jozlynnhanania jozlynnhanania

3481 posts   2658750 followers   428 followings

Johan & Ozlynn  Papa n mama kpd Ariq, Sodiq, Haziq dan Chantiq Suka ketenangan bkn perbalahan Follow twitter @joherajohera

https://www.youtube.com/channel/UCAGHeAXfoREF6Uncg9MYF5w

Penat tetap penat lepas subuh baru dpt tdo.. memandangkan kena berjaga sb risau takut shuben aku terbabas x g @era_fm .. Alhamdulillah dpt luangkan masa dgn dak #jozheart @thejozheart @thejozheartsg aduhai terharu tgk korg semlm.. yg menjerit... yg bergendang.. mekasih la syg2ku sekalian.. maaf kalau ada yg x terlayan tau.. buat team #kfcseksyen13 shah alam mekasih layan fans aku...buat team @meletop .. #ame17 korg mmg awesome!! Tq rakan host @kopi_k_sendiri @neelofa .. KAK SAZY.. writers.. team abg @edryabdhalim yg sgt2 superb, crew, FM, props master, lightingman, director, asst director, soundman, tukang jaga list, penari, artis2 yg dtg meriahkan majlis, artis yg bertugas, tukang masak, tukang sedia makan, tukang cuci pinggan, korg semua hebat.. bkn senang nak menjayakan sesuatu kerja yg besar dan ktorg hargai.. kepada semua pemenang tahniah!! #joharapagiera tahniah!! Team astro radio..astro channel.. boss2.. yasmin , manzerk, @naztradamus @jakeabdullah @raqeembrian @mr ramesh @dhansayna tq sb selalu support n selalu sporting ngan pekerja.. ahh ada lagi nama boss yg x tersebut.. jammed otak.. tp korg semua tau ktorg x penah lupa jasa korg yg slalu bg anak2 kami rezeki.. team era fm @ray_johara @haniff_hamzah @jaasuzuran @rajanadia mira raden, nabil @fadbocey @dinanadzir team skuad korg semua kerja keras utk naikkan rating setiap kali survey.. daniel.. nadia.. @hahanybunch ❤️korg.. x lupa kak puyie dgn kak devi yg tlg jaga anak2 ktorg tatkala kami sibuk cari rezeki di luar.. team #jwhsdnbhd @erhamismail1 @emeliaismail @wanfeng.akdd toknep, @lidyaismail @johands__ @iskandar_syrekk terharu tgk usaha korg .. makeup yg cantik @kasihcicie yg kelam kabut lari sana sini nak pastikan papa n mama elok dipentas.. @villandryluxe yg usaha keras utk capaikan impian aku nak pakai baju cantik, kasut.. Allahuakbar usaha korg semua buat aku tersentuh hati.. mak abah popo adik bradik , anak2 yg selalu doakan kejayaan kami.. utk korg semua kami doakan semoga korg berjaya dan dilindungi Allah..😢.. xlupa jugak kawan2 tersyg.. dan team2 wartawan yg slalu bg semangat n wish yg terbaik utk kami suami isteri..

Menang atau kalah adat bertanding. Tp sokongan korg tak pernah mematahkan semangat kitaorg. Apa pun kita enjoy show papa malam ni! @thejozheart #ame17 #meletop

Rugi la kalau korg x beli lg.. baju kurung skali ngan kurta rm 250 jek???? Kualiti kain yg bgs.. oh yes kami pentingkan kualiti bkn kuantiti.. pilih cpt pilihan hati sblm abes dirembat org lain.. memcm kaler n jenis.. korg pun tau kan aku sejenis cerewet.. nak jual murah senang cite utk bg semua org mampu milik.. cpt order tau.. #Repost @emmsandverxa with @repostapp
・・・
Feedback customer dr Singapore. Alhamdulillah customer happy 😊
.
Bkn 1 set @ 2 set, 3 set trs dia beli, thanks dear for your support 😘😘😘😘
.
#emmsandverxa#kurung#kurungmoden#kebarung#casual#raya2017#lebaran2017#kurungmurah#aidilfitri2017#kualalumpur#singapore#brunei#stockist#agent#kurta#kurtamalaysia#kurtalelakimalaysia#bazarpaknil#malaysia#singapore#brunei#couplesetraya#couplesetmurah#bajuraya2017#sayajualbajuraya#onlineshopping#bajuraya

Jgn lupa esok malam tau.. saje je ingatkan.. 😘.. #ame17 @meletop

Mama kena g keje awal so masak awal td.. ayam masak sambal tomato ala2 paprik.. ikan bawal goreng rempah... sardin masak asam style rozie tiger.. sup bayam dgn sambal bilis tumbuk.. alaa lupa amik gambar.. so jemput mamam semua😘

