johnlindbergtrio johnlindbergtrio

790 posts   4,193 followers   264 followings

John Lindberg Trio (JLT)  New EP-series ”A Pile Of Rock” Vol. 1 Rhymes & Rhythms - OUT NOW 🔥

Glad midsommar!! Vi ses på Hillringsberg Folkets Park i morgon 👍

Finland tonight. Buckle up!

@nathanaelmarcusson got the pump! 💪 FINLAND 🇫🇮 see you tomorrow at the 100th Rock`n`Roll Jamboree-Midsummer Jamboree! #nathanaelmarcusson #johnlindbergtrio #jlt #johnlindbergtrio2018 #rollingtherock #realmusicrealpeople

TONIGHT! Ikväll kliver vi på Scenen på Hoj-rock i Västervik ca: 22.45! Vi siktar på att kunna sända ett gäng låtar live på Facebook.
Så koppla på ljudanläggning till telefon, SÅ KÖR VI🔥

Turnéstart! Västervik & Hojrock ikväll! Blir nog lite ”Rock n’ Roll” 😉

Rest In Peace D.J. The architect of Rock n’ Roll drumming & The last member of The Blue Moon Boys to walk over. Safe travel.

Dags att tagga upp!
Tisdag 31 Juli!
Classic Car Week
Rättvik Bowling & krogs utescen
Maxad JLT Show 💥🔥
Missa inte!!!

Have a great weekend! See U Soon! 😎🔥

Snart kickar vi igång sommaren 🤽‍♂️ Först ut blir Hoj-Rock i Västervik 16/6. Vi har även adderat Uddevalla Kalaset 27/7! Dyk gärna in och digga vår nya EP-serie ”A pile of Rock” på Spotify, sen hoppas vi att vi ses i sommar 🔥#johnlindbergtrio #jlt #summertour #rollingtherock #nomercyrocknroll #theroadgoesonforever

Grym recension på nya Ep’n Rhymes & Rhythms!
Fyra låtar. Drygt tolv minuters musik.
John Lindberg Trio är tillbaka med EP:n Rhymes & Rhythms – A pile of rock, vol. 1.
John Lindberg Trio bildades 2004 och två år senare släppte de sin debutplatta, John Lindberg Rockabilly Trio. Sedan dess har bandet skickat ut sin musik med ojämna mellanrum, det har blivit åtta studioalbum så här långt, och nu är det dags igen.

På Rhymes & Rhythms – A pile of rock, vol. 1 får vi fyra låtar:

Happy birthday (A rebel with a giving heart)
Promised land
Lovers advise
The fool
Sveriges okrönta rockabillykungar, som även har anhänhare i länder som Tyskland och USA, ger oss en urstark EP. Det är fyra bra låtar, det är fyra låtar där vi får lite mer än ”bara” rockabilly.

JLT ger oss en modern tappning av rock ‘n’ roll där det även finns plats för blues och country. Det är en blandning av The Beatles, Steve Earle och Elvis Presley. Typ.

John Lindberg Trio gör helt enkelt sin egen grej.

En annan har egentligen inte varit något större fan av rockabilly, men John Lindberg Trio ser till att man nu ser annorlunda på det … Dra bara i gång Happy birthday (A rebel with a giving heart) så hör man direkt att detta är lite mer. Det är rockabilly, men det är också poprock och låten bjuder på ett sjukt skönt gung.

Lovers advise är även det en höjdare. Även här får vi lite mer rock, men även en dos av country. Det är favoritlåten på en stark EP http://rockfarbror.se/2018/05/31/sveriges-okronta-rockabillykungar-ar-tillbaka/

Most Popular Instagram Hashtags