jozlynnhanania jozlynnhanania

4,565 posts   3,639,933 followers   372 followings

Johan & Ozlynn  Papa n mama kpd Ariq, Sodiq, Haziq, Chantiq dan Moleiq Suka ketenangan bkn perbalahan Follow twitter @joherajohera

Luar biasa sikit.. udang besor masak kari tanpa santan.. udang goreng kunyit utk anak, ikan masin dgn sayur goreng.. selesai.. lauk pantang aku nnt aku share.. 😋🤪 selamat menjamu selera dan selamat tiru lauk #ruangrezekihanania bermula so pada gambar nih di izinkan utk berniaga ❤️ jgn panjang2 nnt x nmpk plak bisnes org lain

Thank you abg haziq teman adik chantiq pegi school today.... 😘😘 minggu nih last sekolah utk mereka yg sekolah swasta.. so happy holiday utk anak2 dan happy “TARZAN”day utk mak2.. 🤣🤣.. utk bapak2 happy “KOPAK”day standby minyak angin kat sblh sb telinga dan duit anda akan dicuci setiap hari.. 🤪🤪🤪 #ayuhmemasak #mataabgajiqbengkaksblhbgntdo😆

Kurma ayam, sayur campur pecah teloq udang geragau, ikan masin, sambal belacan thai.. ikhsan dr makcik kedai makan bawah jambatan melawati.. sape yg tau, tau la kedai dia... ok tu jek nak ckp.. ada balau dtg umah menempel nak makan.. x silap ig dia ermmmm sya tag je la eh

Thank you @littlebabygrains x sabar nak bg baby Moleiq makan.. skrg nih kalau dia nmpk kita makan dia dh pandai hempas2 badan😩.. dh x sabar nak makan.. sabar ye baby.. lagi sikit jek lagi nak masok 6 bulan.. mama kena bg makanan sihat utk u ok... so ur first food yg akan masok mulut dan mama percaya hanya @littlebabygrains harap u suka supaya senang mama order lagi kat dorg.. ❤️😘 tq @littlebabygrains

Terima kasih @dapur_cik_sue3553 utk sambal ikan bilis garing nih.. cpt betul service.. sejujurnya sedap sesgt .. rangup!!! Family sya mmg suka sambal kering garing nih.. mcm ngan nasi lelembik sikit panas2 ataupon bubur nasi kosong... perrggghhhh mak mertua lalu kompom singgah join sekali!!! Dh tinggal satu botol jek kat sya.. mak2 sya pon rembat sorg sebotol.. ermmmm nak order lagik... korg sume kalau sejenis aku suka makan makanan simple meh order kt kak sue❤️ #syatidakbuatigreview.. #kaksuebgsyajediaxsuruhreviewpun #dianaksuruhrasadankomenikhlasbilaDMdia #tpsebabsedapkitanakbelanjadia

Puding jagung nih sedap sgt... manis dia kalau mak2 ckp.. manis2 buah.. terngiang2 rasa dia.. jgn lupa yek @nadiadamien sya punya 2 loyang.. cheesekut awak mmg membunuh tema diet ku.. slalu rebut2 ngan abg ariq n bibik.. nasib baik kena rebut2 jadi slalu kita beralah.. kalau x.. mau semua kita yg bedal🤣🤣🤣.. korg kalau nak order leh trus ke ig tu eh.. dan kalau bernasib baik leh amik kat @mailroziekitchen di the H hartamas.. tu pon kalau ada lagik.. sb rata2 yg ada kt situ pon tekak besor.. letak abes, letak abes.. kena kalau aku ada sb jagung adalah fav aku.. minom abc pon lain sume aku x letak.. suh letak jagung jek🤣🤣🤣 pastu susu lebih... aiyokkkkk kena carik abc plakkkkkkkkkkk🤣🤣🤣 sesape nk tau kat mane kedai mee kari, laksa, nasi ayam, bakso, ayam singgit, asam podeh mail lambong leh trus waze the H hartamas yek.. x nyesal punyaaaaa.. dia tutup isnin sajeeeew

Moleiq dgn mummy Bonnie @dark_secret_game_ .. korg kalau kaki game boleh g kat wangsa walk carik kedai game tu.. haaa beli la game ps4 ke apa ke.. service A++

Tq aunty @norin.f nana @sheilarusly_jspictures dada @jinggo_jspictures sb selalu spoilkan cucu dgn memcm benda... tp mama n papa redha je sb besday chantiq kan sebulan... 🙄... ok utk kek yg cantik pls tgk kat gambar yg terakhir😘 #realitynkpotongkek 🙄 @pccreative_kukis @petitchef_cakes #kekgumbira #ptgkekponnakgado

Ayam kicap, udang lemak cili api petai dgn telur dadar... settled..😋

Arini abg sodiq tlg kupas carrot ptg kobis, tumbuk cili bwg, susun n simpan barang.. alhamdulillah di usia 8tahun ada hati nak tlg mama.. harap dah kawin nanti kamu dpt tlg ringankan beban isteri kamu pulak.. mama doakan yg terbaik utk semua anak2 mama❤️.. so menu arini sotong sambal, ikan bawal goreng, sayur kobis carrot masak lemak putih.. ❤️❤️ balance sambal kicap marin pon ada lagik😍

Gambar 1= bertenang kalian.. Jap jap.. harap2 penalti x masok... gambar 2= sikit je lagi kita nak pegi final... gambar 3= dan MALAYSIA AKHIRNYA KE FINAL!!! Yeahhh tahniah.. tq @era.je sb sudi jemput sya sebagai teramu khas arini.. ramai yg amik gambar dgn sya.. kalah artis2 yg ada termasok la mr Johan dan puan ozlynn .. rasa mcm YB pulak arini🤣🤣.. jumpa sya final nnt yek.. harap2 ada lah baju n seluar bola yg sya muat.. 🤣🤣🤣 ermmm ada sesape nak sponsor sya ke??😏

Popo bersama cucunya... lepas dukung trus dia nyanyi lagu gersang... “ooo masih aku telasaaaaaaa”🤣🤣🤣 jgn pelatttt sgt mak!!! Tau berat cucu u tuh 🤣🤣🤣 sebut betul2... #MoleiqDanPopo

Most Popular Instagram Hashtags