jonniklasronning jonniklasronning

110 posts   1,752 followers   608 followings

Jon Niklas Rønning 

Sommer i Grimstad med @frkriis
Man blir takknemlig.

Strålende gjensyn med min gode venn Michael Andreassen. Hyggelig å være sammen igjen bak mikrofonen på @p4radio - denne gangen direkte fra Grimstad i forbindelse med «Jeg reiser alene». Flere av sangene i showet har sitt opphav fra tiden Michael, @dyvekeskauge og jeg lekte sammen i «Michael direkte». Takk for all inspirasjon og en fantastisk radiotid!

Ny spilleuke i tropevarme Grimstad! Gleder meg!

Nettopp rundet ti show av «Jeg reiser alene» i Grimstad. Fantastisk stemning på den grensesprengende fine utescenen i Apotekergaarden. Ny spilleuke nå - og det ble nettopp lagt ut ekstraforestillinger onsdag og lørdag. Link i bio.
Foto: Anna Torp Kvasjord / Grimstad Adressetidende

Nå er det lagt ut mange nye ekstraforestillinger av «Jeg reiser alene» på ticketmaster. Link i bio. Velkommen til Grimstad! Foto: @gunnaredvard

I 15 år har Vemund og jeg vært gode venner som har gleden av å lage humor sammen. Han har instruert en drøss med våre sceneproduksjoner med Bye & Rønning, samt vært med å lage musikk og tekster til våre tv- og radioshow. Tre somre har han regissert showene jeg har deltatt i på @apotekergaardengrimstad - og når jeg nå skulle lage soloshowet «Jeg reiser alene» var det naturligvis Vemund som skulle gjøre regien - og alt det andre han er en mester i. En venn i kunsten, en venn i sjelen. Stolt av å kjenne deg og jobbe med deg. Takk, min venn! @vemundvikofficial

Takk for alle hyggelige ord etter premieren i Grimstad. Spiller i nydelige @apotekergaardengrimstad i hele juli. Hjertelig velkommen på show! Link i bio.

Øver oss på obligatoriske jazz hands før årets sommershow i Grimstad. «Jeg reiser alene» er tittelen, premieren er torsdag - og jeg har æren av å spille show hele juli med denne kremen av venner og musikalske unikum på fantastiske @apotekergaardengrimstad
Vel møtt skal du være!

Heftig gitarduell hvor jeg endelig får vise hva jeg er god for på el-gitar. Sjekk ut «Rockheim Hall of Fame» på NRK nett-tv. Link i bio. @kristianlokken (bilderegi)

Takk for hyggelig ord om Rockheim. Nå er @frkriis og jeg på Tidsbonanza på NRK1

I kveld rocker jeg løs i «Rockheim Hall of Fame» på NRK1. Jeg har gleden av å være programleder når Kari Bremnes, Morten Abel og Stage Dolls hylles. En drøss med strålende artister kommer for å feire hedersgjestene, og det hele sendes kl. 1955. (Foto: Geir Mogen)

Sommerutflukt til Rolfsbukta, Bærums Saint-Tropez

Most Popular Instagram Hashtags