[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

jonna_ortju jonna_ortju

118 posts   990 followers   649 followings

Jonna Ortju 

HUIKEE FIILIS🙏❤! Loppusuoralla ollaan ja KYLL!!! Huomisesta on tulossa NIIN MIELETÖN PÄIVÄ, että voin vain liikuttuneena ja kiitollisena ihmetellä mitä ollaan porukalla saatu puolessa vuodessa aikaiseksi. Tässä pätkä eilisistä treeneistä! Miltä kuulostaa? Oisko niin hyvä, että voisit tulla nauttimaan konsertin verran ja siinä samalla istuessasi tukea Keski-Suomen syöpä lapsia! Musta sä voit ja sun pitää! Joten TULE, TUE & JAA!! Nää perheet tarvii tukea ja valoa arkeen!
Sydämellinen kiitos jokaiselle auttajalle mukanaolosta jo tässä vaiheessa❤🙏!
#rakkaudenturvaverkko #kokoperheenkonsertti #lastensyövänpäivä #jyväskylänpaviljonki #äänentoistoruosila #jyväskylänpuhallinorkesteri #syöpälapset #käsikelloorkesterikide #anttikleemola

Ystävät kulkevat rinnakkain, tosiaan tukahduttamatta, tilaa antaen ja tukien. Ystävät ovat aidosti onnellisia onnistumisistasi, auttavat hädän keskellä, eivät kersku, saati kadehdi.
Hyvä ystävänpäivää❤!
#ystävät #hyvääystävänpäivää❤ #

Eilisillan työntäyteisessä tohinassa päivitykset jäi tekemättä, MUTTA!
Eilen 10.2. oli tärkeän julkaisun aika... Tässä tulee Jonna Ortju & NAMU🍭! Kuuden supernaisen kokoonpano, jossa on tekemisen meininki sekä ilo ja energia käsin kosketeltavissa!
Pian tekin kuulette miltä meno kuulostaa😘👍! #NAMUband #fiiliksetkatossa #kovianaisia #kovajuttu #mieletönfiilis #onkstääjokusign #merkitilmassa
#mistähänmevieläitsemmelöydetään #hyvätfibat #huivistakiinni

Tämäkin päivä lipui taas helposti ja huomaamatta aamusta iltaan!
Se rakentui kuten muutkin edeltäjänsä:
Ilosta, oivalluksista, kauneudesta, ystävyydestä, pienestä paineesta ja sen tuomasta hyvänlaisesta puristuksesta, kirjoituksista, taiteesta, haikeudesta, musiikista, yllätyksistä, itsensä haastamisesta, taipumuksesta tehdä vielä vähän enemmän kuin eilen, naurusta, tuoksuista sekä kokonaisvaltaisesta rennosta fiiliksestä!
Lämmin kiitos Asko jälleen taidokkaasta laulatuksesta ja ystävyydestä. Eija, Nea, Niilo sekä Bablo. Te ootte kyllä ihania koko sakki❤! Pallopäätkin on ihan fiiliksissä😂!
Kuvatkin sen kertoo, että studiossa mentiin tänään melko lailla tunnelmasta toiseen😂🙊! Kivaa oli ja perästä kuuluu, mitä kaikkea on tulossa💣!!!
Kiitos rakas Leeni, Piia, Emilia ja muu "hörhösakki" loppuillan huumasta!
Nyt on sitten meikäläinenkin lopullisesti hurahtanut öljyjen maailmaan.
Kaikella on aikansa ja paikkansa🙏❤!
#aamustailtaan #montahommaa #montakontaktia #yhteistyöllä #musiikkifarmi #lauluhommaa #aijaimitäjuttuja #ystävät #öljyt #rauhajaraukeus #sydänauki #eteenpäin #tuiskussajatuulessa #hymyhuulilla #elämäkantaa #magnumlive

HÄKKYRÄN HURJA KAKSIKKO IRTOILEE TORSTAINA POPPARISSA klo 21🔥💥🔥!!
Mä meen! Tuu säkin💪💥!!! https://www.instagram.com/p/Bd2hxhjH2ZJ/

Tiedoksi vain!
Alvi täällä harjottellee jo armeijaa varten viltin taittelua pinkaksi. Oppi on hankittu youtuben videolta. Tosin siellä armeijassa on kuulemma kaikki hommat jämähtäny 60-luvulle😂! (Miltähän vuosikymmeneltä kyseinen filmin pätkä mahtaa olla mitä nuori alokas on katsonut 🤔😂😂!) Armeijaan pitäs nyt joka tapauksessa päästä, jo piankin, jotta vois sitten laulella yötä myöten niitä arrrmeijalauluja!
Kyseltiin Päivi kummitädin kanssa äsken, että no sanopas esimerkki armeijalaulusta ja HET läks laulu:
"TAIVAS LYÖ TULTA YLÄPUOLELLAMME,
KAIKUU KALLIOILLA ÄÄNI TOTUUDEN"! Aijai kun taas naurettiin😂😂💓! #äitinpoika #AlviArmasJofiel #armeijaanlähdössä #mitähänvielä #nauruherkässä #meidänperhe #taiteilijanalku #tupuhupulupu

Lämmin kiitos jälleen M/S Finlandian mukanaelänyt ja keinunut yleisö, sekä loistava henkilökunta Jazz-sunnuntain tunnelmista🚢❤!
Tuulta oli välillä reitillä reippaasti, mutta se ei meidän menoa haitannut. Pysyimme Marianin kanssa kuitenkin lauteilla😂!
Kyllä oli satamaan tullessa kintut pinkeenä jäpityksestä, mutta ei mittään!
Kiitos IHANAt Marianne & Viljami mukanaolosta ja avusta❤. Otetaan pian uusiksi. Kivvoo oli!
Nähdään taas🛳❤!
#Eckeröline #msfinlandia #jazzsunnuntait #mukavaahommaa #marianpetrescu #grammy #jonnaortju #laidastalaitaan #kiitosyleisö #tällätaasjaksaa #magnumlive #keikallaonkivaa

Most Popular Instagram Hashtags