jonniklasronning jonniklasronning

123 posts   1,950 followers   637 followings

Jon Niklas Rønning 

Göteborg ga oss fine opplevelser og @frkriis en ny lue

En liten kulinarisk spontanreise til Göteborg med @frkriis
Thörnström rydder opp på @thornstromskok

Gratulerer med dagen til min kjære Gabriel som er fem år i dag!

Ny låt: Den røde løperen slår nådeløst tilbake mot norske kjendiser som har tråkket på den. Spilte og sang «Den røde løperens vise» i Oslo Spektrum på Se og Hørs festforestilling sist søndag. Link til videoen i bio.

Jeg beundrer Kristine som er så fantastisk morsom, allsidig og dyktig (og en bra kjæreste, selvsagt). I dag er det verdenspremiere på den engelske utgaven av «Vikingane» på Netflix: «Norsemen» sesong 2. Sjekk ut! Gratulerer kjære @frkriis og resten av den talentfulle gjengen. Link i bio.

Føler meg privilegert som eksklusivt får være med på dagens slippfest til singelen til @ole_maa Min gode venn og scenekollega og Bye & Rønnings tredje medlem: Ole Morten Aagenæs platedebuterer etterlengtet under navnet Ole MAA. Link til den sterke nye låten hans i bioen min.

Hurra!!🍾Jeg har bursdag i dag og Latter sparte overraskelsen til selve fødselsdagen: i dag ble det offisielt at jeg skal sette opp mitt første soloshow «Jeg reiser alene» på hovedscenen på Latter fra 17. januar 2019! Billettene ble lagt ut for salg i dag - og jeg gleder meg selvsagt vilt. Takk for den strålende nyheten på starten av bursdagen, @elina_krantz , @vemundvikofficial @jannebjercke @vikeninsta og alle mine venner på @latteroslo Håper å se alle der, link i bio som seg hør og bør! 🍾
Gleder meg stort til å dele scene med de eminente musikalske stjernene @olemraage @pernilleoiestad @madeleineossum og Andreas Haga. Med min venn i livet Vemund Vik på regi - så klart!

Alle komikere vil være musikere - og alle musikere vil være komikere. En sann glede å dele scene med Magnus Grønneberg og CC Cowboys i Slovenia og gjøre Ole Paus’ «Nå kommer jeg og tar deg». Takk til @fotspor som arrangerte festen!
Foto: @p.hornburg

Gratulerer med dagen, kjære Kristine❤️ Stolt og glad for å være kjæresten din og lykkelig over å møte livet med deg hver dag. Du er grensesprengende varm, vakker, spennende og - selvsagt - ekstremt lættis. Jeg elsker deg dypt, min Kristine.

Pakker ned siste bit av Grimstad i kofferten med min kjære @frkriis på vakre @strandhotelfevik Stor takk til Kristine for all støtte i sommer - og takk til @apotekergaardengrimstad for en eventyrlig fin showperiode.

Bare to forestillinger igjen av «Jeg reiser alene» på @apotekergaardengrimstad Takk til den fantastisk musikalske og unikt begavede og fine gjengen jeg får dele scene med: Pernille Øiestad, Asbjørn Ribe, Lise Voldsdal og Andreas Haga. Eminente Lars Voldsdal på lyd, instruktør Vemund Vik og produsentene Rolf Erik Nilsen og Elina Krantz og Emil Aarland @stand_up_norge Takk! Vel møtt på de siste showene! Foto: @solveigselj

Jeg reiser ikke alene, er sammen med fantastiske @frkriis i Tjøme før siste spilleuke i Grimstad.

Most Popular Instagram Hashtags