joonathan90 joonathan90

931 posts   5024 followers   137 followings

SUPER OFFICIAL IFBB COACH  ▪️Team JF athletes ▪️Delar livet med @tjuggechubby ▪️jonathan@jfathletes.se ▪️Före/efter > @jfathletes

http://www.jfshop.se/

En fullspäckad dag är över. Hunnit med 9 klienter och ett benpass med @lovisastenman sedan kl 10 imorse. Lovisa är på första bilden, och 6v från säsongsdebut på Sandefjord. Finns inte mycket att säga som inte redan är sagt. RÅ!!!! .
Bild nr 2 är @julliaekstrand , också hon 6v från Sandefjord. Hon var tvåa på Tyngre ifjol, så det är vad vi sen ska försöka slå om 8v!
.
Bild 3 är @emmamariagreen , som kört med mig i typ 2 år konstant. Fantastiska framsteg sedan Alströmer ifjol. Som hon själv uttryckte det "nu har jag ju en rygg, förra året var jag helt rak".. 😂 vi startar med Sandefjord och rullar sedan vidare mot Tyngre. Höstens enda bikinitjej!
.
Bild 4+5 är @adamnyquist , troligtvis teamets gladaste jävel! Han är dessutom till 95% övertalad att lämna shortsen hemma när vi ska till Sandefjord. På pallen på J SM ifjol i MP, men jag vet att han är bodybuilder i hjärtat. För när han kom fram till mig på MZ första gången för 3 år sedan var de BB siktet var inställt på. Så. Mao. DE E DAGS!!! Killen drar av en vakuum som få kan matcha. Så de ska visas i ett fritt program.
.
Bild 6 är @eckeeroth som ska debutera på J SM i bb. Massiv påg!
.
Bild 7 är @eelinadahlgren som ska debutera i bikini på DC/LP. Dietstart om en v cirka!
.
Bild 8 är @mattias.osth , en av de två jag valde ut att hjälpa kostnadsfritt mot DC/LP. Målet är CBB ripped to the bone!
.
Bild 9 är @jyllen , även han är en av de som fått chansen till gratis coaching. 22 år och med helt galna ben är tanken att ställa till trubbel i tungvikten för juniorer på DC/LP!
.
Bild 10 är @johanfaltskog som nyss avslutat en "vanlig" diet med mig, och nu tar klivet upp i teamet och satsar på att plocka hem Tammer nästa år (detta är dock min målsättning, Johan är väldigt ödmjuk..) 😂
.
Grym dag. Grymt folk. Tror ärligt vi löser 24 pokaler till i år och når 100 totalt!
.
#jfathletes #jfsupplements #magic100 #SandefjordTakeover

#TISDAGSTIPSET .
Well. Första tipset i rörlig bild. Detta är en perfekt övning för er som har problem med att få kontakt i framsidan av axeln med diverse frontraises.
(För egen del tar mina trapz över jobbet i nästan alla axelövningar utom pressar när de blir tungt. Det är priset jag får betala för att jag körde trapz efter VARJE pass mina två första år på gymmet)
.
Observera att detta absolut inte är ett substitut för vanliga, tunga axelpressar. De är fortfarande vad ni bör bygga passet kring. Men detta är en perfekt avslutning, och en övning som isolerar framsidan riktigt bra utan att trapzen tar över. Jag har i stort sett alla klienter med prio axlar/övre bröst att köra denna 2x/v. Try it out! .
#jfathletes #jfsupplements @jfsupplements @jfathletes

💥⚡️MONDAY MOTIVATION⚡️💥
.
Talk is cheap. @rraawwaannd är ingen man av stora ord. Och det behöver man inte vara. Den egenskap man kommer längst med i denna sport är en sjuk arbetsmoral. Och om ni swipar och kollar dessa tre jämförelsebilder ser ni vad jag menar. 11w ut ifjol och 11w ut i år. .
Så medan andra hypat upp sig själv till en nivå där de inte längre klarar av att leva upp till det, har Rawand gjort jobbet i det tysta. När andra har snackat, har han tränat. Om 11 veckor är det J SM. Det är där och då det gäller. Inte på IG. Kan va bra att tänka på. För vi kommer va 110% i Västerås. När det gäller! 👊🏻
.
#jfathletes #76trophiesAndCounting @jfathletes @jfsupplements

