jonyrahardja jonyrahardja

1,715 posts   2,658 followers   1,991 followings

Jony Rahardja  I do what I love & I love what I do. Eat well, travel often. #jrfoodbuster πŸ“SOC New youtube video πŸ‘‡

+ FLAT LAY +
Simply taking a picture from straight up above with no angle at all.
(Top down shot or birds eye view) .
.
.
.
Rainy days with a cup of coffee?
Perfect πŸ‘Œ
Thank you so much @masterphotoid & @phoodandphoto
#masterfotokopi #baladakopivq

Solo or surakarta is my hometown. Not as popular as jogjakarta, but for me, solo is the most comfort city in java. Being led by Jokowi as the mayor of solo (now the President of Indonesia) , solo becoming the most developed city in central java. Domestic and international events often held in solo. And if you love culinary, well, you have to visit solo! A lot of good food will make you mouthgasm and drooooolllinggg. πŸ˜‚
I'll keep posting everything about solo on my #youtube channel, Jony Rahardja. (link on my profile)
I ❀ my city, I ❀ SOLO! #loveyourcity
.
.
πŸ“· by @setiawanlucky

Hongbao is a traditional Chinese gift of money presented in a red envelope. Given on special occasions such as chinese new year, weddings, graduation , or the birth of baby.
Only married couple are allowed to give hongbao and only singles and kids are given hongbao during chinese new year.
So thats why I got hongbao on my hands. Hongbao is in the air baby! 😎

#chinesenewyear #cny #lunarnewyear2019 #imlek #gongxifatchoi #yearofthepork

Indonesia, is a country with the largest Moslem population in this world. But here in Solo, you will feel like you are in Shanghai. πŸ˜‚

Wish you:

ζ­ε–œη™Όθ²‘
Gong Xi Fa Chai
Selamat Sejahtera

ζ–°εΉ΄θΏ›ζ­₯
Xin Nian Jin Pu
Memiliki Kemajuan yang Lebih Baik pada Tahun Baru ini

身体ε₯εΊ·
Shen Ti Jian Kang
Memiliki Kesehatan yang Baik

万事如意 
Wan Shi Ru Yi
Semoga Sukses

Tuh tak kasih terjemahan buat yg ga ngerti πŸ˜‚πŸ˜‚ dan tak lupa bagian terpenting dan kalian paling suka pasti:
ANGPAO NA LI?????? 😁
.
.
.
.
.
#solo #kotasolo #yearofthepork #jelajahsolo #unityindiversity #chinesenewyear #indonesia #cny #cny2019 #cnydinner #gongxi #lunarnewyear #imlek #photography #streetphotography #indonesian #chinese #pasargede #pasargedesolo #angpaohalal

Dari dulu benernya nunggu ada opentrip bareng instagrammers idola @her_journeys . Ga nongol2.. eh sekarang malah ada give away ke Sumba dari @sonyalpha_id .
Well, kalo liat dari sejarah gue dari orok sampe sekarang ga pernah beruntung kalo undian or give away sih sebenernya pesimis ya ikutan. Paling ga menang juga. πŸ˜…
Pergi ke Sumba mungkin nanti2 bisa, tapi ke Sumba bareng instagrammers idola ?
Lets do it. HAHAHAHA
Sebenernya kalo kita punya mimpi mau travel kemana, ga usah buru2, nanti waktu yang akan membawa kita kesana. Sebagian dari kita tentu bukan semua dari orang yang punya banyak uang dan banyak waktu.
Kadang malah harus nabung dari jauh2 hari dan cuti demi traveling.
Yang penting disyukuri aja sampe sekarang masi bisa menikmati keindahan ciptaanNYA. πŸ˜‡πŸ™ Anyway, foto ini diambil beberapa saat setelah lawu kebakaran. Gosong cuy, tapi tidak mengurangi indahnya gunung lawu. Dari naik gunung, gue belajar banyak mulai dari menjaga kebersihan gunung, menikmati ketenangan, menaklukkan rasa takut dan menguji kesetiakawanan.
Note: Foto gue sambil merem melek mangap ini cuma menunjukkan ekspresi gue akan indahnya ciptaan Tuhan. (uda cukup ekspresif lah ya kaya anggey huakakakaa)
Dan pose duduk di batu itu bukan cari wangsit ya 😏

Ya sudah, akhir kata, wish me luck n good luck buat all participants, yang penting udah usaha ya πŸ˜‡πŸ™ Tak lupa mengetag
- Sobat travel n nggunungku @setiawanlucky (biar lucky)
-Sobat food blogger n supplier bakcang ku @sovifooddiary
And...last but not least..
- Sobat missqueenku! @tommy.maxima πŸ˜‚
.
.
#SAI_herjourneys
#sonyalpha_id
#sonyalphainstagrammer

While the others goin to the party, watching movies...
Me? Sitting at home, watching youtube and editing some holiday photos stock πŸ˜‚
How's your guys?
#saturdaynight .
.
.
#middleage #travel #traveler #travelling #labuanbajo #komodo #flores #kelorisland #exploreflores #exploreindonesia #indonesia #landscape #nature #love #igers #worldtraveler #doyoutravel #passionpassport #explore #adventure #vacation #indonesiatrip #wonderful destination #beach #sea #wanderlust #livelifetothefullest

Most Popular Instagram Hashtags