi u kalau i nak.. i boleh je gomol u smp melalak kalau i nak... i boleh penyek2 muka bonyoh u kalau i nak.. tp tu semua kalau.... yg sebenarnya apa yg i boleh buat hanyalah duk depan muka u.. tenung u, i senyum sensorg, i kancing gigi sensorg, i dekat ngan mulut u bau nafas u pastu pejam mata sengih sensorg, i tekan muka sendiri sensorg.. eh tu jek yg i mampu buat utk sementra nih.. plsss ar baby bg gigit u sikit jek.. janji skali... boleh arrrrr... ( reaksi baby masa lepas mak dia bebel sensorg adalah cebik) ye laaaa!!! Tau x lehhhh... #kedekutehhh

Tgh dok haok layan anak.. skali en somi balik bukak pintu dan trus kantoi di situ.. so xmo ada perasaan malu kita hajak dia skali.. tp biasa ar.. baby depan muka dok tdo so.. nari sikit tepok.. nari sikit tepok..... haaaaa tepokkkk la ko smp lebam🤣.. aishhh demi anak apa pon sanggup...

Nak buat cover n video klip tp baby kt depan muka je xleh bising sgt... so nih je yg dpt.. tu pon kepala x nmpk.. kira ok la tu kan.. idea abg haziq n chantiq.. mama follow je.. sb mama satu haram pon x tau lagu sape n apa lirik.. mama join jaaaa.. selamat berhibur di ahad yg ceriaaaaaaa😘 #poyobetulabghaziq #kakakchantiqnyanyismbltepokbaby 🤣🤣🤣

Dugong all star vs pilihan Yb Syed Saddiq @era.je

Tgk apa abg haziq dgn kakak chantiq buat😂.. paling best pesanan abg haziq kt chantiq🤣🤣🤣

Nak berborak la dak nih

Most Popular Instagram Hashtags