jom_kejo_cheese jom_kejo_cheese

104 posts   93 followers   203 followings

Wonder Cheese RM 25  Agent Wonder Cheese Ingat jom_kejo_cheese? Ingat Wonder Cheese 😎 DM / Watsapp lelaju Junid- 012 323 5770 Ann- 011 3271 8833 Ipoh || KL || PJ

Kepada pelanggan kami diucapkan selamat menunaikan ibadah puasa. Di bulan yg penuh barakah ni carboot tutup, akan tetapi anda masih boleh mendapat layanan cod dari kami. So call kami/watsapp .

Junid 012-3235770
Ann 011-32718833.

Lepas ambil baju tempahan raya sempat juga hantar wonder cheese kak akak tukang jahit ni. Saya jual yea.

Sesiapa yg nak buat tempahan untuk hari raya pun boleh buat sekarang . Stok terhad !

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!!
Pm atau watsapp teman.
Junid : 012 323 5770
Ann : 011 32718833

Alhamdulillah, sis yg keja kat klinik ni pun dah sambar wonder cheese. Saya jual yea..
Yang lain tu jgn tengok jea, mai cepat cepat sebelum terlambat.

Sesiapa yg nak buat tempahan untuk hari raya pun boleh buat sekarang . Stok terhad !

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!!
Pm atau watsapp teman.
Junid : 012 323 5770
Ann : 011 32718833

Alhamdulillah cod hari ni. Sis yg kerja kat vet hello kitty pun dah order. Saya jual yea.. Sesape nak selit order lagi, roger la teman ye.. Jangan malu malu na, rugi manyak woh kalau tak cuba

Nak booking untuk raya pun boleh buat sekarang.

Watsapp teman kat 👇

012 323 5770 - Junid
011 3271 8839 - Ann

Cover area ✔ Ipoh
✔ KL
✔ PJ

#jomkejocheese

Tq pada cust yg support kami mlm ni. Pada sis yg beli 2 set combo ni kalau boleh call saya.

Assalammualaikum 👋👋
#LiveUpdate

Sesape yang berada berdekatan Mydin Meru, mai la singgah di carboot kami berhadapan dengan kfc

Dibuka dari sekarang sehingga pukul 11.00pm 😉😉 #jomkejocheese

Most Popular Instagram Hashtags