jom_kejo_cheese jom_kejo_cheese

63 posts   74 followers   196 followings

Wonder Cheese RM 25  Agent Wonder Cheese Ingat jom_kejo_cheese? Ingat Wonder Cheese 😎 DM / Watsapp lelaju Junid- 012 323 5770 Ann- 011 3271 8833 Ipoh || KL || PJ

Nenek nya order wonder cheese tapi bila nak bergambar dia cakap malu. Ambil gambar cucu nenek jea cukup. Ok lah janji bahagia dgn wonder cheese.
Saya jual yea.

Yg lain nak tunggu apa lagi ??? Kalau nak boleh pm atau watsapp teman.
Junid : 012 323 5770
Ann : 011 32718833

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!!

Sambil melawat rumah abang, sempah jugak hantar wonder cheese. Ini kes repeat order. Teman x melawak. Bole tengok sendiri.
Jual yea bang... Yg lain jgn tunggu lama lama nanti habis dikebas orang. Kalau nak boleh pm atau watsapp teman.
Junid : 012 323 5770
Ann : 011 32718833

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!!

Bila balik cuti hunjung minggu sis ni terus order 2 set combo. Dia cakap nak bawa balik KL. Jgn risau, di sana you boleh contact #doradatanglagi

Sesape nak selit order lagi, roger la teman ye.. Jangan malu malu na, rugi manyak woh kalau tak cuba

Watsapp teman kat 👇

012 323 5770 - Junid
011 3271 8839 - Ann

Cover area ✔ Ipoh
✔ KL
✔ PJ

#jomkejocheese

Baru semalam abg ni order combo set tup tup tadi dia call nak order lagi wonder cheese. Boleh gian mkn wonder cheese nii.

Sesape nak selit order lagi, roger la teman ye.. Jangan malu malu na, rugi manyak woh kalau tak cuba

Nak booking untuk raya pun boleh buat sekarang.

Watsapp teman kat 👇

012 323 5770 - Junid
011 3271 8839 - Ann

Cover area ✔ Ipoh
✔ KL
✔ PJ

#jomkejocheese

Sambil beli nasi lemak kaw abg ni sempat gak jual set combo. Kita makan nasi dia, dia pula mkn wonder cheese kita 😄😄😄 Yg lain nak tunggu apa lagi ??? Kalau nak boleh pm atau watsapp teman.
Junid : 012 323 5770
Ann : 011 32718833

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya &

Kann dah cakap sekali rasa pasti nak lagiii. Baru semalam akak ni order, hari ni dah repeat lagi 1 botol. 😁😁 Yg lain jgn tunggu lama lama nanti habis dikebas orang. Kalau nak boleh pm atau watsapp teman.
Junid : 012 323 5770
Ann : 011 32718833

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!!

Cadang nak hantar pagi tadi tapi akak ni bawa anak gi clinic. Disebab cust dah order, walau pun gerimis tetap ku hantar juga. 😊
Saya jual yea.

Yg lain jgn tunggu lama lama nanti habis dikebas orang. Kalau nak boleh pm atau watsapp teman.
Junid : 012 323 5770
Ann : 011 32718833

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!!

Penyelia tadika ni tak sampai lagi, jadi pembantu nya tolong ambilkan wonder cheese bagi pihak beliau. Terima kasih banyak banyak.

Yg lain nak tunggu apa lagi ??? Kalau nak boleh pm atau watsapp teman.
Junid : 012 323 5770
Ann : 011 32718833

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!!

Sambil menanti hujan berhenti singgah jap kat sll. Jumpa sis ni tunjuk wonder cheese. Terus dia order sbb pernah makan.
Saya jual yea.😎 Yg lain nak tunggu apa lagi ??? Kalau nak boleh pm atau watsapp teman.
Junid : 012 323 5770
Ann : 011 32718833

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!!

Sis security maybank x suka bergambar jadi tangkap wonder cheese solo pun jadi lea. Janji berpuas hati dgn rasa yg enak tu.
Saya jual ye.. Sesape nak selit order lagi, roger la teman ye.. Jangan malu malu na, rugi manyak woh kalau tak cuba

Nak booking untuk raya boleh buat sekarang.

Watsapp teman kat 👇

012 323 5770 - Junid
011 3271 8839 - Ann

Cover area ✔ Ipoh
✔ KL
✔ PJ

#jomkejocheese

Masa cepat berlalu. Sedar x sedar sudah hampir ramadan. Jgn ketinggalan untuk mendapatkan juadah dimusim raya nanti. Cepat cepat order nanti kehabisan.

Sesape nak selit order lagi, roger la teman ye.. Jangan malu malu na, rugi manyak woh kalau tak cuba

Nak booking untuk raya boleh buat sekarang.

Watsapp teman kat 👇

012 323 5770 - Junid
011 3271 8839 - Ann

Cover area ✔ Ipoh
✔ KL
✔ PJ

#jomkejocheese

Happy nya adik ni bila wonder cheese nya sampai. Kongsi kongsi ya dik. Jgn makan satu orang jea 😊

Sesape nak selit order lagi, roger la teman ye.. Jangan malu malu na, rugi manyak woh kalau tak cuba

Nak booking untuk raya pun boleh buat sekarang.

Watsapp teman kat 👇

012 323 5770 - Junid
011 3271 8839 - Ann

Cover area ✔ Ipoh
✔ KL
✔ PJ

#jomkejocheese

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags