[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

jom_kejo_cheese jom_kejo_cheese

119 posts   96 followers   203 followings

Wonder Cheese RM 25  Agent Wonder Cheese Ingat jom_kejo_cheese? Ingat Wonder Cheese 😎 DM / Watsapp lelaju Junid- 012 323 5770 Ann- 011 3271 8833 Ipoh || KL || PJ

Adik ni sementara tunggu emak nya operate kat hospital sempat juga dia order wonder cheese & kacang whany
Acik jual yea.

Hari terakhir untuk cod ada lah hari sabtu 24/6, selepas itu kami akan menutup tirai untuk menyambut hari lebaran. Kami akan beroperasi pada hari sabtu berikut nya.

Assalamualaikum customer yg di hormati. Hari terakhir untuk cod ada lah hari sabtu 24/6, selepas itu kami akan menutup tirai untuk menyambut hari lebaran. Kami akan beroperasi pada hari sabtu berikut nya.

Doc klinik ni suka mkn kacang rangup whany so dia suruh nurse nya ambil on behalf sbb dia sibuk layan pesakit. Saya jual yea doc.
Sesiapa yg blum dpt cepat cepat order.

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid : 0123235770
Ann : 01132718833

Sempat juga hantar pada akak yg meniaga juadah berbuka puasa ni. Dlm sibuk sibuk pun dpt juga bergambar. Saya jual yea.

Sesiapa lagi yg nak, baik order sekarang sbb kurang dari 5 botol yg tinggal.

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid : 0123235770
Ann : 01132718833

Cod hari ni. Alhamdulillah nurse kat klinik ni sempat dpt stock dia sebelum kehabisan. Saya jual yea... Hari raya just around the corner & stock pun semakin menurun. Order cepat sebelum kehabisan.

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid : 0123235770
Ann : 01132718833

Cod hari ni. Abg keja bank ni ambil 4 wonder cheese & 2 kacang whany. Tq abang. Saya jual..
Sesiapa lagi yg nak, baik order sekarang sbb kurang dari 12 botol yg tinggal.

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid : 0123235770
Ann : 01132718833

Tu diaaa. Dua minggu lepas baru order combo & minggu ni teacher ni dtg pulun 4 set wonder cheese & kacang whany. Terima kasih Cikgu Anis kerana support #jomkejocheese . Saya jual yea .

Haba raya dah hampir & stock wonder cheese hampir kehabisan, jadi sesiapa yg blum order cepat cepat mai . Kalau dah habis tak dapek den tolong.

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid : 0123235770
Ann : 01132718833

Alhamdulillah cod tengah hari dah settle. Lepas solat jumaat segera ke tasek untuk del sis bsn punya stock. Terima kasih & saya jual yea.

Seminggu lagi nak raya, stock tinggal sikit jea lagi.
Sesiapa blum order cepat cepat mai . Nanti kempunan.

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid : 0123235770
Ann : 01132718833

Seorang lagi cust dari penang dah dpt wonder cheese yg di pesan. Tqvm. Saya jual yea.

9 hari countdown to hari raya. Stock wonder cheese pun count down. Jadi tunggu apa lagi. Order sekarang sebelum kehabisan.

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid : 0123235770
Ann : 01132718833

Alhamdulillah cod hari ni. Emak order wonder cheese untuk mkn lepas berbuka tauu.
Saya jual yea.

Kepada siapa yg belum order jgn tunggu lama lama. Stock tinggal sikit lagi untuk hari raya ni.

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid: 0123235770
Ann : 01132718833

Cust kat Penang ni dah dapat stock wonder cheese. Thank you sis. Saya jual.

Kepada siapa yg belum order jgn tunggu lama lama. Stock tinggal sikit lagi untuk hari raya ni.

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid: 0123235770
Ann : 01132718833

Teacher ni dari malim nawar tengok rumah baru di klebang sambil tu singgah rumah untuk order combo wonder cheese.
Terima kasih sis. Saya jual.. Tinggal 2 minggu lagi sebelum hari raya. Jadi buat lah tempahan sekarang sebelum terlambat.

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid: 0123235770
Ann : 01132718833

Most Popular Instagram Hashtags