[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

jozlynnhanania jozlynnhanania

4042 posts   3040888 followers   371 followings

Johan & Ozlynn  Papa n mama kpd Ariq, Sodiq, Haziq dan Chantiq Suka ketenangan bkn perbalahan Follow twitter @joherajohera

https://www.youtube.com/channel/UCAGHeAXfoREF6Uncg9MYF5w

Bila dorg practice nyanyi... masalahnya sape betul sape yg salah dlm hal nih??😒💆🏼

Lambat masak arini, kul 3 baru siap.. mane tak nya.. shuben kita balik pg td pastu ajak kita tgk tv smbl polok2 kita.. sedar2 terlelappppppp... maklomlah anak2 xde sume sekolah.. peluang membuta.. sedar2 kul 12 lebih.. melompat kita basuh baju kemas umah ngan laki... masak pon kul 2.30.. nasib sodiq balik lepas mandi n solat dh siap lauk.. menu kita sbnrnya menu malas sb senang.. udang smbl manis, kacang panjang goreng udang kering dgn sotong masak lemak kuning..

Skrg #misterijenazah meh tgk mama skrg kt 135

Simple jek.. sayur campor dgn daging black pepper.. ada meeting kat umah..

Korg penah selfie pakai kaki? Haaa laki aku buat.. tu jejari kaki yek🤣🤣 dia set timer pastu amik gmbr ngan besfren forever dia dak chantiq.. apapon jdik dorg berdua nih.. sesambil nyanyi lagu perfect..😒

Iyeeee tau ko syg aku paaaa... iyeee aku tau ko nak pastikan aku selamat atas motor... iyeee tau ko nak tgk masa ko bwk motor tu aku ok.. baby dlm perut ok.. tp kalau mcm nih punya cara ko syg aku n nak bwk aku... xpe la paaa aku sanggup naik uber🙄 apa kejadah ko nak bwk motor naik ngadap aku syaiiitoooooooooooooonnnnnnnn 😂😂😂😩😩😩 dia nih slalu sakat aku ar.. kdg pakaikan aku helmet terbalik.. dh separuh jalan baru dia bgtau helmet aku terbalik😩😩 nakalllll namateeeyyyyy ko nih pa.. haish nasib aku syg ko tau!! Kalau x aku dh pelakong pale ko ngan helmet apollo tuh...

Ok dh lama x post pasal aku minom @gaiainnerbeautypowderofficial arini sempat buat video walaupon muka berminyak bagai baru lepas abes masak.. haha so tgk video smp abes ok utk info.. tlg jgn slide gmbr seterusnya sb korg akan marah aku🙈 arini masak biasa jek.. masak asam podeh ikan pari, sup bayam udang, ikan merah goreng udahhhhh rezeki kami tu jek.. syukur pada Allah.. dpt kongsi ngan mak, abah popo jugak lauk pauk tuh.. moga murah rezeki mak abah n popo.. sb setiap rezeki aku share ngan dorg.. dorg slalu trus angkat tgn doakan utk aku ngan keluarga aku.. so aku percaya, rezeki yg Allah beri nih selain dr usaha kami suami isteri, selain doa anak2 doa mak abah dan popo jugak.. ❤️ sape nak order #gaiainnerbeautypowder pls tgk agen2 kt bwh berdekatan ngan korg ok💕

Bapak ko kalau x menyakat mmg x sah... kdg mintak kena hempok bapak ko nih.. td semua x skolah.. smp bapak korg pon x g keje sb malam dok jaga bebdk yg x sihat.. smp chantiq meracau2 mlm td.. tp nih Alhamdulillah tgk semua dh mcm ok.. dh boleh pegang remote game maknanya dh sihat la tu kan.. so kita hambat semua pi skolah yek.. #videopapasakatbabychantiq @thejozheart @thejozheartsg korg tgk la abg korg nih.. aku geli dh mcm x selera nak tdo ngan dia mlm kang 🤣🤣🤣🤣

Upah utk suami yg rajin, anak yg mendengar kata walaupon mama kena pekik dulu baru tlg kemas.. abg ariq yg tlg ajar adik2 ngaji2... nahhhh upah korg ayam goreng drummet dgn telur dadar fav korg😘 #kesayanganduniaakhirat #familyhanania

Arini tambah lg sorg x sihat.. abg haziq.. ingat bwk jalan nak bg peloh2.. tp balik umah lembik trus dorg.. moga cpt sihat anak2 mama... thank you baby paling besar sb belanja makan n semua la utk arini... esok kerja keras yek.. kemas umah berus baju, vacum umah, gosok baju anak.. sya amik bahagian siapkan bdk n sediakan makan ok... oh abg ariq buang sampah n jaga adik2 n siapkan homework... sb isnin mama kena kerja keras sensorg pepagi buta bapak korg dh g #johara ermmm ada sesape ke nak tlg mak buyong uruskan bebdk n kemas umah??😆

Melayan dak poyo.. abaikan muka aku yg mcm bibik bila dlm keadaan gelap.. ah kesah plak... yg penting aku ttp nak post sb nak tunjuk korg yg aku lebih hebat dr baby chantiq..

Menu sempoi baq ang.. nasi baki semalam buat nasi goreng kosong, utk lunch siakap goreng, siakap 3 rasa, sayur kobis masak lemak putih, ikan fillet goreng (instant beli kt village grocer) ayam goreng mc d semlm punya @erhamismail1 belanja bebdk kita panaskan ok dahhhh... #ruangrezekihanania bermula jgn niaga lebih 4baris.. toksah pepanjang la.. bg nmpk org lain punya bisnes gak ok.. share ruang nih sesama😘 aku x makan lg sb nak minom @gaiainnerbeautypowderofficial sepeket dulu.. 😋 kang baru makan.. ok sape nak beli baju kurung mcm aku slalu pakai tuh @verxa.co dh ditukar nama ok.. so carik kat ig tuh.. yg nak order karipap lak g usha ig @nadiadamien atau sape yg nak kerepek durian sedap g ig @duriangoreng_kl

Most Popular Instagram Hashtags