jom_kejo_cheese jom_kejo_cheese

125 posts   102 followers   210 followings

Wonder Cheese RM 25  Agent Wonder Cheese Ingat jom_kejo_cheese? Ingat Wonder Cheese 😎 DM / Watsapp lelaju Junid- 012 323 5770 Ann- 011 3271 8833 Ipoh || KL || PJ

Kepada semua peminat wonder cheese & whany kacang rangup. Kami akan meneruskan promisi hari raya semata mata untuk anda yg minat atau ingin mencuba wonder cheese kegilaan ramai ni.

Assalamualaikum semua. Kepada yg ingin menjana pendapatan tambahan setelah berbelanja untuk hari raya yg hampir ke penghujung ni boleh lea contact teman. Kita berusaha, Allah yg memberi.

Alhamdulillah cod hari ni. Sis ni bernasib baik dpt last stock sebelum stock baru sampai hari selasa. In shaa Allah. Pada yg nak order tu boleh buat sekarang. Bila stock sampai nanti boleh buat penghantaran.

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid : 0123235770
Ann : 01132718833

Rezeki hari raya. Anak buah beraya sambil tu order 6 wonder cheese & 1 kacang whany. Alhamdulillah. Saya jual yea.

#jomkejocheese

Terima kasih kerana masih support #jomkejocheese . Saya jual yea.

Hari ni cod hanya kacang whany. Adik dari bank ni dah dapat stock sebelum #jomkejocheese menutup tirai untuk mengalukan kedatangan shawal.

Adik ni sementara tunggu emak nya operate kat hospital sempat juga dia order wonder cheese & kacang whany
Acik jual yea.

Hari terakhir untuk cod ada lah hari sabtu 24/6, selepas itu kami akan menutup tirai untuk menyambut hari lebaran. Kami akan beroperasi pada hari sabtu berikut nya.

Assalamualaikum customer yg di hormati. Hari terakhir untuk cod ada lah hari sabtu 24/6, selepas itu kami akan menutup tirai untuk menyambut hari lebaran. Kami akan beroperasi pada hari sabtu berikut nya.

Doc klinik ni suka mkn kacang rangup whany so dia suruh nurse nya ambil on behalf sbb dia sibuk layan pesakit. Saya jual yea doc.
Sesiapa yg blum dpt cepat cepat order.

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid : 0123235770
Ann : 01132718833

Sempat juga hantar pada akak yg meniaga juadah berbuka puasa ni. Dlm sibuk sibuk pun dpt juga bergambar. Saya jual yea.

Sesiapa lagi yg nak, baik order sekarang sbb kurang dari 5 botol yg tinggal.

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid : 0123235770
Ann : 01132718833

Cod hari ni. Alhamdulillah nurse kat klinik ni sempat dpt stock dia sebelum kehabisan. Saya jual yea... Hari raya just around the corner & stock pun semakin menurun. Order cepat sebelum kehabisan.

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid : 0123235770
Ann : 01132718833

Cod hari ni. Abg keja bank ni ambil 4 wonder cheese & 2 kacang whany. Tq abang. Saya jual..
Sesiapa lagi yg nak, baik order sekarang sbb kurang dari 12 botol yg tinggal.

# jomkejocheese

Serving area:-
✔Klebang
✔Chemor
✔Meru
✔Chepor
✔Ipoh
Dan kawasan yg sewaktu dgn nya & yang paling best COD sentiasa FREE !!! Junid : 0123235770
Ann : 01132718833

Most Popular Instagram Hashtags