Bila chantiq pon nak exercise mcm papa jugak💆🏼

Alaaa kabut sikit smp baru ada masa nak share menu.. sayur masak lodeh.. cuma xde tempe jek.. nak beli td mcm x fresh😔.. ayam goreng kfc.. ikan susu bakar.. mekasih @akueatu dgn isteri sb sanggup g pasar tani anta kat umah.. udang sambal ( petai x jumpa kt kedai😢) sambal ijo dgn smbl kicap cili api.. #ruangrezekihanania bermula.. niaga ar.. jgn lebih 4 baris.. share ruang yg aku bagi sorg sikit.. nak pepoyo g kt ig korg... ok guys.. happy shopping n happy niaga.. salammm ehhhh lupaaa mekasih mak bg sambal paru manis.. sedapnya.. rindu masakan rozie tiger😍

Maghrib td chantiq solat ngan mama.. tp mcm biasa la doa dia pendek sgt.. so papa suh sujud lg.. sambung doa.. cuma memory full dia stop plak fon nih.. ayat dia yg terakhir.. thank you Allah sgt tersentuh hati... sudah ke korg mengucapkan syukur pada Allah harini? Kalau belum cpt buat.. sblm mama plak libas korg.. kdg kena ada org yg ingatkan kita kan.. tp sebaiknya jadikan ia satu amalan.. xpe pelan2 kayuh2.. yg penting usaha nak perbaiki diri tuh ada.. semoga korg baik2 saja hendakNya.. 😘 #familyhanania

Malas aku taip pepanjang la @akueatu ko tgk la video nih.. doa aku sekeluarga sentiasa ada utk korg satu family.. dan team @thejozheart @thejozheartsg yg sambut birthday bulan 3 dan 4 jugak kami ucapkan yepiii besdayyyyy #familyhanania

#superspontanupsize 2 .. terima kasih team singapore dan team visionwork kerana sudi jemput artis2 malaysia utk bersama2 dgn artis2 singapore yg sgt sporting.. kalah menang adat bertanding.. secara jujurnya ini adalah satu pertandingan yg sihat dan korg semua buat aku rasa bkn mcm bertanding.. smpkan ada satu ketika aku ckp dlm hati.. aku tersingkir awal pon aku happy sb korg semua layan aku ibarat aku nih adalah keluarga korg.. padahal ramai di antara korg aku x penah jumpa n x penah kejesama pon.. utk ketua juri abg @afdlinshaukiofficial dgn kak mas @aauo kdg ada ketika korg sound tepek jek ckp game aku x best pon aku enjoy.. sb utk aku.. korg yg nmpk.. tp bila game aku best korg puji.. eh kembang lak punggong aku😂 tp rata2 korg bg sama adil.. sama gak dgn team pemain singapore.. korg sgt2 baik😭.. bg aku semangat walaupon aku nih ibarat musuh dlm selimut (bila kena undi nama kengkawan utk keluar) utk pemain malaysia terutama @abam_bocik @taukejambu @tie_joey mekasih selalu tlg aku kt set.. bila aku blur x lupa cara bermain korg rajin ajar aku n ingatkan aku.. @acheykintangkintung si lalang dan syuk.. korg mmg sempoi.. slalu bg ilang darah gemuruh aku.. buat team awek2 singapore kak @haryani_othman dan kak @aanurul mekasih slalu ada time tgn aku tgh beku kesejukan.. (nervous) dan manager tersohor utk team lawan abg @sanihussin mekasih bg aku cabaran utk music video.. aku nih ada masalah ingatan(senang lupa)😂.. aku masih dendam dgn ko abg bahahhahaha... x lupa jugak mr ensem @fakkahfuzz @mamat_bora tukang bg nama2 ig korg dan jugak mr paling comel @isa_bora .. ehhh juri2 jemputan.. mekasih semua.. nak sebut nama mcm dh penoh.. en @adyman76 selaku producer tingtong .. director mr hamlo dan semua crew yg terlibat.. tukang makeup, tukang pakaikan baju, tukang sediakan props, tukang bg tajuk game ah semua ar.. band2 yg bantu.. apa ig korg??🙈 @kamijadi_band

Family ❤️.. terima kasih semua.. halalkan segalanya yek.. kita kosong2 tau.. #superspontanupsize

Ni lah cara family hanania wish utk mama.. dorg anta gmbr nih n ckp good luck mama smbl makan buah😂.. mcm x membantu jek bahahhahahaha #superspontanupsize tlg kenyam baby chantiq n haziq yek papa utk mama😬

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags