josba.floorball josba.floorball

151 posts   608 followers   217 followings

Josba  Joensuun Josban virallinen Instagram-tili.

http://www.josba.fi/

Pertun tunnelmia tänään katusählyn Joensuun osakilpailussa. Repost 📽 @katusahly #salibandy #floorball #innebandy #unihockey #josba #katusähly #joensuu

BOOM!! Isoja sopimusuutisia!
Josba toivottaa Pertun tervetulleeksi takaisin kotiin!
Käy lukemassa juttu nettisivuiltamme 🔜 josba.fi
#josba #salibandy #boom

Katusählykiertue saapuu tulevana viikonloppuna Joensuuhun!
Tapahtuma järjestetään lauantaina 1.7. ja ilmoittautumisaikaa on vielä hieman jäljellä! Ole siis nopea ja ilmoita joukkueesi mukaan!
#katusähly #katusähly2017 #joensuu

Josban miesten edustusjoukkueen rinkiin on nostettu taas monta omaa junioria. Nyt kuukauden täysillä joukkueen mukana harjoitelleet Oskari, Veikka ja Jere kertovat nettisivuillamme, miltä harjoittelu on maistunut.
Käy lukemassa juttu pojista 🔜 josba.fi

Aika huikeeta! Isot onnittelut Maailmanmestareille, erityisesti punapaitojen kasvateille Eetulle ja Aapolle 💯🏆🏅#u19wfc #maailmanmestari #redheart #salibandy #floorball #innebandy #unihockey #suomivoittaa #mmsalibandy #josba #josbaedustus #josbamiehet

Edari testaa ja treenaa jo täydellä teholla 💪

Lisää sopimusuutisia! Josballa kasassa jo 23 sopimusta ensi kaudelle.
Käy lukemassa uutinen 🔜 josba.fi
#josba #redheart #jesset

Josban naisten edustusjoukkue on edennyt 1. divisioonan nousukarsinnoissa aina viimeiseen ja ratkaisevaan vaiheeseen asti! Josban sarjanousun tiellä on enää vain Blue Fox Uusikaarlepyystä, jota vastaan taistellaan paras kolmesta-ottelusarja. Tämä tarkoittaa siis, että Josba tarvitsee kaksi voittoa taitavista uusikaarlepyyläisistä.
Ensimmäinen osaottelu pelataan lauantaina klo: 17:00 Areenalla. Tule paikalle ja kannusta Josba ensimmäiseen otteluvoittoon!
#josba #divarikarsinnat #redheart

Josban tyttösäbä ottaa toiminnassaan isoja harppauksia eteenpäin!
Ensi kaudelle Josba perustaa joukkueen myös C-tyttöihin ja joukkueen toiminta onkin käynnissä jo täyttä häkää! Myös ensi kauden D- ja C-tyttöjunioreiden valmennus on nyt julkaistu ja mukana valmennustiimissä aloittaa muun muassa kaksinkertainen naisten maailmanmestari Anne-Mari Lyhykäinen!
Kesällä tyttöjen harjoituksissa mukana nähdään myös PSS:ää edustava Alisa Kettunen, joka tuo harjoitteluun tuulahduksia tyttö- ja naissalibandyn huipulta!
Käy lukemassa uutinen ja valmennuksen esittely kokonaisuudessaan nettisivuiltamme 🔜 josba.fi

floorball.fi ➡käy lukemassa muutoksista ensi kaudelle. #josba #josbaedustus #josbamiehet #salibandy #floorball #innebandy #unihockey

SOPIMUSUUTISIA! Vaikka vasta saatiin yksi kausi pakettiin, niin seuraavaa rakennetaan jo kovaa tahtia!
Käy lukemassa koko juttu ➡ josba.fi
#josba #redheart #uuttakohti

Suuret kiitokset - Josba kumartaa
➡ josba.fi
#josba #josbamiehet #josbaedustus #redheart #salibandy #floorball #innebandy #unihockey

Most Popular Instagram Hashtags