Fått ett gäng meddelande senaste veckan vart #tisdagstipset blir av, och de var en lite rolig överraskning att de verkade uppskattat. Så idag kör vi ett torsdagstips, och sen ska jag fortsätta på tisdagar.
.
Dagens tips: posering. Så det är mest riktat till er som tävlar, eller tänker tävla, i alla grenar utom bikini.
.
När ni står på scen och poserar, LUTA ER NER MOT DOMARNA. Väldigt ofta ser jag tävlande posera precis som på formbilder. Det gör att ni ser väldigt långa ut eftersom domarna sitter lägre. .
@luuuq94 visar här ett klockrent exempel från Loaded 2015. Han var längst i klassen (184 cm) men från domarnas synvinkel blev han betydligt kortare och gav därför ett mycket köttigare intryck än de andra 2 iom att han ligger bak så mycket. .
Luta er så pass mycket fram/bak att det känns som att ni ska ramla, det brukar va ett bra riktmärke. Men för all del, gör inte det på formbilder till era coacher, såvida ni inte har scenljus hemma! 😅
.
#jfathletes #educateanddominate #illusions

Mitten av offseason till vänster och 8v ut till Sandefjord Open till höger. Vågar sätta rätt mycket på att ingen BF junior kommer va större än BIG J! 🙅🏻
.
#jfathletes #jfsupplements #SandefjordTakeover

TB till när jag hjälpte en liten tjej inför Lucia 2014, som jag senare blev kär i och gjorde till en del av mitt liv. 😍
.
(Hon blev biff när hon sedan tvingades sluta använda ENERGY ARMOUR armband)
.
#theone #världensbästamänniska

On our way home from a 5 h seminar in Denmark with @mountaindog1 , the man who have had the most influence in my trainingstyle the last years. I dont think there is one single exercise from his youtube-chanel i haven't tried. And since we follow alot of the mans principles, there was alot of "aha-moments" for @tjuggechubby haha. Now she know exactly why we do certain things haha. Very informative and interesting!
.
And i also want to make a shoutout and a BIG THANK YOU to @anderstrust (yes, the man in the small picture) . We met at Golds Gym, Venice 2014 and have been IG-buddys since then. Won the tickets through his Facebookpage (Trust fitness, check it out). This man is the reason im hard to impress with condition haha. You aint peeled until you look like THE DANISH BLADE! 🔪🔪 #jfathletes #johnmeadows #trustfitness

INFO TILL SAMTLIGA KLIENTER:
.
Efter att dragits med feber, förkylning och sinnessjuk ledvärk sedan i torsdags försämrades det så pass att jag fick åka en gul limo med blå blinkande lampor till Trollhättans sjukhus igår. Vet ännu inte vad det är mer än att de fastslagit någon infektion. Svar på updates/justeringar/nya upplägg kommer därför dröja. Ni som kör inför Sandefjord (ni är VIP) och även Tyngre och SM. Ni skickar era updates till Suss på fb, så svarar jag där via. Kommer vara utloggad från min egen tills vidare med.
.
Och ber på förhand att få slippa medlidande och krya på mig osv. Hatar att va sjuk och känna mig som ett jävla offer haha. 😴 snart på benen igen, inte tid för detta, för vi har 24 pokaler till att plocka i år. #magic100 #jfathletes

Tredje sommaren med min andra halva, och tredje semestern i Smögen. Det är inte sommar förrän vi mölat i oss skaldjur på klipporna!
.
#smögen #vacay #life #hoppasduhardebrapåjobbHampus

@tmalvack avrundar dagen med ett brons i byggningens tungvikt, och #teamtrophynumber78 är därmed i hamn. En bra dag, med 1 guld, 2 silver och 1 brons!
.
Tonny har den absolut svåraste fysiken att peaka av alla jag jobbat med. Diabetes är no joke alltså. Men vi satte det bra, bästa looken han haft av sina 3 starter. Vi pushade bort över 6 kg sedan i torsdags samtidigt som vi försiktigt fick fylla upp honom och se till att blodsockret låg stabilt.
.
Hur som, riktigt bra presterat BIG T. Jag är riktigt stolt över ditt slit och looken vi tog fram! .
#jfathletes #jfsupplements #tammerpokalen

Och @moaqvist95 tar hem #teamtrophynumber77 . Silver i bikini, på samma poäng som ettan. Utan valnötsolja hade det aldrig gått, GRATTIS!! 😁😁
.
#jfathletes #jfsupplements

Dessvärre hade jag inte möjlighet att vara på plats på Tammerpokalen i år. Men vi dialade in via sms/fb och @jfathletes levererar.
.
@emmakeriksson vann och @sofiialundbeerg tog silvret i långa BF. Stort grattis tjejer!
.
Båda har gjort grymma resor. Emma tog ju silver på Alströmer och fick här revansch medan Sofia utan tvekan stått för årets största förvandling hittills. Hard work pays off!
.
#jfathletes #jfsupplements #teamtrophynumber75and76

Most Popular Instagram Hashtags