jonppi jonppi

1,195 posts   324 followers   296 followings

Jonna, 26  It's all about fun, love, nature, people, friends. 🎉❣️☀️🌵

Throwback to Malta 2015
☀️
#tb #oispakesä #ootd

Porvoo itsenäisyyspäivänä🏘️
Viime vuonna oltiin Imatralla itsenäisyyspäivänä, nyt täällä.
.
.
.
#visitporvoo #porvoo #oldtown #finlandsindependenceday

"😊" Ilmeeni, kun olen tyytyväinen.

Fiilis vaihtelee viikossa paljon, sitä voisi toisinaan kutsua vuoristoradaksikin. Tai syysmasennuksesi. Alamäki, alamäki, pieni ylämäki, iso ylämäki, tasaista, tasaista.. Nyt on tasainen ylämäki! Joten, 😊.
#friyay #adidas

bongaa panda 🐼
#home #chillout #potd

Bääää'ää'ää bäkätit.🐑🐏🐑🐏
.
.
.
.
#instaanimal #sheep #visitfinland #animalphotos #autumn #outdoorpics #bäkätti #vsco #igdaily

Jotakin tapahtui kun muutin Helsinkiin puoltoista vuotta sitten.

Tapahtui myös sillon kun viisi vuotta sitten muutin Joensuuhun. Silloin sain erinomaisen tilaisuuden olla täsmälleen sellainen kuin silloin olin. Kaikki oli uutta ja ihmiset pääsivät tutustumaan just siihen mitä halusin olla. Olin menevä, ihan mukava, hölmö, melko kova juhlimaan, koulu menee ohessa mut en ollut kovin kummoinen opiskelija. Nautin elämästä, kavereista, juhlimisesta, sinkkuudesta ja Joensuun pikkukaupungin lämmöstä.

Sitten muutin Helsinkiin.
Tietynlainen "minuus" jäi Joensuuhun. Kadotin vähän niinku itseni. En tiennyt minkälainen pitäisi olla. Helsinki ahdisti, liikaa porukkaa, liian vähän tuttuja ja ystäviä ympärillä. En juhlinut enää niin paljoa. Ahistuin liikaa, koska mua pelotti tuntematon kaupunki. Joensuun ihana, pienen kaupungin tuoma turvallisuus oli poissa. Ei kehannu liikkuu, kuin joskus. Tietenkin töihin ja takas kotiin, mut joskus siinä se oli. Onneks nyt kehtaa enemmän.😂 Kohta mun muuttamisesta tänne Helsinkiin on kohta kaks vuotta. Iha törkeen nopeesti menee aika. Aina sillon tällön olen vieläkin hukassa itseni kanssa. Oon 26, enkä tiiä mitä haluan tehä isona. Sen minä kyllä tiedän, että alkoholi ja juhliminen ei tuota mulle enää samanlaista nautintoa ku ennen. Kavereiden kans on toki kivaa juhlia, mutta harvemmin. Sen sijaan tykkään ponppia metsissä. Se rauhottaa ja tasapainottaa. Ja nykyään olis varmaan kans ihan kiva opiskella silleen, et keskittys siihen. Oon kai tullut mummoksi. Mut ihan sama.

Ja tottakai kun Heikki tupsahti elämääni, on sillä paljon ollut merkitystä. Sinkkuaikoina olin jo hieman skeptinen, miehet vitutti ja tuntui kuin niille olisi ollut pelkkä lelu.
Mutta Heikki mokoma se muutti mun ajatusmaailman ja en vois olla onnellisempi. Paitsi välillä tietenkin menee hermot. Mutta tiiättekö sen tunteen ku toinen vittu rakastaa nou matter fakin what!? Nii! No jospa tiijätte!

Pointti oli varmaan se, että hei, olen hieman muuttunut nainen. Ei kannata ihmetellä missä on se bilejonna. On se täällä, mut hillitympi. Ja jos mua ei näy, yritän tehä tota motafakin tutkintoa loppuun.
Ps. Kaikki on ihan hyvin, teki vaan mieli kirjoittaa. Hih! 🎉🎉

Green green green🌲🌱🌲🌱🌲
#visitfinland #finland #lake #greennature #joensuu #potd #water

Most Popular Instagram Hashtags